cichy_ 1 Opublikowano 25 lipca 2008 Opublikowano 25 lipca 2008 Zacznę od początku... Rozpocząłem rozmowy z Betsson Voodoo Gaming o LANowych turniejach, które mogłyby się odbywać co jakiś czas. Na początek przeczytajcie ten nius: KLIK!. Po wymianie kilku maili doszliśmy do wniosku, że BVG jest naprawdę zainteresowane gamingiem konsolowym i chętnie pomoże w organizacji turniejów, ale... są dwa ale Po pierwsze turnieje mogą być w co tylko chcemy ale musi zapisać się minimum 32 osoby do jednej gry, ale żeby to miało dalszy sens fajnie by było jak by zainteresowanie było większe tak do około 64 osób, wtedy dalsze LANy byłyby organizowane bezproblemowo. Druga sprawa jest już mało istotna, są to nagrody... Organizatorzy oczywiście przewidują fajne nagrody ale... będą to rzeczy dla PC. Dla mnie jest to szczerze mówiąc obojętne, ponieważ zawsze można je sprzedać jakby co A poza tym NEO+ bardzo chętnie obejmie patronat nad turniejami i ufunduje odpowiednie nagrody dla konsolowców. Tak, więc pozostaje problem frekwencji... Ile osób grało w KRK? Cytuj
KarCzoH 3 Opublikowano 25 lipca 2008 Opublikowano 25 lipca 2008 (edytowane) Ok. 22 ? W tym 2-4 całkowicie przypadkowe EDIT. 32 osoby chcesz ? To chyba cała scena musi się zmobilizować co jest podciągane pod mission impossible Edytowane 25 lipca 2008 przez KarCzoH Cytuj
Kerlo 2 Opublikowano 25 lipca 2008 Opublikowano 25 lipca 2008 (edytowane) *wyedytowane* Karczoh juz odpowiedzial *wyedytowane*, znalesc te 64, ktore jezdzilyby w dodatku na LANy, narazie graniczy troche z cudem. Ale trzeba sprobowac, bo nigdy nie wiadomo czy gdzies w jakims kącie nie znajdzie sie kilkunastu osob, o ktorych istnieniu narazie nie wiemy. No ale nie spodziewalem sie, ze wreszcie jakas firma wezmie sie za rozwoj esportu O_o. Edytowane 25 lipca 2008 przez Kerlo Cytuj
cichy_ 1 Opublikowano 25 lipca 2008 Autor Opublikowano 25 lipca 2008 (edytowane) A jednak Zawsze też można pomóc sobie nawzajem wide ludzie z GoW zagrają w H3 i na odwrót, wtedy frekwencja na pewno będzie większa. Jest ogromna szansa na wyciągnięcie gier konsolowych w Polsce i trzeba to wykorzystać. EDIT: Dostałem nowe info, od 1 do 8 sierpnia odbędą się zapisy do tego czasu trzeba to rozreklamować i zobaczymy ile osób by się zjawiło. Edytowane 25 lipca 2008 przez cichy_ Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 25 lipca 2008 Opublikowano 25 lipca 2008 pomysl zaiste przedni... jednak za ch.ja nie znajdziesz 32 osob... chyba ze im zlote smyczki obiecasz. Cytuj
Bieniu 5 Opublikowano 25 lipca 2008 Opublikowano 25 lipca 2008 Ja chętnie zostanę prosem w GoWa (w halo zawsze byłem prosem xD) Cytuj
barth 70 Opublikowano 25 lipca 2008 Opublikowano 25 lipca 2008 Karczohu trochę ci się pomyliło, na turnieju w grodzie Kraka było w sumie 19-cie drużyn po 2 osoby (jakieś 5 randomów), powinno się uzbierać ludzi Cytuj
miniu 1 Opublikowano 25 lipca 2008 Opublikowano 25 lipca 2008 Karczohu trochę ci się pomyliło, na turnieju w grodzie Kraka było w sumie 19-cie drużyn po 2 osoby (jakieś 5 randomów), powinno się uzbierać ludzi Z tego co pamietam bylo 20 cos osob a nie 20 druzyn ale moge sie mylic Jezli tak jak mowisz bylo 19 druzyn to ludzi sie uzbiera. Cytuj
BarteQ 1 Opublikowano 25 lipca 2008 Opublikowano 25 lipca 2008 Cichy... nie chce tutaj studzić twojego zapału... ale BVG już obiecywalo pomoc itd ;] obiecana pomoc byla głównym powodem dołączenia GLD do BVG... jak sie pozniej okazało na obietnicach sie skonczylo ;] Cytuj
Uriziel 5 Opublikowano 25 lipca 2008 Opublikowano 25 lipca 2008 Mam nadzieję że się pomysł uda, jest nareszcie szansa aby się w tym kraju coś ruszyło. Cytuj
Krzys PL 28 Opublikowano 25 lipca 2008 Opublikowano 25 lipca 2008 (edytowane) Jak ludzie będą chcieli to to wypali. W Krakowie jakoś wyszło że można i była masa graczy. Drabinka z turnieju w Krakowie Edytowane 25 lipca 2008 przez Krzys PL Cytuj
cichy_ 1 Opublikowano 25 lipca 2008 Autor Opublikowano 25 lipca 2008 Już tobie pisałem Bartek na gg, że kto nie próbuje ten nic nie ma Może tym razem coś się ruszy i gracze konsolowi wyjdą z cienia. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi