Skocz do zawartości

Patapon 2: Donchaka

CoATI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No daje, ale to co ktos wczesniej opisywal nijak sie ma. Ani razu nie zabral mi 9999, maks 3000 niektorym. Nie mam tej najlepszej maski, no ale nie wierze zeby ona az tyle dawala do ataku

• Odpowiedzi 145
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

A skad wezme Alloye? Wiem, ze czasami w jakims treningu za zabicie pacheekow(?) to sie dostaje i kowala. Jestem na misji ratunkowej Maden i narazie nie ma takiego bossa co by to wyrzucal. Jest jakis latwy sposob?

Opublikowano (edytowane)
Mater Sprout nie zdobyłem jeszcze, ale podobno dropi tylko z bossa w postaci roślinki po 5 lvl.

Shookle czy jakos tak mu leci.

No wlasnie ja tez nie a juz mam 13 lvl

No i przy 14 sie pojawilo. 15 lvl tez. A ten Demon's Ore to napewno tylko u Ton Kimpona? Dodonga juz jest na 31 i ani razu nie bylo. Moze ta forma ktora pojawia sie tylko w mgle?

Edytowane przez Bresiu
Opublikowano
Gdzie znajdę demon's ore?

No właśnie, gdzie to można znaleźć bo też ostatnio mocno masteruję lvl'e a znaleźć nie mogę :F

Wykuj u kowala z admanmana albo moze wypasc z tego smiesznego okraglego golema z dyndajaca kula i armata :)

Opublikowano
No daje, ale to co ktos wczesniej opisywal nijak sie ma. Ani razu nie zabral mi 9999, maks 3000 niektorym. Nie mam tej najlepszej maski, no ale nie wierze zeby ona az tyle dawala do ataku

To maska z ostatniego bossa daje +200 do ataku 10 lv basara robopon ma w standardzie ok 100 czyli po zalozeniu maski jego moc wzrośnie 3 krotnie

Opublikowano

Ja nie wiem, ale te maski nie dodaja mi ataku w statystykach. O co biega? roznia sie tylko poziomem resist i nieznacznie speedem. A jak daje optimise to zaklada maske dodongi.

• 1 miesiąc temu...