Reiko 12 Opublikowano 25 lipca 2008 Opublikowano 25 lipca 2008 Był temat o WBW ale nie tylko WBW człowiek żyje. Który wolicie? Polski, amerykański inny? Kto wg was jest najlepszy? IMO z polski najlepszy jest O.S.T.R. Ale on już nie występuje w bitwach także z czynnie biorących udział lubie Duże Pe, Muflona, Filipa (jego złoty deszcz bardzo mi zaimponował niestety nie mogę go znaleźć. Kiedyś było w Rap Pakamerze. Może ktoś ma?) Z amerykańskich to przede wszystkim Craig G i Supernatural. Ma ktoś może ich walkę z 94? Wypowiadajcie się ! Cytuj
Gość tk Opublikowano 26 lipca 2008 Opublikowano 26 lipca 2008 najlepszym polskim fristajlerem jest DIABLO DIABLIK. nie ma bardziej poku.rwionej persony na tej scenie. gość jest nieziemski. Cytuj
Dante 450 Opublikowano 26 lipca 2008 Opublikowano 26 lipca 2008 Z amerykańskich to przede wszystkim Craig G i Supernatural. Ma ktoś może ich walkę z 94? Tyle znalazłem na youtube Prywatnie jak dotąd greatest freestyle mc to Big L (RIP) Polskiej sceny nie znam więc się nie wypowiadam. Cytuj
Gość tk Opublikowano 26 lipca 2008 Opublikowano 26 lipca 2008 obecnie mocny jest crooked I (seria hip-hop weekly) i jin. termanology też potrafi konkretnie pojechać. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 28 lipca 2008 Opublikowano 28 lipca 2008 Ale on już nie występuje w bitwach także z czynnie biorących udział lubie Duże Pe, Muflona, Filipa (jego złoty deszcz bardzo mi zaimponował niestety nie mogę go znaleźć. Kiedyś było w Rap Pakamerze. Może ktoś ma?) http://www.youtube.com/watch?v=QJ1WB0zFVms Cytuj
Reiko 12 Opublikowano 28 lipca 2008 Autor Opublikowano 28 lipca 2008 (edytowane) Dzięki. Po latach nie wydaje się już takie fajne xD. A coś z jues and ej? Macie jakieś swoje ulubione bitwy? Edytowane 29 lipca 2008 przez Dante Cytuj
Dante 450 Opublikowano 29 lipca 2008 Opublikowano 29 lipca 2008 (edytowane) Most Hated vs Ness (Walka na potrzeby programu Making Band czy jakoś tak/ scena usunięta z programu) Edytowane 29 lipca 2008 przez Dante Cytuj
Reiko 12 Opublikowano 6 sierpnia 2008 Autor Opublikowano 6 sierpnia 2008 http://pl.youtube.com/watch?v=26wIYOhb1-4&...feature=related Big L też był dobry ;] Cytuj
kavol 0 Opublikowano 30 grudnia 2008 Opublikowano 30 grudnia 2008 jakoś nigdy mnie nie jarał freestyle najbardziej w pamięć zapadły mi jednak pojedynki supernaturala z craig'iem g i tego pierwszego z masa ace'em Cytuj
_Globus_ 1 Opublikowano 30 grudnia 2008 Opublikowano 30 grudnia 2008 Podziwianie fristajlu kręciło mnie, dopóki coś mi tam jeszcze dziabniętemu wychodziło i gdy ciężko było znaleźć go w mediach. Teraz fristajl stracił wszystko ze swojej magii - co za dużo, to i świnia nie strawi. Cytuj
Gość Opublikowano 4 stycznia 2009 Opublikowano 4 stycznia 2009 W polskim freestyle'u wszystkich kosi rowno oczywiscie Gospel Cytuj
Gość el becetol Opublikowano 4 stycznia 2009 Opublikowano 4 stycznia 2009 Z amerykańskich to przede wszystkim Craig G i Supernatural. Jak pierwszy raz slyszalem freestyle (w ogóle), to było na koncercie Supernaturala w Hannoverze w 2000 roku. Do dzis jestem pod wrażeniem Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi