Krzys PL 28 Opublikowano 15 marca 2009 Opublikowano 15 marca 2009 Z tymi dropami to różnie raz wypadną Ci jakies ciekawe rzeczy a raz jakieś śmiecie nieważne na jakim LVL(tak samo jak z potworami). Cytuj
winner 183 Opublikowano 15 marca 2009 Opublikowano 15 marca 2009 A co z tym kowalem, gdzie on jest? Cytuj
Krzys PL 28 Opublikowano 15 marca 2009 Opublikowano 15 marca 2009 Ton Kampon (aka Blacksmith Mini Game) The fifth mini game is Ton Kampon and his giant iron. It is gained during the Zigaton demon struggles. Location- This one is found during the fifth hunting quest. You must kill one of your eyeballs and finish the quest; then come back to the quest again while it's not storming, and kill this flying head creature. Once accomplished a flying star will come out of the remains of the creature. Do not let this star get behind you, or it will get tempered and run off. You will have free the star twice, first for the Storm Miracle and then Second for Ton Kampon's hat. Requirements- Hard Iron (for better alloys) or Mytheerial ( for Almighty weapons and armour) How it is done- You play as Ton Kampon, an iron smith that will forge the best weapons and armour in the game. 1. Give Ton one piece of hard iron of one piece of mytheerial. 2. This is the hardest mini game of them all. You must hit the forging iron in the beat that the giant iron is playing. Example: Giant iron-o You-o Giant Iron-oo You-oo Giant Iron-oo You-oo It might seem easy, but it is not, due to the speed the iron like to sing at. Patapon Mini Game Guide Cytuj
Mikes 65 Opublikowano 15 marca 2009 Opublikowano 15 marca 2009 Pan Pakapon (aka Tree Mini Game) The first mini game is Pan Pakapon and the Tree. It is a fairly simply mini game that is gained at the beginning of the game. Nie mam tego, wtf? Cytuj
Krzys PL 28 Opublikowano 15 marca 2009 Opublikowano 15 marca 2009 Kurde nie popatrzałem to jest opis do patapon 1 ale drzewo to chyba pierwsza minigra jaką dostajesz. Cytuj
Sangreal 0 Opublikowano 15 marca 2009 Opublikowano 15 marca 2009 a w jakiej misji jest czapeczka kowala Cytuj
winner 183 Opublikowano 15 marca 2009 Opublikowano 15 marca 2009 No właśnie, a wie może która to jest misja z rzędu? Albo nazwa, jak się nazywa. Cytuj
Etheor 547 Opublikowano 15 marca 2009 Opublikowano 15 marca 2009 Kurcze, gra musi być świetna tak samo jak jedynka, aż chce się dla takich szpili kupować właśnie PSP. Jak przejdę Silen Hill Origins oraz RR, który do mnie niedługo dojdzie, to zabiorę się za Patapony "Cwaj" Cytuj
Mikes 65 Opublikowano 15 marca 2009 Opublikowano 15 marca 2009 Kurde nie popatrzałem to jest opis do patapon 1 ale drzewo to chyba pierwsza minigra jaką dostajesz. No ja już mam misję z katapultą i jedyna minigierka jaką mam to tańczenie Cytuj
Krzys PL 28 Opublikowano 15 marca 2009 Opublikowano 15 marca 2009 (edytowane) MAM Farmer - zolty pajak Lv3 Szef - fenix, lub ognisty ptak jak kto woli Lv3 Blacksmith(kowal) - niebieski mamut Lv3 Dzwonekl - w trakcie kampani Alchemia - czerwony mamut Lv3 Edytowane 15 marca 2009 przez Krzys PL Cytuj
winner 183 Opublikowano 15 marca 2009 Opublikowano 15 marca 2009 (edytowane) Krzysiu i gdzie potem w te minigierki można grać? W tej jaskini co noszenie jajek? PS: Mógłbyś nawet napisać mały poradnik-opis tych minigierek co można zdobyć i "wynaleźć" w każdej i na czym ona polega Myślę, ze plebs byłby wdzięczny Edytowane 15 marca 2009 przez winner Cytuj
Krzys PL 28 Opublikowano 15 marca 2009 Opublikowano 15 marca 2009 Nie. W czasie walki z potworem(albo jak go zabijesz) wypadnie Ci czapka, po misji wybierasz w drzewk(tam gdzie odradzają sie patapony) i wychodzisz z niego(chodzi o to żeby zakopali tą czapkę), potem jak odrodzi Ci się kowal to przesuwasz sie w lewo(L) aż dochodzisz do kowadła. Jak będzesz grał jeszcze raz to dajesz po prostu w lewo . Cytuj
winner 183 Opublikowano 15 marca 2009 Opublikowano 15 marca 2009 (edytowane) A podasz może dokładnie nazwę misji, albo lepiej która to jest od początku z tym kowalem, żebym wiedział ile jeszcze mi zostało? Aha, i co to jest taka biała jakby trąba, wyskoczyło mi to 2 razy. Edytowane 15 marca 2009 przez winner Cytuj
Krzys PL 28 Opublikowano 15 marca 2009 Opublikowano 15 marca 2009 Narazie macie tylko kowala, jak będzie mi się chciało to porobię resztę i dorzucę do tego posta By KrzysPL Cytuj
Mastachi 75 Opublikowano 15 marca 2009 Opublikowano 15 marca 2009 Z tych minigierek to najbardziej nienawidze kwiata. Zawsze mam problem ze zlapaniem dropow... Cytuj
Sangreal 0 Opublikowano 15 marca 2009 Opublikowano 15 marca 2009 dla mnie to jest latwe. Tera kowala cisne Cytuj
Krzys PL 28 Opublikowano 15 marca 2009 Opublikowano 15 marca 2009 kurde macie jakiś sposób na misję, w której trzeba odbić naszego szamana? Cytuj
Sangreal 0 Opublikowano 15 marca 2009 Opublikowano 15 marca 2009 heh tez mam problem z ta. Zrobie troche broni w kowala to zobaczymy. Nie wiem wiem tylko tyle ze nie bierz megafonow bo oni zabijaja szamana Cytuj
winner 183 Opublikowano 15 marca 2009 Opublikowano 15 marca 2009 (edytowane) Kurde >D Jaka taktyka na mamuta? Już 3 podejścia i nic... wyleciało z niego chyba z 5 różnych kawałków mięsa ale dalej nie padł. Mam słabe itemy pewnie... Edytowane 15 marca 2009 przez winner Cytuj
Mikes 65 Opublikowano 15 marca 2009 Opublikowano 15 marca 2009 Fajne zakonczenie, jedynka miała lepsze ale i tak ok. 3 będzie. Cytuj
winner 183 Opublikowano 16 marca 2009 Opublikowano 16 marca 2009 Jak przejść tą misję z gwiazdką? Ona coś tam zacznie opowiadać i po chwili: "See you later" ... no idea. Cytuj
Sangreal 0 Opublikowano 16 marca 2009 Opublikowano 16 marca 2009 O widze ze ktos tu przeszedl gre. Mogl bys mi powiedziec jaki jest dobry sposob na odbicie szamana >???< Cytuj
Mordechay 680 Opublikowano 16 marca 2009 Opublikowano 16 marca 2009 Szamana przeszedlem w ten sposob hero-robopon kibapony (albo toripony) tatepony (albo toripony) yumipony na ognistych lukach Heaven weapony wylatuja tez z bossow po 5 lvl. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi