sokol 1 Opublikowano 17 lipca 2008 Opublikowano 17 lipca 2008 Hej. Właśnie niedawno zaliczyłem calaka Yoshim. Dla mnie ta gra była trochę dziwna. Jakoś mnie do niej nie ciągnęło, ale jak tylko siadałem, to nie mogłem się oderwać. Udało mi się wszystkie levele na maks punktów zaliczyć. Tylko co oznacza ta liczba która się wyświetla na końcu? Dla mnie gra na 8/10. A co wy o niej myślicie? Cytuj
ogqozo 6 549 Opublikowano 20 lipca 2008 Opublikowano 20 lipca 2008 Klasyka. Jedna z najlepszych platformówek w historii gatunku. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 20 lipca 2008 Opublikowano 20 lipca 2008 Najlepsza platformówka 2d w historii gier video. Przeszedłem 3 razy swego czasu a i tak nie miałem dość. Cytuj
sokol 1 Opublikowano 21 lipca 2008 Autor Opublikowano 21 lipca 2008 Mi się bardziej podobał Super Mario World. Ale Yoshi też spoko. Grał ktoś może w drugą część tej gry na DS? Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 22 lipca 2008 Opublikowano 22 lipca 2008 Tak. I jakaś taka przekombinowana, styl graficzny i pomysły te same, tylko plansze i zabawa jakaś nie taka... oryginał na GBA jakoś bardziej mi się podoba. Niby to samo, ale jednak zmiana stylu plansz (skaczemy, skaczemy, skaczemy, mało ciekawych pomysłów) potrafi zmienić odbiór gry. Cytuj
sokol 1 Opublikowano 24 lipca 2008 Autor Opublikowano 24 lipca 2008 Właśnie. Ja zawsze kochałem Nintendo za pomysły. Moim zdaniem w Yoshku było ich za mało. Eksploatowano przez całą grę ciągle te same, a jak pojawiało się coś nowego to jednak zbyt rzadko I większość bossów nieciekawa Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 24 lipca 2008 Opublikowano 24 lipca 2008 (edytowane) Pamiętam, moja pierwsza gra na GBA (i konsole w ogóle). Mistrzowstwo. Długa, wymagająca, świetna grafika, ten specyficzny, niesamowity klimat i tony miodu - tak wspominam. Czyli mówicie, że nie warto sprawdzać kontynuacji na DSa? Edytowane 24 lipca 2008 przez Khadgar Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 24 lipca 2008 Opublikowano 24 lipca 2008 Sprawdzić warto - ale nie jest to już IMO tak fajna gra jak jedynka, ot co. Cytuj
GRIZZ 0 Opublikowano 24 lipca 2008 Opublikowano 24 lipca 2008 (edytowane) jedynka rzucała na kolana oprawą, pomysłami, muzyką, yoshi's island DS zasysa... edit: Yoshi's Story też warte wybadania, chociaż gra krótka i klimatem odrzuca na kilometr .Grafika bardziej jak w donkey kong country (silicon graphics), klimat z hugo jakkolwiek debilnie by to nie brzmiało yoshi's island 10/10 yoshi's story 7/10 yoshi's island DS 6/10 Edytowane 24 lipca 2008 przez GRIZZ Cytuj
sokol 1 Opublikowano 1 marca 2009 Autor Opublikowano 1 marca 2009 A graliście w dodaną do karta kultową gierkę Mario Bros? Mi się udało dotrzeć do Phase: 35 i jak narazie nabić 293890 punktów. Wciągnąłem się nawet fajna staro - szkolna arcadówka Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi