Vamp 0 Opublikowano 9 lipca 2009 Opublikowano 9 lipca 2009 sorki zle oblookalem newsa z ps3site takze powinien byc jutro Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 10 lipca 2009 Opublikowano 10 lipca 2009 (edytowane) TYLKO DLA CHETNYCH! OBA MATERIAŁY ZAWIERAJĄ SPOILERY! 21-minutowy material z calkiem nowym levelem i prezentujacy slynny snieg. http://www.gametrailers.com/episode/gametr...p;ch=1&sd=0 3 minutowa cutscenka. http://www.gametrailers.com/video/exclusiv...charted-2/52546 sam szczerze mowiac caly czas rozwazam czy nie obejzec tych materialow. kusi niesamowicie.... Edytowane 10 lipca 2009 przez VoytecCFC Cytuj
Kris Blake 40 Opublikowano 10 lipca 2009 Opublikowano 10 lipca 2009 Obejrzałem tę trzyminutową cutscenkę - są lekkie spoilery, ale nie takie, żeby jakoś strasznie zepsuć zabawę. Ogólnie - ta cutscenka przedstawia pewną rozmowę w pewnym miejscu, która rzuca trochę światła na fabułę. Generalnie nie polecam oglądać, w grze zobaczycie, bo teraz to takie trochę wyrwane z kontekstu ( ja tak trochę z rozpędu zobaczyłem na innym portalu ). Cytuj
davidkoz 0 Opublikowano 10 lipca 2009 Opublikowano 10 lipca 2009 Co do tego filmiku 21 minutowego, to sobie tylko przewinąłem, aby zobaczyć śnieg i jeśli chce ktoś z was to zobaczyć, to jest fajny moment w 12:50 minucie Polecam to zobaczyć. Opad szczęki i nic już więcej nie chce wiedzieć. Mogę sprzedać nerkę, aby kupić tą grę. Cytuj
Kris Blake 40 Opublikowano 10 lipca 2009 Opublikowano 10 lipca 2009 Co do tego filmiku 21 minutowego, to sobie tylko przewinąłem, aby zobaczyć śnieg i jeśli chce ktoś z was to zobaczyć, to jest fajny moment w 12:50 minucie Polecam to zobaczyć. Opad szczęki i nic już więcej nie chce wiedzieć. Mogę sprzedać nerkę, aby kupić tą grę. Nie ma bata, już nic nie oglądam. Wolę dostać ekstazy podczas gry . Cytuj
butch.stein 251 Opublikowano 10 lipca 2009 Opublikowano 10 lipca 2009 Co do tego filmiku 21 minutowego, to sobie tylko przewinąłem, aby zobaczyć śnieg i jeśli chce ktoś z was to zobaczyć, to jest fajny moment w 12:50 minucie Polecam to zobaczyć. Opad szczęki i nic już więcej nie chce wiedzieć. Mogę sprzedać nerkę, aby kupić tą grę. Nie ma bata, już nic nie oglądam. Wolę dostać ekstazy podczas gry . Noo, dzisiaj ten temat zaleje fala mega pozytywnych komentów dotyczących gry, więc może być Ci ciężko wytrzymać Ja z poświęceniem oglądnąłem całość, i nie mam nic do powiedzenia... Nie ma sensu nic mówić Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 10 lipca 2009 Opublikowano 10 lipca 2009 czyli w tym 21-minutowym materiale sa duze spoilery? widzialem ta 3 minutowa cutscenke i praktycznie nie zdradza nic nowego jezeli ktos widzial trailer z E3, wiec tutaj nie ma sie co przejmowac. nie zaryzykowalem jednak z tym materialem i nie moge sie zdecydowac. juz dzisiaj chcialbym zlozyc pre-ordera Cytuj
butch.stein 251 Opublikowano 10 lipca 2009 Opublikowano 10 lipca 2009 czyli w tym 21-minutowym materiale sa duze spoilery? widzialem ta 3 minutowa cutscenke i praktycznie nie zdradza nic nowego jezeli ktos widzial trailer z E3, wiec tutaj nie ma sie co przejmowac. nie zaryzykowalem jednak z tym materialem i nie moge sie zdecydowac. juz dzisiaj chcialbym zlozyc pre-ordera Szczerze to ten cały materiał nie zdradza zbyt wiele Pokazane kilka nowych lokacji, krótko scharakteryzowano podajże 2 nowe postaci do tego parę krótkich wywiadów z producentami W sumie nic wielkiego, ja bym zaryzykował. Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 10 lipca 2009 Opublikowano 10 lipca 2009 Obejrzałem i chodź nie ma dużych spoilerów to żałuję że zobaczyłem to co zobaczyłem. Mam słaba wolę. Jedno dosłownie jedno słowo ŚNIEG !!!!!!!! Mam taki rozrzut na bani po obejrzeniu tego materiału, że mam ciśnienie zagrać w I część. Ta gra już jest dla mnie numero uno, w generacji samych fps-ów to brylant-perełka. Pier... nic już nie oglądam do premiery. Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 10 lipca 2009 Opublikowano 10 lipca 2009 materiał rewelacja. po prostu rewelacja. Śnieg jest piękny, ale moim skromnym zdaniem najbardziej miażdżące sa aniacje: strzelanie, skakanie, mimika, wspinaczka + rewelacyjne lokacje. Jeżeli chodzi o spoilery, to jest ich na moje oko pełno ! od postaci po środowisko i część fabuły: 1) nowa postać kobieca - z resztą jak dla mnie duzo ciekawsza pod względem urody. fajny konflikt wisi w powietrzu: blondi vs czarnulka 2) mijescówki - himalaje to rewelacja 3) sekwencje pt.: uciekam przed jadącym samochodem i strzelam gdzie popadnie" 4) sekwencja ucieczki i podtrzymywania swojego partnera - również nowej postaci w grze ja dla mnie gra rewelacja wygląda soczyście, ah.... Cytuj
butch.stein 251 Opublikowano 10 lipca 2009 Opublikowano 10 lipca 2009 materiał rewelacja. po prostu rewelacja. Śnieg jest piękny, ale moim skromnym zdaniem najbardziej miażdżące sa aniacje: strzelanie, skakanie, mimika, wspinaczka + rewelacyjne lokacje. Jeżeli chodzi o spoilery, to jest ich na moje oko pełno ! od postaci po środowisko i część fabuły: 1) nowa postać kobieca - z resztą jak dla mnie duzo ciekawsza pod względem urody. fajny konflikt wisi w powietrzu: blondi vs czarnulka 2) mijescówki - himalaje to rewelacja 3) sekwencje pt.: uciekam przed jadącym samochodem i strzelam gdzie popadnie" 4) sekwencja ucieczki i podtrzymywania swojego partnera - również nowej postaci w grze ja dla mnie gra rewelacja wygląda soczyście, ah.... W sumie to o tych rzeczach wiemy już od całkiem dawna A jeśli chodzi o "... sekwencja ucieczki i podtrzymywania swojego partnera - również nowej postaci w grze To o tym można dowiedzieć się z relacji Kosa w najnowszym PE Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 10 lipca 2009 Opublikowano 10 lipca 2009 no niby tak, ale co innego przeczytać, a co innego zobaczyć... ja oglądnąłem i wrażenia rewelacyjne. Cytuj
Nemo_PL 0 Opublikowano 10 lipca 2009 Opublikowano 10 lipca 2009 Obejrzałem i chodź nie ma dużych spoilerów to żałuję że zobaczyłem to co zobaczyłem. Mam słaba wolę. Jedno dosłownie jedno słowo ŚNIEG !!!!!!!! Mam taki rozrzut na bani po obejrzeniu tego materiału, że mam ciśnienie zagrać w I część. Ta gra już jest dla mnie numero uno, w generacji samych fps-ów to brylant-perełka. Pier... nic już nie oglądam do premiery. Uncharted to nie FPS... tylko TPS. Cytuj
Janush 224 Opublikowano 10 lipca 2009 Opublikowano 10 lipca 2009 Wszystko fajnie tylko coś słabo zrobili ten śnieg Cytuj
izon 995 Opublikowano 10 lipca 2009 Opublikowano 10 lipca 2009 Uncharted to nie FPS... tylko TPS. Nemo czytaj ze zrozumieniem Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 10 lipca 2009 Opublikowano 10 lipca 2009 Uncharted to nie FPS... tylko TPS. Wytlumacze czesc zadnia " w generacji samych FPS-ow to brylan perełka" = w generacji gdzie 80% gier to FPS Uncharted 2 jest perelka nalezaca do pozostalych 20% No dobra, Nie ogladalem filmow, nie obejze ich, a do listopada (czy pazdziernika, BTW bylo oficjalne info o premierze?) poprzechodze sobie inne rzeczy. Niemniej wiem jedno, W okresie kiedy wyjdzie U2 nic nie bedzie sie liczylo, Zgwalce ta gra pewnie tak samo jak czesc 1 i wtedy bede mogl z czystym sumieniem powiedziec, ze najlepsza gra wg mnie na PS3 zostala zdegradowana. Najlepsza oczywiscie jest Uncharted Drake's Fortune gdyby ktos mial watpliwosci Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 10 lipca 2009 Opublikowano 10 lipca 2009 Wszystko fajnie tylko coś słabo zrobili ten śnieg ze kur.wa co? zobaczylem ten material i nie jest zle. staralem sie w ogole nie sluchac co mowia, tylko ogladalem i przypatrywalem sie na detale w sumie powiedzieli to co wczesniej wiedzialem. szkoda tylko ze wiem, ze w 14 chapterze mam spodziewac sie levelu ze sniegiem. Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 12 lipca 2009 Opublikowano 12 lipca 2009 Co Wy na to?ta gra jest jeszcze ładniejsza niż miesiąc temu na E3 i Naughty Dog dalej ją szlifuje.... :o E3 http://farm3.static.flickr.com/2661/371077...d9335f215_o.jpg Gametrailers http://farm3.static.flickr.com/2674/371077...7ac358b2b_o.jpg E3 http://farm3.static.flickr.com/2442/371158...4472cc4f2_o.jpg Gametrailers http://farm3.static.flickr.com/2561/371077...2f9bb6f56_o.jpg Cytuj
Emet 1 089 Opublikowano 12 lipca 2009 Opublikowano 12 lipca 2009 (edytowane) :o Kiedy juz wydaje sie, ze na PS3 lepiej sie nie da.. okazuje sie, ze sie jednak da. Psiaki zaskakuja mnie z kazdym nowym materialem btw. W ramkach na scianie sa inne obrazki E: Obejrzalem dokladnie ta scenke i przy okazji porownalem troche z urywkami z trailera z E3. Zmienily sie tez cienie. Sa zmiekczone (na plusc) ale maja troche nizsza rozdzielczosc (na minus). Poza tym... postacie maja naprawde absurdalnie wysoka ilosc paligonow. Praktycznie zero kantow... a duza czesc zagiec na ubraniach itp nie sa teksturami jak w 99% gier tylko sa wymodelowane w 3D. Pod tym wzgledem U2 bije na leb niedoscignionego do tej pory poprzednika. Edytowane 12 lipca 2009 przez Emet Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 12 lipca 2009 Opublikowano 12 lipca 2009 to sa poprostu masakratorzy. niech oglosza juz w koncu date premiery, do diaska! Cytuj
Texz 670 Opublikowano 12 lipca 2009 Opublikowano 12 lipca 2009 Serio, na drugim screenie ten stary dziad wygląda jak renderowane postaci made by Blizzard. Nie uwierzę, póki nie wrzucę płytki do ssącego napędu PS3 i zapuszczę to wszystko na swoim TV. Cytuj
YETI 10 992 Opublikowano 12 lipca 2009 Opublikowano 12 lipca 2009 Multiplayer Camera Tool Gameplay http://www.gametrailers.com/video/exclusiv...charted-2/52603 Było już? Oglądanie rozegranych meczów w multi, zupełnie jak w Halo 3. Cytuj
kaczor_kg_PL 1 Opublikowano 12 lipca 2009 Opublikowano 12 lipca 2009 Już mam ogromne ciśnienie na tę gierkę, ale jeśli w tak krótkim czasie robią takie postępy- ja jeszcze mogę poczekać. Cholera jasna, mogliby tę grę puścić z taką grafiką jaką widzieliśmy na trailerkach z E3, a oni jeszcze tę grafę usprawniają! Szacun dla Naught Dog! Cytuj
Dark AlexX 0 Opublikowano 12 lipca 2009 Opublikowano 12 lipca 2009 gra roku, to juz pewne 8) nie no jesli tak to bedzie to wszystko wygladac (a zapewne bedzie), to szykuje się nam tytul o najladniejszej grafice w historii gier a o gameplay nie musze sie nawet martwic ;] Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi