Skocz do zawartości

TURNIEJ W BERLINIE ^^ !

Featured Replies

Opublikowano

Na czym gra HarryPotter ?? Założę się że na sticku :D

P.S. Matt, Devilek... co się stało z tym Bode...

• Odpowiedzi 33
  • Wyświetleń 3,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  Bażant napisał(a):
P.S. Matt, Devilek... co się stało z tym Bode...

Wygrały dwie cyfry (w tym jedna powtórzona) i dwa przecinki. Mianowicie 1,2,1.

Opublikowano
  Bażant napisał(a):
Na czym gra HarryPotter ?? Założę się że na sticku :D

Harry gra od zawsze na padzie. Na sticku ledwo co potrafi iść w prawo.

Najlepsze jest to, że harry wcale nie ma najlepszego movementu na padzie - jest ktoś kto ma lepszy :)

Opublikowano
  mashter napisał(a):
Najlepsze jest to, że harry wcale nie ma najlepszego movementu na padzie - jest ktoś kto ma lepszy :)

Stary po prostu koleś ma dynamit w kciukach... a ten najstarszy wódz plemienia z najlepszym movementem to kto ??

Opublikowano

wiem, ze LPD mial kiedys "stickowego" movementa na padzie, ale moze chodzi o kogos innego :]

Opublikowano

Pewnie o Qudansa, też gra na padzie tak jak na sticku.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Ja się ostatnio dowiedziałem od Niemieckiego Yoshi usera że 15 maja w berlinie będzie turniej. 15 jurków za wjazd.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  jamor napisał(a):
Ja się ostatnio dowiedziałem od Niemieckiego Yoshi usera że 15 maja w berlinie będzie turniej. 15 jurków za wjazd.

pewnie od " ZeN_" mi tez zdazyl dac cynk. pisal mi, ze ma tyle, co przejscie na druga strone ulicy.

aha.. dlaczego sa dwa odnosne tematy do tego samego turnieju?? czy o czyms nie wiem??

Opublikowano

Bo ten, w ktorym tutaj piszemy, dotyczy poprzedniegu turnieju z wrzesnia 2008 (:.