Voytec 2 761 Opublikowano 24 sierpnia 2009 Opublikowano 24 sierpnia 2009 z 3 najbardziej oczekiwanych przeze mnie gier w tym roku, ta wychodzi najpredzej. to jeszcze ponad 2 miesiace czekania. cienko... . ale, niech wszystko dopracuja, dopna na ostatni guzik to bede zadowolony Cytuj
Don_Pedro 5 Opublikowano 24 sierpnia 2009 Opublikowano 24 sierpnia 2009 ostatnie 4 miesiace w tym roku to premiery: Uncharted 2, R&C: Crack in Time, Modern Warfare 2, Assassin's Creed 2, Gran Turismo 5, Ninja Gaiden Sigma 2 - to pewniaki! Oj, bedzie w co szarpac... no i ciekaw jestem gry roku i kibicuje z calych sil Uncharted 2! ^_^ Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 24 sierpnia 2009 Opublikowano 24 sierpnia 2009 ja rowniez. najpowazniejszym kandydatem chyba bedzie MW2, ale jeszcze za wczesnie by to prorokowac AC2 tez moze pozamiatac Cytuj
Jacobss 2 Opublikowano 24 sierpnia 2009 Opublikowano 24 sierpnia 2009 Rozumiem, że takie gry jak Halo Wars, Killzone 2 i Resident Evil 5 odeszły w zapomnienie? Liczą się tylko tytuły z końca roku? Za krótką mamy pamięć, aby pamiętać gry z CAŁEGO roku? Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 24 sierpnia 2009 Opublikowano 24 sierpnia 2009 Rozumiem, że takie gry jak Halo Wars, Killzone 2 i Resident Evil 5 odeszły w zapomnienie? Liczą się tylko tytuły z końca roku? Za krótką mamy pamięć, aby pamiętać gry z CAŁEGO roku? Jacobss Halo Wars bieda, Resident Evil Bieda Killzone2 troszke mniejsza bieda Gry roku w 2009 roku jeszcze nie pokazali ;P Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 24 sierpnia 2009 Opublikowano 24 sierpnia 2009 a będzie to Uncharted 2, nie widzę innej opcji Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 24 sierpnia 2009 Opublikowano 24 sierpnia 2009 Rozumiem, że takie gry jak Halo Wars, Killzone 2 i Resident Evil 5 odeszły w zapomnienie? Liczą się tylko tytuły z końca roku? Za krótką mamy pamięć, aby pamiętać gry z CAŁEGO roku? z tych co wymieniles to fakt, Killzone 2 to prawdziwy kandydat na gre roku. Cytuj
Don_Kaorle 1 Opublikowano 24 sierpnia 2009 Opublikowano 24 sierpnia 2009 Jeśli chodzi o graficznego kilera to KZ2 i U2!!! Te dwie gry będą walczyły o to miano, obydwie to zupełnie inne gatunki dlatego trzeba przyznać dwa pierwsze miejsca Cytuj
Don_Pedro 5 Opublikowano 25 sierpnia 2009 Opublikowano 25 sierpnia 2009 No wlasnie, zapomnieliscie, ze graficznie pozamiatac moze takze Gran Turismo 5 i...nowy Ratchet;) Cytuj
izon 995 Opublikowano 25 sierpnia 2009 Opublikowano 25 sierpnia 2009 No wlasnie, zapomnieliscie, ze graficznie pozamiatac moze takze Gran Turismo 5 i...nowy Ratchet;) GT5 owszem ale jesli Ratchet ma byc tylko udoskonalona wersja poprzedniej czesci to raczej z grafika nie podskoczy.. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 25 sierpnia 2009 Opublikowano 25 sierpnia 2009 No wlasnie, zapomnieliscie, ze graficznie pozamiatac moze takze Gran Turismo 5 i...nowy Ratchet;) bez przesady z tym Ratchetem to swiat bardziej bajkowy. moze futerko pieknie wyglada, ale to nie to co Uncharted 2, Heavy Rain czy Gran Turismo 5 gdzie wszystko wyglada fotorealistycznie Cytuj
rkBrain 28 Opublikowano 25 sierpnia 2009 Opublikowano 25 sierpnia 2009 Mam nadzieje, że ludzie będą grać w to online. Jest to chyba jedyna gra, w której mógłbym zarządzić. W jedynce tryb crushing ukończyłem bez problemów dzięki umiejętności sadzenia headshotów na ślepo. Jak nikt w drugą część nie będzie grał będę wielce zawiedziony. Cytuj
krak2610 0 Opublikowano 25 sierpnia 2009 Opublikowano 25 sierpnia 2009 Mam nadzieje, że ludzie będą grać w to online. Jest to chyba jedyna gra, w której mógłbym zarządzić. W jedynce tryb crushing ukończyłem bez problemów dzięki umiejętności sadzenia headshotów na ślepo. Jak nikt w drugą część nie będzie grał będę wielce zawiedziony. crushing nie jest trudny. Cytuj
konrado0905 7 Opublikowano 25 sierpnia 2009 Opublikowano 25 sierpnia 2009 Ja też bardzo liczę na multi. A co do crushing tonie był on trudny ;P Był nawet całkiem prosty i przyjemny Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 25 sierpnia 2009 Opublikowano 25 sierpnia 2009 Ja też bardzo liczę na multi. A co do crushing tonie był on trudny ;P Był nawet całkiem prosty i przyjemny nie byl najgorszy, ale byly 2 momenty, ktore byly przynajmniej dla mnie trudne. jak tak piszecie to az poczulem sie jak najwiekszy leszcz Cytuj
konrado0905 7 Opublikowano 26 sierpnia 2009 Opublikowano 26 sierpnia 2009 Każdy ma swoje predyspozycje ;P Gears of War przeszedłem na wszystkie możliwe sposoby, więc i Unchrted mi pod pasował dlatego nie miałem z nim problemu ;P Cytuj
Neox 158 Opublikowano 26 sierpnia 2009 Opublikowano 26 sierpnia 2009 (edytowane) Kontynuacja jednej z najlepiej sprzedających się gier na PlayStation®3 - Uncharted 2: Among Thieves dostępna będzie w polskiej wersji językowej. Sony Computer Entertainment Polska poinformowało, że kontynuacja doskonale przyjętej gry na PS®3 zostanie wydana także w języku polskim. W grze znajdzie się możliwość wyboru wersji z pełnym polskim dubbingiem, albo pozostawienie oryginalnych, angielskich głosów i włączenie polskich podpisów. W polskiej wersji językowej w rolach głównych usłyszymy Jarosława Boberka jako Nathana Drake’a, Annę Gajewską jako Chloe, Ewę Bukowską jako Elenę i Andrzeja Blumenfelda jako Sullivana. W pozostałych rolach usłyszymy między innymi Krzysztofa Zakrzewskiego, Piotra Bąka oraz Wojciecha Paszkowskiego. 8) Edytowane 26 sierpnia 2009 przez Neox Cytuj
Kwapi 1 Opublikowano 26 sierpnia 2009 Opublikowano 26 sierpnia 2009 Świetne info! 1.Boberek jako Drake (gość rządzi) 2. Możliwość napisów Brawo SCEP! Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 26 sierpnia 2009 Opublikowano 26 sierpnia 2009 (edytowane) Boberek jako nathan? To ten z rodziny zastepczej? Hahahahh, bede musial to uslyszec. Pieknie sie SCEP kompromituje Daja lektorow rodem z komedii lub filmow dla dzieci. Jeszcze tylko Majki Jezowskiej brakuje Edytowane 26 sierpnia 2009 przez Yabollek007 Cytuj
Gość Marvelous Opublikowano 26 sierpnia 2009 Opublikowano 26 sierpnia 2009 Ogólnie to ten gościu w pierwszych odcinkach grał w porządku. Może nie będzie tak tragicznie. Przynajmniej znane ryje bo w przypadku KillZone 2 to do dziś nie wiem i nie chce mi się sprawdzać dubbingowców. Cytuj
Neox 158 Opublikowano 26 sierpnia 2009 Opublikowano 26 sierpnia 2009 (edytowane) Boberek jako nathan? To ten z rodziny zastepczej? Hahahahh, bede musial to uslyszec. Pieknie sie SCEP kompromituje Daja lektorow rodem z komedii lub filmow dla dzieci. Jeszcze tylko Majki Jezowskiej brakuje Kompromitujesz to sie Ty, takimi beznadziejnymi wypowiedziami. Typowy polak, nie bylo wersji polskich gier marudzili, zaczeli cos robic w naszym kraju, tez marudza.... normalnie dziwie sie SCEP ze maja jeszcze cierpliwosc zeby robic cos na tym podworku. Edytowane 26 sierpnia 2009 przez Neox Cytuj
Daffy 10 565 Opublikowano 26 sierpnia 2009 Opublikowano 26 sierpnia 2009 będzie możliwość polskiej wersji kinowej i reszta mnie nie interesuje.Zatem czekam na wersję palową bo byłem pewny by brać amerykańską. Cytuj
Saunter 3 Opublikowano 26 sierpnia 2009 Opublikowano 26 sierpnia 2009 Boberek to klasyk polskiego dubbingu, więc kto jak kto, ale on zna się na rzeczy. Cytuj
Neox 158 Opublikowano 26 sierpnia 2009 Opublikowano 26 sierpnia 2009 (edytowane) Jarosław Boberek zna sie na rzeczy, zanim ktos cos napisze prosze przeczytac w ilu projektach ten gosc uczestniczyl: Jest jedną z czołowych postaci polskiego dubbingu. Jego najpopularniejszą i najbardziej popisową rolą jest Kaczor Donald (ma wyłączność na udzielanie głosu tej postaci w polskiej wersji językowej). Dubbingował także postać króla lemurów Juliana w filmie Madagaskar, jednocześnie nagrał utwór Wyginam śmiało ciało. Użyczył swojego głosu wielu postaciom z Cartoon Network, m.in. Edowi z Ed, Edd i Eddy, Czerwonemu z Krowy i Kurczaka. Od niedawna udziela głosu kilku postaciom w serialach 4fun.tv, m.in. w Troo. Usłyszeć można go także w filmie animowanym dla dorosłych Inspektor Erektor, gdzie jest narratorem. Znany jest również polskim graczom komputerowym. Użyczył głosu w kultowej grze przygodowej The Longest Journey: Najdłuższa podróż, gdzie wcielił się w postać Kruka; w 2006 r. powrócił do tej roli w kontynuacji Najdłuższej podróży zatytułowanej Dreamfall: The Longes Journey. Dubbingował także tytułową postać w grze Prince of Persia: Dwa trony. Wcielił się w Maksa w grze Sam & Max: Sezon 1 oraz w detektywa Gustava McPhersona w grze przygodowej Still Life. Inne gry, w których użyczył głosu, to m.in. Rayman 3, Gothic II, Gothic II: Noc Kruka, Gothic III, Warcraft III, Baldur's Gate II, Świątynia pierwotnego zła, Heroes of Might & Magic V, Colin McRae Rally 4, Age of Empires III, Age of Empires III: The WarChiefs, Wiedźmin, Assassin's Creed, Burnout: Paradise, Killzone 2 Jesli komus sie nie podoba, nikt go nie zmusza zeby wybieral PL, baaa moze nawet gry nie kupowac SONY PL tak trzymac!!! Edytowane 26 sierpnia 2009 przez Neox Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi