szymen 2 Opublikowano 20 lipca 2008 Opublikowano 20 lipca 2008 (edytowane) Witam. Niedawno wróciła do mnie konsola z serwisu. Po odpaleniu Ninja Gaiden Black i próbie wczytania sejwów wyskoczyła mi informacja "save damaged"(wszystkie jakie miałem a przed serwisem wszystko było ok.). Ktoś wie jaka może być tego przyczyna?? A co najważniejsze czy da się to jakoś naprawić?? Z tego co czytałem to nie jedyny taki przypadek. HELP Edytowane 20 lipca 2008 przez szymen
ash77 3 Opublikowano 21 lipca 2008 Opublikowano 21 lipca 2008 Witam. Niedawno wróciła do mnie konsola z serwisu. Po odpaleniu Ninja Gaiden Black i próbie wczytania sejwów wyskoczyła mi informacja "save damaged"(wszystkie jakie miałem a przed serwisem wszystko było ok.). Ktoś wie jaka może być tego przyczyna?? A co najważniejsze czy da się to jakoś naprawić?? Z tego co czytałem to nie jedyny taki przypadek. HELP masz konsole z dyskiem?? czyli dysku nie wysyłałeś wiec napewno nikt nie uszkodził Ci save'u - może zrobiłeś to sam odpinając dysk gdy była konsola podpięta do prądu a jak save uszkodzony to jedyna rada kasacja - i granie od nowa
szymen 2 Opublikowano 21 lipca 2008 Autor Opublikowano 21 lipca 2008 Nie odpinałem dysku ani nie wyłączałem konsoli gdy robiony był save. Zresztą jeszcze krótko przed serwisem wszystko było ok.
ping 9 042 Opublikowano 21 lipca 2008 Opublikowano 21 lipca 2008 z tego co pamiętam w niektórych grach ze starego xboxa, save'y zawierały informacje o numerze seryjnym konsoli i dysku w każdym bądź razie całość sprowadzała się do tego że przy skopiowaniu save'a na inny dysk i odpaleniu go na innej konsoli, wyświetlała się informacja o uszkodzonym zapisie. Konsolka wróciła z serwisu więc nie jest identyczna z poprzednią - stąd prawdopodobnie problem, życzę miłego grania od nowa.
Rekomendowane odpowiedzi