wolo90 0 Opublikowano 8 sierpnia 2008 Opublikowano 8 sierpnia 2008 JEZELI KTOS ORGANIZUJE WYJAZD Z KATOWIC LUB OKOLIC PISAC DO MNIE!! GG: 7575829 MAIL: bbcs@interia.pl Cytuj
marianjoo 0 Opublikowano 9 sierpnia 2008 Opublikowano 9 sierpnia 2008 Będziemy jechali z Łodzi i przez Wrocław. Z Katowic do Wrocka nie jest tak daleko. Jakby co to pisać kenchi@o2.pl Cytuj
Killabien 553 Opublikowano 15 sierpnia 2008 Opublikowano 15 sierpnia 2008 I jak z tym wyjazdem? jedziemy czy nie? Cytuj
jasiumaster 1 Opublikowano 17 sierpnia 2008 Opublikowano 17 sierpnia 2008 Orientuje się ktoś jaka jest cena pociagu np z Kato do Lipska? Cytuj
michciu77 5 Opublikowano 19 sierpnia 2008 Opublikowano 19 sierpnia 2008 ja sie orientuje ;] z kato wpierw do zgorzelca, i ulgowy mnie wynosi 31 zl a potem ze zgorzelca tzn jzu granica goerlitz jest pociag regionalny, bilet 25 ojro czy co kolo tego i na niego moze jechac 5 osob wiec wychodzi wtedy po 5 euro. a jedzie ktos? Cytuj
barth 70 Opublikowano 19 sierpnia 2008 Autor Opublikowano 19 sierpnia 2008 Dobra, walczyłem o ceny, walczyłem i niestety przegrałem. PKS w momencie kiedy mieliśmy podpisać umowę stwierdził, że jednak nie ma autobusów, to samo inna firma przewozowa. Została tylko jedna opcja, ale po przeliczeniu kosztów wychodzi, że w przypadku wyjazdu 26-ciu osób każda z nich musi zapłacić po 90zł za podróż w obie strony. Przykro mi niezmiernie, bo naprawdę chciałem aby ten wyjazd się udał, ale taka cena jest chyba dość zaporowa. Nauczka na przyszłość - nie ufać PKS'owi Cytuj
wolo90 0 Opublikowano 19 sierpnia 2008 Opublikowano 19 sierpnia 2008 ja sie orientuje ;] z kato wpierw do zgorzelca, i ulgowy mnie wynosi 31 zl a potem ze zgorzelca tzn jzu granica goerlitz jest pociag regionalny, bilet 25 ojro czy co kolo tego i na niego moze jechac 5 osob wiec wychodzi wtedy po 5 euro. a jedzie ktos? ja bym sie chetnie wybral z katowic i jezeli by wyjazd kosztowal 90 zl to mogl bym sie raczej zabrac, tylko musze bardzo szybko pieniadze skrecic bo nie mam calej sumy... tylko ze ja nie mam ani dowodu ani paszportu... i mam 18 lat czy to stanowi dla was jakis problem? bo czytalem jak to z tym jest przejezdzam bez problemu bo nikt nie stoi na granicy, ale jak mnie zatrzymaja w niemczech to juz sa problemy nie wiem dokladnie jakie... ale dla mmnie to nie jest problem bo nie sadze zeby nas zatrzymali w srodku pociagu albo pod wejsciem do hal w lipsku Cytuj
jasiumaster 1 Opublikowano 19 sierpnia 2008 Opublikowano 19 sierpnia 2008 ja sie orientuje ;] z kato wpierw do zgorzelca, i ulgowy mnie wynosi 31 zl a potem ze zgorzelca tzn jzu granica goerlitz jest pociag regionalny, bilet 25 ojro czy co kolo tego i na niego moze jechac 5 osob wiec wychodzi wtedy po 5 euro. a jedzie ktos? Interesująco:) O której i kiedy wyjazd i przyjazd do Lipska? Na ile dni byłby to trip(myśle że jedna noc dałoby się gdzieś przeczekać)? Cytuj
wolo90 0 Opublikowano 19 sierpnia 2008 Opublikowano 19 sierpnia 2008 Interesująco:) O której i kiedy wyjazd i przyjazd do Lipska? Na ile dni byłby to trip(myśle że jedna noc dałoby się gdzieś przeczekać)? napewno dalo by sie przeczekac ale nie ma co na 2 dni otwarte zostawac lepiej juz na 1 dzien dl aprasy i 1 dzien otwarty... tylko ze sa problemy z wejsciem na dni dla prasy dlatego ja proponuje jechac na 1 dzien otwarty bez zadnych szczypan z przepustkami moze i jest duzo ludzi ale wiele nie stracimy Cytuj
stabik 3 Opublikowano 20 sierpnia 2008 Opublikowano 20 sierpnia 2008 Jedzie ktoś z Poznania?(pociągiem) Cytuj
jasiumaster 1 Opublikowano 20 sierpnia 2008 Opublikowano 20 sierpnia 2008 To jak z tym wyjazdem? Cytuj
Krzys PL 28 Opublikowano 21 sierpnia 2008 Opublikowano 21 sierpnia 2008 Barth bym zapomniał daj mi swój adres i adres PKSu bo muszę wysłać tego wąglika a gdzie to będzie niespodzianka Cytuj
jasiumaster 1 Opublikowano 22 sierpnia 2008 Opublikowano 22 sierpnia 2008 Hmmm... czyli raczej widze nic nie wypali. Gdyby ktoś jechał i zahaczył o Rude Śląską, to mogę mu odstąpić wejściówe. Tylko dajcie znać na priva to sie ugadamy co i jak. Jutro będę na kompie po 9 a potem dopiero ok 15. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi