Opublikowano 9 października 200816 l Na czym gra HarryPotter ?? Założę się że na sticku P.S. Matt, Devilek... co się stało z tym Bode...
Opublikowano 9 października 200816 l Bażant napisał(a): P.S. Matt, Devilek... co się stało z tym Bode... Wygrały dwie cyfry (w tym jedna powtórzona) i dwa przecinki. Mianowicie 1,2,1.
Opublikowano 10 października 200816 l Bażant napisał(a): Na czym gra HarryPotter ?? Założę się że na sticku Harry gra od zawsze na padzie. Na sticku ledwo co potrafi iść w prawo. Najlepsze jest to, że harry wcale nie ma najlepszego movementu na padzie - jest ktoś kto ma lepszy
Opublikowano 12 października 200816 l mashter napisał(a): Najlepsze jest to, że harry wcale nie ma najlepszego movementu na padzie - jest ktoś kto ma lepszy Stary po prostu koleś ma dynamit w kciukach... a ten najstarszy wódz plemienia z najlepszym movementem to kto ??
Opublikowano 15 października 200816 l wiem, ze LPD mial kiedys "stickowego" movementa na padzie, ale moze chodzi o kogos innego :]
Opublikowano 31 grudnia 200816 l Ja się ostatnio dowiedziałem od Niemieckiego Yoshi usera że 15 maja w berlinie będzie turniej. 15 jurków za wjazd.
Opublikowano 19 stycznia 200916 l jamor napisał(a): Ja się ostatnio dowiedziałem od Niemieckiego Yoshi usera że 15 maja w berlinie będzie turniej. 15 jurków za wjazd. pewnie od " ZeN_" mi tez zdazyl dac cynk. pisal mi, ze ma tyle, co przejscie na druga strone ulicy. aha.. dlaczego sa dwa odnosne tematy do tego samego turnieju?? czy o czyms nie wiem??
Opublikowano 19 stycznia 200916 l Bo ten, w ktorym tutaj piszemy, dotyczy poprzedniegu turnieju z wrzesnia 2008 (:.