Skocz do zawartości

Patapon 2: Donchaka

CoATI

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 145
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Gość _Milan_
Opublikowano

gierka wypas, warto bylo kupic psp dla takich gierek.

do sklepow kupowac.

Opublikowano

Ojojojoj.....

http://allegro.pl/item572336328_patapon_2_..._game_over.html

Ale to tak jakby Pre-order, więc nie ma się co dziwić. Podobnie było z LR2, a jakiś miesiąc po premierze cena z ok. 120zł spadła do 99zł.

Pisałem do Robsona i jeżeli nie będzie większych zmian walutowych w Polsce to gra u nich ma kosztować od 90-110zł (wszystko zależne jest od kursu walut), lecz myślę że za "bańkę" grę będzie można spokojnie dostać - trzeba tylko trochę poczekać.

Opublikowano
ja tez mam juz 16 h Misja "Masked Country and Three Generals" Taka gdzie chyba poraz pierwszy sie magowie u wrogow pojawiaja. Przeszedles to ??

Musisz się podkraść po cichu i podsłuchać narady generałów jak zaatakujesz albo odpalisz fever to się zdradzisz i ruszy na ciebie mega armia.

Opublikowano

Mam pytanie. A jak mam katapulte i jest taki "zamek" co tam takie machiny do zabijania etc. sa to jak zrobie czaka czaka pata pon (obrona) to karapulta tez bedzie walic ?

Opublikowano

jak sie nie da:blink: Ja poszedlem z herosem tateponem tego co daje tarcze(niesmiertelnosc) I walilem z katapulty rozwalili mi ja i potem ten zamek dobiles wojownikami :)

Opublikowano

Dzieki ale czegos nie rozumie. Jak dales mi ta rozpiske to tam jest tabela material. To jak ide sobie z tym jajkiem i wygrywam to musze miec te material w "schowku" ?

Opublikowano

W sumie nie wiem po co jest ta kolumna material bo w skrzynkach nie zawsze jest ten materiał co jest pokazany a do zdobycia maski go nie potrzeba, a i pamiętaj że dopiero za drugim razem dostaniesz maskę.

Opublikowano

Kurde chyba ja jakis niedorozwoj jestem ... Mam misje co porwali Lady Maden czy jakos tak. Mam dobre patapony i dobra bron a za cholere nie moge rozwalic tego wozu w ktorym jest. Co polecacie. Jakie oddzialy

Opublikowano

A powiecie mi może skąd znaleźć fajne bronie? Tylko z dropu czy jest jeszcze jakiś sposób na to?

I jeszcze jedno: dlaczego niektóre "pola" na tej takiej historyjce z misjami są puste i nie wyświetla mi na nich misji? To normalne?

Opublikowano

Jak przejdziesz jakas misje i potem na jej polu bedzie wyswietlony nad nia obrazek takiej niby niebieskiej wiezy to idz na ta misje. Tam zawsze jest duzo dobrych dropow. Ja juz z 20 razy na jedna szedlem i mam dobre itemy

Opublikowano

Kowal chyba najlepsze robi. Na 2 poziomie z mitrila robi boskie bronie a na 3 z admanmana demoniczne. Te sa chyba najlepsze wogole. Tylko ze mozna miec po 1 sztuce wszystkiego...