Skocz do zawartości

Uncharted 2: Among Thieves

CELL7777

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od razu na wstepie stare dobre komentarzyki Nathana, znowu miodne strzelanie, oraz jeszcze lepsza wspinaczka! U2 to w tej chwili obok GoW3 i Heavy Rain najbardziej oczekiwany przeze mnie tytul na PS3! :lol:

Opublikowano

OMG

Wlasciwie odebralo mi mowe.

ciezko mi zrozumiec dlaczego tylko wewnetrzne studia potrafia robic taka masakre graficzna.

Niesamowite jak wyglada, a bioroac pod uwageczesc pierwsza moze to byc wkoncu wielki killler na ps3

Opublikowano

Co do drugiego zdania to odpowiedz jest prosta. Wewnetrzne studia maja zapewnione odpowiednie wsparcie od Sony aby robic takie gry. Co do tego ostatniego to juz pierwszy Uncharted byl wielkim killerem :)

Opublikowano (edytowane)

Screeny prześwietne, a trailer? Zobaczymy jak się pobierze ;) Ale po pierwszym trailerze zaprezentowanym jakiś czas temu wiem, że graficznie to jest majstersztyk. Nie porównujmy God of War III, MGS4 bo to nie nie jest liga Killzone 2 i Uncharted właśnie.

Edytowane przez Gooralesko
Opublikowano

Ale tam gadacie, na mnie God of War 3 robi tak samo kolosalne wrazenie co Uncharted 2, no moze odrobinke mniejsze, ale to dokladnie ta sama liga.

MGS4 mial za(pipi)iste scenki na silniku gry(wykonanie postaci, czad!), ale grafa podczas samego gameplay'u, choc ladna, nie kosiła.

Szkoda tylko, ze tak niewiele pokazano na GDC. Nic to, pewnie w kwietniu pojawia sie kolejne screeny z gier, na trailery przyjdzie nam poczekac do maja(Sony Gamer's Day), natomiast gameplay zobaczymy na E3 ;)

Szykuje sie pulchna koncowka roku.

Opublikowano

Uncharted bije graficznie na głowę GoW3 i nie ma dyskusji, już nawet jedynka to robi. ;]

Przynajmniej narazie, co do filmiku to mimo kiepskiej jakości już widać że będzie kosić, dużo więcej detali, ładne tekstury, szkoda że brakuje vsynca no ale on mi tam wisi, na moim TV w ogóle go nie widać i nie wzracam nigdy uwagi. Jeszcze zostaje kwestia AA - nie da się tego ocenić po takim filmiku.

Opublikowano

Ten grywalny filmik urwał mi głowę! To jest coś pięknego, brudny klimat, szczegółowość lokacji, elementy zręcznościowe. Moc! Ta gra pozamiata (jak jedynka zresztą). Ściągnąłem ten filmik i oglądam co kilka godzin :) Dla takich gier kupuje się konsole.

Opublikowano

Poza tym daje się odczuć że popracowano troszkę nad "płynnością poruszania się bohatera" ;p

Jego animacje wyglądają bardziej naturalnie imo, to samo dotyczy reakcji ciał na obrywane kulki.

Opublikowano

Ja tam nie rozumiem czym się podniecacie tak ! :/.

Fakt faktem ładne, ale czym się tak ekscytować ?, ja już chyba oślepłem zupełnie od tych oczopląsów na widok grafiki "kopiącej w zad".

Jak dla mnie podobnie jak kolega który powyżej pisał o MGS 4, identycznie myślę o tej produkcji - świetnie ale bez opadu szczęki.

Będe musiał poczekać sobie na oficjalny gameplay, albo demo, pełną wersje - Widzę tu sequel na zasadzie Gears Of War - "Bigger, Better, More badass".

Opublikowano
Uncharted bije graficznie na głowę GoW3 i nie ma dyskusji, już nawet jedynka to robi. ;]

Lepiej poczekać z takimi osądami to czegoś więcej niż 1-minutowego w beznadziejnej jakości filmiku na YouTubie (God of War III).