konrado0905 7 Opublikowano 7 czerwca 2009 Opublikowano 7 czerwca 2009 Dzisiaj w becie skasowało mi cały level jaki nabiłem. Nie wiem czemu. Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 8 czerwca 2009 Opublikowano 8 czerwca 2009 Wiem że, było ale trochę ciężko się tu przekopać z postami. Do kiedy potrwa beta? Ps. Kumpel nie jest tu zalogowany na forum, ale ma do odsprzedania kodzik na betę za podzielenie się FFVII. Jak coś to pisać do mnie. Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 8 czerwca 2009 Opublikowano 8 czerwca 2009 Do 29/06/2009 roku do godziny 2:00 w nocy czasu polskiego. ... Dzisiaj grając w Party z qumplem - Krisem alias Yaevinn wrzuciło po raz pierwszy do przeciwnych drużyn co było bardzo ale to bardzo dziwne Wrzucam wynik z tego pojedynku (robione telefonem więc sry za jakość) http://www.kalisz.mm.pl/~kyo/u1.jpg Było 3vs4 i z łamagami grałem w team'ie Dzisiaj tj. 9 czerwca dostałem (qumepl też - pozdro Liqu!d) kolejny kod od gametrailers - info dla tych co jeszcze nie mają swojego kodu - więc jest dla nich jeszcze szansa Cytuj
Butcher 70 Opublikowano 9 czerwca 2009 Opublikowano 9 czerwca 2009 Naughty Dog nie powinno skąpić kodów, bo jeśli wierzyć wskazaniom w grze, bawi się dopiero kilka tysięcy ludzi. To ułamek tego, co przyciągnęła np. beta Halo 3 czy CoD: WaW. A im więcej grających, tym większy feedback dla ND. Wszyscy spragnieni powinni więc nie tracić wiary i uderzać we wszelkie możliwe źródła... Cytuj
Kris Blake 40 Opublikowano 9 czerwca 2009 Opublikowano 9 czerwca 2009 Dzisiaj grając w Party z qumplem - Krisem alias Yaevinn wrzuciło po raz pierwszy do przeciwnych drużyn co było bardzo ale to bardzo dziwne Wrzucam wynik z tego pojedynku (robione telefonem więc sry za jakość) http://www.kalisz.mm.pl/~kyo/u1.jpg Było 3vs4 i z łamagami grałem w team'ie Musiałeś się pochwalić, co nie? Krótko wrażenia z bety - gra się jednym słowem - przyjemnie. Deatmatch to deathmatch - nie ma za bardzo nad czym się rozwodzić, bierzesz spluwę i jazda . Za to plunder jest ciekawy - akcje lecą piękne: Mam skarb, mam skarb!! Chroń tyły..Biegnę...Granat..Rzucam..Chwytaj...Leć...Leć Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 9 czerwca 2009 Opublikowano 9 czerwca 2009 Zapomniałeś o przecinkach na k, ch. itp. i po angielsku juuuu sakkkk Wczoraj emocje sięgały zenitu! ND powinno wogóle zrobić akcję dla Europy bo to śmieszne że tylko (teoretycznie) USA ma dostęp do Bety (min. przez inFamous). Cytuj
_mike 318 Opublikowano 9 czerwca 2009 Opublikowano 9 czerwca 2009 (edytowane) Ha! Bete mam i ja! (no w sumie to mój brat dostał) Za wiele do dodania do wcześniejszych opinii nie mam. Grafika cudo; lagów brak; chowanie się za osłonami działa dobrze; trochę za dużo amunicji trzeba władować w przeciwnika żeby zdechł. Najbardziej podał mi się CTF, a i w co-op się świetnie grało (w szczególności jak kumatego partnera się dostanie i samemu dobrze panuje na postacią ). Do CTF powinni zrobić opcje 3v3 bo takim układzie mi się najlepiej grało (w wiosce). No i co-op'a powinni utrudnić bo we trzy osoby gra się strasznie łatwo. Jak ktoś chce pograć to można mnie spotkać późnymi wieczorami Edytowane 9 czerwca 2009 przez the_m Cytuj
Snake_Plissken 912 Opublikowano 9 czerwca 2009 Opublikowano 9 czerwca 2009 Będzie patch: http://boardsus.playstation.com/playstatio...2432&page=1 Patch Notes: General * Grenade explosions now apply damage properly Matchmaking * Players should no longer get hung up in matchmaking for long periods of time Bug Fixes * Ranks should no longer reset randomly * Quitting the game will no longer reset the PS3 * Player collision ? players should no longer get hung up on each other when moving through the environment * Player will now be killed if stuck in falling animation for too long * In Plunder mode, treasures will no longer disappear during matches Cytuj
szymuR1920 5 Opublikowano 9 czerwca 2009 Opublikowano 9 czerwca 2009 (edytowane) Patch do bety? Świetna robota Naughty Dog! P.S. Jak ktoś ma 2 klucze, to ja chętnie jeden przygarnę! Edytowane 9 czerwca 2009 przez szymuR1920 Cytuj
Snake_Plissken 912 Opublikowano 9 czerwca 2009 Opublikowano 9 czerwca 2009 Jeśli ktoś ma jakieś propozycję zmian w multi Uncharted 2, najlepiej udzielać się w tym temacie: http://boardsus.playstation.com/playstatio...ding&page=1 Cytuj
fredybizkit 99 Opublikowano 10 czerwca 2009 Opublikowano 10 czerwca 2009 http://www.gametrailers.com/user-movie/unc...-thieves/320397 Trailer z E3 rozszyfrowany klatka po klatce , dosyć ciekawy filmik Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 11 czerwca 2009 Opublikowano 11 czerwca 2009 Haha dobra dostałem trzeci kodzik do bety. Ten również mogę oddać, piszcie na pw. Pierwszej osobie oddam. Co do samej bety U2, multi w tej grze jest potężny. Jak już wyjdzie pełna wersja gry to już nie jestem taki pewien czy najpierw odpalę singla . Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 11 czerwca 2009 Opublikowano 11 czerwca 2009 ogolnie fajnie sie gra... musialem troche sie przestawic, ale ogolnie niezle. Tylko nie wiedzialem jak sie chowac. IMO wrzucenie tego pod kolko nie jest dobrym pomyslem... troche nie funkcjonalne, czesciej w rozgrywce trzeba chowac sie niz skakac... bzudra jest tez potrzeba wciskania X by sie zaczac wspinac po drabinie, a takze zeskakujac z dachu nasza postac zawsze sie chwyta i trzeba kolko wrzucac. To nie ma zastosowania w multi, takie zastosowania to tylko do singla. Cytuj
Widget 306 Opublikowano 11 czerwca 2009 Opublikowano 11 czerwca 2009 A mi sie to właśnie podoba Kwestia gustu. Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 11 czerwca 2009 Opublikowano 11 czerwca 2009 Bardzo przyjemna gierka, jest kilka małych bugów ale mają jeszcze czas na poprawę. Rozwiązanie headshotów dobre(nie grałem jeszcze snajpą), fajnie się pomyka z Minigunem. Czasem są problemy z animacją postaci, ale ogólnie grafika miodzio już w tym momencie. Aaa i jest miód co najważniejsze. Cytuj
konrado0905 7 Opublikowano 11 czerwca 2009 Opublikowano 11 czerwca 2009 The Village - na tej mapie dziś udało mi się zdjąć gościa ze snajperki przez murek!. A dokładniej przez taki kwadratowy słup. Pojawił mi się nick gościa i strzeliłem mu head'a. Bug albo snajpa ma taką siłę że przebije wszystko Cytuj
Emet 1 089 Opublikowano 11 czerwca 2009 Opublikowano 11 czerwca 2009 Po patchu wydaje mi sie, ze podciagneli sporo HDR. Cytuj
krak2610 0 Opublikowano 11 czerwca 2009 Opublikowano 11 czerwca 2009 Co to znaczy HDR w temacie growym? Bo mi skrót kojarzy się jedynie z fotografią. Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 11 czerwca 2009 Opublikowano 11 czerwca 2009 http://pl.wikipedia.org/wiki/High_dynamic_range_rendering Cytuj
Figaro 8 215 Opublikowano 13 czerwca 2009 Opublikowano 13 czerwca 2009 Zobaczyłem ten 6 minutowy gameplay i OMG. Ta gra ma moc, po prostu. Ta grafika, ta ANIMACJA, ta akcja... Ta gra po prostu rządzi i mnie ma. Ciekawe czy wyjdzie w wersji PL... Cytuj
Komandos 21 Opublikowano 13 czerwca 2009 Opublikowano 13 czerwca 2009 Ta już sobie wyobrażam polską wersję. Leci granat- (Nathan w wersji Ang): Oh, crap, crap, crap! - (Nathan w wersji Polskiej): O kurcze, kurcze, kurcze! Cytuj
kubanczyk 40 Opublikowano 13 czerwca 2009 Opublikowano 13 czerwca 2009 Jakoś nie wyobrażam sobie by Nathan pod nosem gadał po naszemu Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 13 czerwca 2009 Opublikowano 13 czerwca 2009 Najgorsze jest to,że na 99% będzie polska wersja bo SCEP przyjęło strategię,że od 2009 każdy ekskluzyw od nich będzie polonizowany...trzeba więc trzymać kciuki by Naughty Dog zmieściło na płycie kilka ścieżek językowych... Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 13 czerwca 2009 Opublikowano 13 czerwca 2009 myślę że wersja PL wyjdzie na bank. Pozostaje jednak teraz kwestia tego czy full PL czy pozostana przy wersji kinowej. Może w koncu Sony zda sobie z tego sprawę że niektórych tytułów nie opłaca się "kaleczyć" po naszemu;] Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi