Bażant 0 Opublikowano 9 października 2008 Opublikowano 9 października 2008 Na czym gra HarryPotter ?? Założę się że na sticku P.S. Matt, Devilek... co się stało z tym Bode... Cytuj
Di 839 Opublikowano 9 października 2008 Opublikowano 9 października 2008 P.S. Matt, Devilek... co się stało z tym Bode... Wygrały dwie cyfry (w tym jedna powtórzona) i dwa przecinki. Mianowicie 1,2,1. Cytuj
mashter 54 Opublikowano 10 października 2008 Opublikowano 10 października 2008 Na czym gra HarryPotter ?? Założę się że na sticku Harry gra od zawsze na padzie. Na sticku ledwo co potrafi iść w prawo. Najlepsze jest to, że harry wcale nie ma najlepszego movementu na padzie - jest ktoś kto ma lepszy Cytuj
Bażant 0 Opublikowano 12 października 2008 Opublikowano 12 października 2008 Najlepsze jest to, że harry wcale nie ma najlepszego movementu na padzie - jest ktoś kto ma lepszy Stary po prostu koleś ma dynamit w kciukach... a ten najstarszy wódz plemienia z najlepszym movementem to kto ?? Cytuj
Pychu 2 Opublikowano 15 października 2008 Opublikowano 15 października 2008 wiem, ze LPD mial kiedys "stickowego" movementa na padzie, ale moze chodzi o kogos innego :] Cytuj
Bażant 0 Opublikowano 17 października 2008 Opublikowano 17 października 2008 Pewnie o Qudansa, też gra na padzie tak jak na sticku. Cytuj
jamor 0 Opublikowano 31 grudnia 2008 Opublikowano 31 grudnia 2008 Ja się ostatnio dowiedziałem od Niemieckiego Yoshi usera że 15 maja w berlinie będzie turniej. 15 jurków za wjazd. Cytuj
Gość mevek Opublikowano 19 stycznia 2009 Opublikowano 19 stycznia 2009 Ja się ostatnio dowiedziałem od Niemieckiego Yoshi usera że 15 maja w berlinie będzie turniej. 15 jurków za wjazd. pewnie od " ZeN_" mi tez zdazyl dac cynk. pisal mi, ze ma tyle, co przejscie na druga strone ulicy. aha.. dlaczego sa dwa odnosne tematy do tego samego turnieju?? czy o czyms nie wiem?? Cytuj
solo/ng 4 Opublikowano 19 stycznia 2009 Opublikowano 19 stycznia 2009 Bo ten, w ktorym tutaj piszemy, dotyczy poprzedniegu turnieju z wrzesnia 2008 (:. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi