Dante 444 Opublikowano 15 lipca 2008 Opublikowano 15 lipca 2008 Najnowsza odsłona gta na ds'a. akcja dzieje się we współczesnym Liberty City. Więcej info pewnie w trakcie E3 Cytuj
Gość coopa Opublikowano 15 lipca 2008 Opublikowano 15 lipca 2008 Mam nadzieję, że nie będzie to wyglądać jak pierwsze GTA... Jednak biorąc pod uwagę rozmiar Liberty City, nie wyobrażam sobie niestety niczego lepszego. Cytuj
BartX 9 Opublikowano 15 lipca 2008 Opublikowano 15 lipca 2008 Ja sobie grafiki 3D nie wyobrażam nawet jeśli pocięliby LC do miniaturowych rozmiarów. Pewnie będzie tak, że na touch screenie będą pojawiać się cele misji, mapa i bronie, a na górnym widok z góry. Cytuj
Marv 0 Opublikowano 18 lipca 2008 Opublikowano 18 lipca 2008 Bardzo możliwe, chciał bym ujrzeć GTA w takiej postaci jak dwójka, DS wydaje się do tego stworzony. Powrót do korzeni był by w tej sytuacji świetnym wyjściem (i chyba jedynym sensownym). Chociaż kto wie? Może Rockstar szykuje spin-off w postaci karcianki ? Cytuj
Gość coopa Opublikowano 18 lipca 2008 Opublikowano 18 lipca 2008 Albo jakaś strategia turowa? Kto wie... Wolałbym jednak coś innego niż widok z lotu ptaka (ostatnio grałem w GTA na GBA i jak dla mnie ta gra to szit). Tak czy siak, czekam z niecierpliwością na pierwsze screeny! Cytuj
Grabol 0 Opublikowano 18 lipca 2008 Opublikowano 18 lipca 2008 Ninja Gaiden DS także wydawał się początkowo jakimś nierealnym projektem. Tecmo dało radę i wypuściło bardzo miodną grę. Myślę, że Rockstar również nie zawiedzie. Spodziewam się jakiegoś nowatorskiego podejścia do tematu wielkiej kradzieży, idealnie dopasowanego do możliwości DSa. Jeżeli nawet nie zaskoczą ilością rewolucyjnych rozwiązań, to z pewnością dostarczą cholernie wciągający, ciekawy i kontrowersyjny produkt. Myślę, że GTA: Chaintown Wars to będzie murowany hit. Stylus wydaje się idealnym narzędzie do chińskich tortur. Cytuj
BartX 9 Opublikowano 18 lipca 2008 Opublikowano 18 lipca 2008 Chciałbym zobaczyć przecinanie kabli w aucie albo kręcenie stylusem przy otwieraniu zamkniętych wozów na touch screenie :> Cytuj
Fenikz 89 Opublikowano 26 lipca 2008 Opublikowano 26 lipca 2008 http://www.rockstargames.com/chinatownwars/ Ogólnie to mi się wierzyć nie chce, no ale zobaczymy co z tego wyjdzie Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 26 lipca 2008 Opublikowano 26 lipca 2008 (edytowane) Ja się obawiam, żeby nie wyszło jak z Assasin's Creed na DSa... Bo szczerze mówiąc na razie konkretów brak, ale coś nastawia mnie do tej gry negatywnie. Marzyłbym o GTA na DSa w takiej wersji jak jedynka i dwójka, z rzutem izometrycznym. Ale z misjami, jakimiś tam może nawet cut-scenkami, free-roamem i w ogóle bajerami. To jest jak najbardziej wykonalne IMO. Obawiam się jednak jakiejś nowej, zamkniętej formuły. No ale i w taki sposób można pewnie zrobić dobrą grę. Mimo wszystko, R* jeszcze nie rozczarowało na handheldach(przeciwnie - moim zdaniem obie części Stories to ścisła czołówka gier na PSP). No ale wolałbym San Andreas Stories i tak... Edytowane 26 lipca 2008 przez Khadgar Cytuj
Texz 670 Opublikowano 26 lipca 2008 Opublikowano 26 lipca 2008 (edytowane) Skoro na PSP się udało, to czemu nie miało by się udać na NDS? Wcześniej pojawiały się głosy malkomentów, że to się na pewno nie uda, a sam efekt będzie daleki od tego co obecnie było do osiągnięcia na dużych konsolach. Co prawda o jakości ala PS2 nie ma co mówić, ale już o czymś na wzór PSXowych części czemu by już nie? Edytowane 26 lipca 2008 przez t3xz Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 27 lipca 2008 Opublikowano 27 lipca 2008 Bo PSP ma o wiele większe możliwości sprzętowe. I potrafiło osiągnąć poziom PS2( mówię to jako posiadacz obu konsolek). Nie mówię, że to przewaga nie do nadrobienia - NDS też ma atuty, ot choćby stylusa, którego można ciekawie wykorzystać i pokazał nam już również sporo rozbudowanych gier z dużym terenem działania. Cóż, pożyjemy - zobaczymy. Cytuj
Fenikz 89 Opublikowano 27 lipca 2008 Opublikowano 27 lipca 2008 A ja mowie, ze wyjdzie z tego kupa, bo nie lubie tych badziewnych konsol od Nintendo He he, a tak na powaznie to pewnie dobrze sie sprzeda :potter: Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 27 lipca 2008 Opublikowano 27 lipca 2008 Teraz chłopie dowaliłeś... "pewnie dobrze się sprzeda", jeszcze nie ma pierwszych trailerów a Ty gadasz o sprzedaży, nie wspominając już o pierwszej części posta. Marzy mi się 3D, lecz dla mnie jest to wątpliwe, DS chyba by tego nie pociągnął, ale nie obrażę również się na 2D. Taki remake GTA1/2 był by całkiem świetny, ale oczywiście dodaną obsługę stylusa. Czekamy na dalsze info. Cytuj
Kroolik 7 Opublikowano 28 lipca 2008 Opublikowano 28 lipca 2008 Uwielbiam ludzi którzy dyskryminują inne konsole ot tak dla zasady, bo wszyscy to robią robię i ja... A ja czekam na GTA:CW, bo w DS katuję na równi z klockiem Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 28 lipca 2008 Opublikowano 28 lipca 2008 Po ostatnim obadaniu Sonic Engine, jestem gotów stwierdzić, że DS jak najbardziej da sobie radę z 3d GTA. Szczególnie, że chociażby taki Driv3r na GBA już był pseudo 3D, a jak wiadomo NDS i GBA to jak niebo a piekło jeśli chodzi o możliwości . Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 29 lipca 2008 Opublikowano 29 lipca 2008 Akurat mniej martwię się 3d niż wygenerowaniem przez DSa miasta z autami, przechodniami i całym tym free-roamem. Już na PSP(nie wiem jak IV na nowych cuurent-genach) miasto wyglądało czasem na wyludnione, a doczyty i spawny 20 takich samych aut straszyły. Cytuj
Sarge 6 Opublikowano 31 lipca 2008 Opublikowano 31 lipca 2008 Ja się tym newsem aż tak bardzo nie podniecam... Zapewne będzie kolejne niezbyt odkrywcze GTA w 2D, choć oczywiście chciałbym się mylić . Cytuj
miki77 16 Opublikowano 6 sierpnia 2008 Opublikowano 6 sierpnia 2008 Jak dla mnie kolejny powód do zakupu DS'a. Trzeba wreszcie zacząć zbierać kasę Cytuj
kamilpolpak 61 Opublikowano 24 sierpnia 2008 Opublikowano 24 sierpnia 2008 moim zdaniem GTA Chinatown wars specjalnie jest zrobione na ds bo gta IV nie wyszło na żadną konsolę nintendo . Ciekawe czy wyjdzie na psp. Bo psp mam a nie będę kupował specjalnie dla nowego gta ds Cytuj
Mustang 1 752 Opublikowano 24 sierpnia 2008 Opublikowano 24 sierpnia 2008 Ja tam bym wolał dobre i bogate 2D niż słabiutkie 3D. Jak wyjdzie może siostra kupi i da mi pograć. Młodsza siostra, w końcu DS to zabawka dla dzieci i najlepiej je dostać tak jak ona, na komunię Cytuj
BartX 9 Opublikowano 24 sierpnia 2008 Opublikowano 24 sierpnia 2008 Trochę śmiesznie wygląda post osoby, która pisze, że DS to zabawka dla dzieci a sama ma niecałego calaka w Viva Pińata To GTA na pewno będzie w 2D. A ja sobie nie wyobrażam 2D na PSP i innych konsolach. O ile na DS-ie coś takiego jest do przełknięcia to gdzie indziej już nie. Cytuj
Mustang 1 752 Opublikowano 24 sierpnia 2008 Opublikowano 24 sierpnia 2008 Oj tam to ironia była, a Viva Pinata to świetna gra jest A jeszcze myślałem o tym 2D oraz 3D i uważam, że to pierwsze byłoby doskonałym nawiązaniem do pierwszych części, a drugie wydaje się mało realne, bo nie było jeszcze GTA w 3D na tak słabą platformę. No chyba, że mix gry w 2D z filmikami/elementami w 3D jak bodajże ostatnia Zelda. Cytuj
BBGodzilla 1 Opublikowano 24 sierpnia 2008 Opublikowano 24 sierpnia 2008 Znając panów z rockstar będzie następny must have ale jestem bardziej niż pewny że będzie w 2D znając możliwości DS i tak bedą problemy no cóż ale liczy się grywalność Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 28 sierpnia 2008 Opublikowano 28 sierpnia 2008 Ech, panowie, ostatnie gry pokroju FF IV i dema techniczne (Sonic 3d Engine) oraz trailery z nadchodzących gier pokazują, że pełne 3d i swobodna eksploracja jest dla DS'a możliwa . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi