Gość Maiden Opublikowano 18 lipca 2008 Opublikowano 18 lipca 2008 (edytowane) Zaprezentowano trailer na E3. Jestem niesamowicie szczęśliwy z powodu zapowiedzenia sequela tej gry. Uważam, że ma jednego z najbardziej niedocenianego multiplayera na tej generacji konsol. Single, owszem słaby - Ale tryb sieciowy w Midway po prostu rządził! Tym bardziej dla kogoś kto zafascynowany jest drugą wojną światową. Czy któś oprócz mnie czeka na drugą część ? Łapki w górę Edytowane 18 lipca 2008 przez Maiden Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 18 lipca 2008 Opublikowano 18 lipca 2008 Hehe... no pamietam baciki mi spusciles swego czasu.Ja z checia siegne i po ta odslone Cytuj
Gość Maiden Opublikowano 19 lipca 2008 Opublikowano 19 lipca 2008 (edytowane) A tam baciki - fuks i tyle, nie ma co wspominać. Widziałeś trailer ? Na 100% będą jednostki kamikaze, i podjerzewam też, że doczekamy się stawiaczy min. Kapitalne by to było Evil - jak wydzie to kupujemy i siupiemy Edytowane 19 lipca 2008 przez Maiden Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 3 maja 2009 Opublikowano 3 maja 2009 odgrzewam kotleta. demko już do pobrania, pograłem, popływałem, polatałem i... zanosi się na rześki tytuł. po cichu liczyłem, że zrobi ta gra na mnie pozytywne wrażenie, ale zachowywałem zdrowy dystans, żeby się nie zawieść. okazuje się, że ta gra ma potencjał. potrenuję jeszcze multi i ocenię. póki co spodziewam się poświęcić czas tej grze. Cytuj
Gość Maiden Opublikowano 4 maja 2009 Opublikowano 4 maja 2009 Żałuję, że nie mam dostępu do neta szerokopasmowego. Multi w jedynce było killerem, super grywalne, niebrzydkie, z mega klimatem. Wierzę, że w wypadku BS:P może być tylko lepiej! Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 5 maja 2009 Opublikowano 5 maja 2009 a jak to wyglądało w poprzedniej części... tylko walki powietrzne w multi się uskuteczniało ? czy wykorzystanie innego sprzętu też wchodziło w grę ? Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 5 maja 2009 Opublikowano 5 maja 2009 Statki, lodzie podwodne i samoloty byly w grze . Ludzie graja w poprzednia czesc na multi czy raz na jakis czas znajdzie sie host albo multi swieci pustkami? Cytuj
Gość Maiden Opublikowano 5 maja 2009 Opublikowano 5 maja 2009 Nie wiem bo nie mam neta od roku, ale pamiętam, że na zeszłej jesieni nie było większego problemu ze znalezieniem hosta. A gra wyszła wiosną. Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 14 maja 2009 Opublikowano 14 maja 2009 gra zbiera naprawdę solidne recenzje, m.in. GameSpot ocenił na 8.0. tym bardziej mam ochotę na ten tytuł ! ; ] Cytuj
Gość Maiden Opublikowano 3 lipca 2009 Opublikowano 3 lipca 2009 Ja już mam i jestem zachwycony. Gra jest dużo trudniejsza od poprzedniczki a misje dłuższe. Aktualknie utknąłem na misji gdzie do spółki z niemieckim u-bootem muszę storpedować zespół amerykańskich okrętów. Skończył ktoś? Cytuj
deb 0 Opublikowano 22 lipca 2009 Opublikowano 22 lipca 2009 Właśnie też mam problem z tą misją podchodziłem do niej już ze 20 razy i zawsze zatopią jedną z moich łodzi podwodnych. Ma ktoś może jakąś podpowiedź jak tą misję skończyć??? Cytuj
miki77 16 Opublikowano 22 lipca 2009 Opublikowano 22 lipca 2009 Polecam ten poradnik - http://strategywiki.org/wiki/Battlestations:_Pacific Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi