kubanczyk 40 Opublikowano 1 sierpnia 2008 Opublikowano 1 sierpnia 2008 My z kumple najprawdopodobniej wybieramy sie juz w piątek pociągiem o 15:14 a w zielonej bedziemy o 1:36,jak szalec to szalec, Cytuj
kapell 0 Opublikowano 1 sierpnia 2008 Opublikowano 1 sierpnia 2008 Ja jakbym miał jechać pociągiem to też tak będę w zielonej.Ale czy pojadę uzależnione jest od jednego osobnika Cytuj
stabik 3 Opublikowano 1 sierpnia 2008 Opublikowano 1 sierpnia 2008 To przyjedź do Leszna, a z Leszna ze mną i z kumplem pojedziemy do zielonej :potter: Cytuj
wolo90 0 Opublikowano 2 sierpnia 2008 Opublikowano 2 sierpnia 2008 (edytowane) kilka konkretnych pytan 1.Jedzie ktos z katowic? 2.Barth podaj PELNY minimalny koszt (wejscie+dojazd+wyzywienie) 3.Potrzebuje dowod osobisty, paszport zeby przejechac przez granice(przypominam strefa schengen) 4.Potrzebuje dowod osobisty zeby wejsc na targi? legitymafcja wystarczy? 5.Czy podczas dni dla graczy tez sa jakies relacje (gosc z sony, wielki ekran i opowiadanie o tym co sie bedzie dzialo w przyszlosci na runku konsol) przedstawicieli z SONY, MICROSOFT, NINTENTO, EA itp, czy tylko wystawy i granie na konsolach? 6.Czy trzeba miec skonczone 18 lat, bo moj znajomy z checia by jechal ale ma 17 lat (18 w przyszlym roku) oczywiscie mam skonczone 18 lat (w tym roku ) ale jeszcze nie wyrobilem dowodu osobistego a paszportu nie mam od urodzenia znajomy mi mowi ze granice sa puste jak jezdzi samochodem do niemiec, przejazd jak z miasta do miasta... jezeli na pytanie 3 i 4 odpowiedz brzmi NIE to mnie mozesz wpisac i pojade na 90% a najlepiej by bylo jakby odpowiedz na pyt 1 byla TAK nie widzi mi sie zbytnio samemu jechac pociagiem PS. taka moja sugestia zeby wyjechac 2godziny wczesniej dlaczego? 2 powody 1.poczytalem troche o lipsku i jest tam troche do zwiedzenia z ranca pochodzic strzelic kilka fotek jakis zabytkow na rozruszanie kosci by sie przydalo 2.z tego co tu czytam to kilka osob juz pisalo ze musialo by czekac 2 godziny na wyjazd w zielonej gorze na dworcu PS2. Czym sie roznia dni targow dla dziennikarzy od tych dla graczy? Edytowane 3 sierpnia 2008 przez wolo90 Cytuj
__bercik07 202 Opublikowano 3 sierpnia 2008 Opublikowano 3 sierpnia 2008 najlepiej gdyby Barth podal ile jest obecnie wolnych miejsc, bo mozemy sie zglaszac a juz dawno 40 osob zapisanych jest . Jezeli jest jeszcze mozliwosc zapisania to prosze o wpisanie mnie i brata. pozdrawiam. Cytuj
wolo90 0 Opublikowano 3 sierpnia 2008 Opublikowano 3 sierpnia 2008 (edytowane) tylko ze barth cos narazie cicho siedzi od ponad tygodnia najlepiej gdyby Barth podal ile jest obecnie wolnych miejsc, bo mozemy sie zglaszac a juz dawno 40 osob zapisanych jest . Jezeli jest jeszcze mozliwosc zapisania to prosze o wpisanie mnie i brata. pozdrawiam. cos ty... z tego co licze to 30 osob jeszcze nawet nie ma z tego co barth pisal to od niego jest ok 8 osob i tutaj ok 15 Edytowane 3 sierpnia 2008 przez wolo90 Cytuj
Krzys PL 28 Opublikowano 3 sierpnia 2008 Opublikowano 3 sierpnia 2008 (edytowane) 30 sierpnia z nim gadałem to było 23osoby, ale mogło sie coś zmnienić. EDIT: tak lipca. Ps. W sumie mogłem gadać w zeszłym roku;) A ty jedrek wybierasz sie tam??? Edytowane 3 sierpnia 2008 przez Krzys PL Cytuj
wolo90 0 Opublikowano 3 sierpnia 2008 Opublikowano 3 sierpnia 2008 dobra jedzie ktos z KATOWIC na te targi? lub okolic? (czeladz, sosnowiec, dabrowa gornicza, bedzin etc...?) Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 3 sierpnia 2008 Opublikowano 3 sierpnia 2008 Ja też bym się wybrał. My z kumple najprawdopodobniej wybieramy sie juz w piątek pociągiem o 15:14 a w zielonej bedziemy o 1:36,jak szalec to szalec, Jechałbym tym samym pociągiem, tyle że z łodzi, to można by się było jakoś zgadać. Cytuj
wolo90 0 Opublikowano 3 sierpnia 2008 Opublikowano 3 sierpnia 2008 nie wierze... serce PSX EXTREME jest w katowicach i zadnych fanow z tych okolic nie ma co pojada na games convention?.... Cytuj
stabik 3 Opublikowano 3 sierpnia 2008 Opublikowano 3 sierpnia 2008 http://www.psxextreme.info/index.php?showt...t=0&start=0 ktoś chętny na wyjazd za 800zl na GC? ;D Cytuj
wolo90 0 Opublikowano 3 sierpnia 2008 Opublikowano 3 sierpnia 2008 (edytowane) musialo by mnie srooooooogooooooo popiescic zebym wydal 800zl na kilka dni do niemiec zeby codziennie ogladac to samo za 800zl czlowieku masz takie wakacje..... na 2 tyg w polsce albo tydzien za granica... ponawiam pytanie czy jedzie ktos z katowic???? ;> ;P Edytowane 3 sierpnia 2008 przez wolo90 Cytuj
kapell 0 Opublikowano 3 sierpnia 2008 Opublikowano 3 sierpnia 2008 Kolega nie jedzie , a samego mnie starsza nie puści wiec w tym roku odpuszczę .A w przyszłym roku gc też bedzie w lipsku ?? Cytuj
Yuki 3 Opublikowano 3 sierpnia 2008 Opublikowano 3 sierpnia 2008 wolo90 no ja mieszkam w sosnowcu i tez pisalbym sie na wyjazd, znaczy ze jechalbym z katowic albo sosnowca zapewne...ale trzebaby sie jakos ugadac i dowiedziec sie wkoncu jakie sa odpowiedzi na twoje pytania od organizatora Cytuj
wolo90 0 Opublikowano 3 sierpnia 2008 Opublikowano 3 sierpnia 2008 (edytowane) Yuki to jak bys jechal to elegancko wtedy jade w 100% na wiekszosc moich pytan juz poznalem odpowiedzi tzn: 2.Barth podaj PELNY minimalny koszt (wejscie+dojazd+wyzywienie) 3.Potrzebuje dowod osobisty, paszport zeby przejechac przez granice(przypominam strefa schengen) 4.Potrzebuje dowod osobisty zeby wejsc na targi? legitymafcja wystarczy? 5.Czy podczas dni dla graczy tez sa jakies relacje (gosc z sony, wielki ekran i opowiadanie o tym co sie bedzie dzialo w przyszlosci na runku konsol) przedstawicieli z SONY, MICROSOFT, NINTENTO, EA itp, czy tylko wystawy i granie na konsolach? 6.Czy trzeba miec skonczone 18 lat, bo moj znajomy z checia by jechal ale ma 17 lat (18 w przyszlym roku) 2.Pociąg z katowic do zielonej gory ok 20-25zl w 1 strone (moze mniej, nie orientuje sie ) oplacenie autokaru ok 40zl wejscie na GC (jak dla nas ulgowy bo duza grupa jedzie ) 30zł zarcie zalezy od gustu, albo sobie wezmiesz cos do plecaka albo kupujesz jakies fast-foody pieniadze na wlasne wydatki - pamiatki czy jakies inne czyli wychodzi za transport wychodzi powiedzmy jakies 110-120zl - jak dla mnie gicior 3.w swietle prawa wyglada to tak ze na terenie niemiec musze miec dowod lub paszport, ale na granicach nie ma nikogo, zwykly przejazd zadnej kontorli. czyli ja sie tym nie martwie 4.jezeli ktos by chcial oddzielic sie od grupy podczas kupowania biletow i jeszcze sie uczy to musi miec legitymacje wazna zeby potwierdzic ze sie dalej uczy i jest upowazniony do biletu ulgowego. 5. MAM NADZIEJE ZE KTOS MI TU ODPOWIE. 6.NIE TRZEBA MIEC 18 LAT (chyba ze na dzien dla prasy, ale to jest oczywiste) widzialem filmiki z 2007 z gc jak biegaja tam lebki nawet po 11-12 lat PS. taka moja sugestia zeby wyjechac 2godziny wczesniej dlaczego? 2 powody 1.poczytalem troche o lipsku i jest tam troche do zwiedzenia wink.gif z ranca pochodzic strzelic kilka fotek jakis zabytkow na rozruszanie kosci by sie przydalo biggrin.gif 2.z tego co tu czytam to kilka osob juz pisalo ze musialo by czekac 2 godziny na wyjazd w zielonej gorze na dworcu wink.gif PS2. Czym sie roznia dni targow dla dziennikarzy od tych dla graczy? Ad1 dalej podtrzymuje ta sugestie zeby wczesniej wyjechac z zielonej gory... Ad2 A tu dalej czekam na jakas odpowiedz EDIT: CZY KTOS MA WOGOLE JAKIS KONTAKT Z BARTHEM?? Edytowane 3 sierpnia 2008 przez wolo90 Cytuj
wolo90 0 Opublikowano 5 sierpnia 2008 Opublikowano 5 sierpnia 2008 UP ludzie co jest z wami? organizujecie ten wyjazd wkoncu czy nie? Cytuj
barth 70 Opublikowano 6 sierpnia 2008 Autor Opublikowano 6 sierpnia 2008 ludzie, spokojnie, mówiłem, że zacznę wszystko załatwiać po 5-tym, jak zbierze sie konkretna ilość ludzi, tak też jest, chwilowo gadam z dwoma przewoźnikami, staram się znaleźć najlepszą opcję, dzisiaj do wieczora powinno wszystko się wyjaśnić Cytuj
Yuki 3 Opublikowano 6 sierpnia 2008 Opublikowano 6 sierpnia 2008 (edytowane) ja sie zaklepuje, mozliwe ze wezme jeszcze 2 znajomkow, wiec razem 3 osobki Edytowane 6 sierpnia 2008 przez Yuki Cytuj
_Globus_ 1 Opublikowano 8 sierpnia 2008 Opublikowano 8 sierpnia 2008 (edytowane) Jeśli ktoś organizuje względnie tanią podróż furą ze Śląska - raczej się piszę. Edytowane 8 sierpnia 2008 przez _Globus_ Cytuj
jasiumaster 1 Opublikowano 8 sierpnia 2008 Opublikowano 8 sierpnia 2008 (edytowane) Chętnie bym sie dołączył do jakiejś ekipy jadącej z Kato lub okolic, jeżeli takowa by była dajcie znać, z góry dzięki. Edytowane 8 sierpnia 2008 przez jasiumaster Cytuj
marianjoo 0 Opublikowano 8 sierpnia 2008 Opublikowano 8 sierpnia 2008 Ja organizuje wypad busem z centrum Polski. Jedziemy z Łodzi. Na razie jest full wolnych miejsc. Pisać na kenchi@o2.pl Cena 170 zł (+/- 30 zł). Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 8 sierpnia 2008 Opublikowano 8 sierpnia 2008 A ja mam małe pytanie: Na oficjalnej stronie jest cennik, wiem juz ze wjazd kosztuje 12 ojro. Są też dodatkowe atrakcje typu quady, air jump, czy trampoliny na szelkach. W tym pdf-ie w dziale GC Freestyle w środkowej kolumnie jest pozycja Tageskate z ceną 38 ojro. Czy zna ktoś ten kolczasty język naszych sąsiadów by mi przetłumaczyć za co te 38 euro ?? Jedyne co zrozumiałem to przysznice i wc (wiec pewnie z noclegiem na polu namiotowym tak ?). No i najważniesze czy wie ktoś czy te ww. atrakcje są za free czy trzeba za nie dopłacać ?? Cytuj
wolo90 0 Opublikowano 8 sierpnia 2008 Opublikowano 8 sierpnia 2008 Chętnie bym sie dołączył do jakiejś ekipy jadącej z Kato lub okolic, jeżeli takowa by była dajcie znać, z góry dzięki. tka samo jak jasiumaster chetnie dolacze do jakiejsc ekipy jadacej pociagiem z katowic chyba ze organizujemy jakis BUS???? Cytuj
mayer18 0 Opublikowano 8 sierpnia 2008 Opublikowano 8 sierpnia 2008 ja bym pojechal z kims z Wrocławia jak co to piszcie na gg:6352587 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi