Skocz do zawartości

Uncharted 2: Among Thieves

CELL7777

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ostatnie 4 miesiace w tym roku to premiery: Uncharted 2, R&C: Crack in Time, Modern Warfare 2, Assassin's Creed 2, Gran Turismo 5, Ninja Gaiden Sigma 2 - to pewniaki! Oj, bedzie w co szarpac... no i ciekaw jestem gry roku i kibicuje z calych sil Uncharted 2! ^_^

Opublikowano

Rozumiem, że takie gry jak Halo Wars, Killzone 2 i Resident Evil 5 odeszły w zapomnienie? Liczą się tylko tytuły z końca roku? Za krótką mamy pamięć, aby pamiętać gry z CAŁEGO roku? :rolleyes:

Opublikowano
Rozumiem, że takie gry jak Halo Wars, Killzone 2 i Resident Evil 5 odeszły w zapomnienie? Liczą się tylko tytuły z końca roku? Za krótką mamy pamięć, aby pamiętać gry z CAŁEGO roku? :rolleyes:

Jacobss

Halo Wars bieda,

Resident Evil Bieda

Killzone2 troszke mniejsza bieda

Gry roku w 2009 roku jeszcze nie pokazali ;P

Opublikowano

z tych co wymieniles to fakt, Killzone 2 to prawdziwy kandydat na gre roku.

Opublikowano
No wlasnie, zapomnieliscie, ze graficznie pozamiatac moze takze Gran Turismo 5 i...nowy Ratchet;)

GT5 owszem ale jesli Ratchet ma byc tylko udoskonalona wersja poprzedniej czesci to raczej z grafika nie podskoczy..

Opublikowano
No wlasnie, zapomnieliscie, ze graficznie pozamiatac moze takze Gran Turismo 5 i...nowy Ratchet;)

bez przesady z tym Ratchetem ;) to swiat bardziej bajkowy. moze futerko pieknie wyglada, ale to nie to co Uncharted 2, Heavy Rain czy Gran Turismo 5 gdzie wszystko wyglada fotorealistycznie ;)

Opublikowano

Mam nadzieje, że ludzie będą grać w to online. Jest to chyba jedyna gra, w której mógłbym zarządzić. W jedynce tryb crushing ukończyłem bez problemów dzięki umiejętności sadzenia headshotów na ślepo. Jak nikt w drugą część nie będzie grał będę wielce zawiedziony.

Opublikowano
Mam nadzieje, że ludzie będą grać w to online. Jest to chyba jedyna gra, w której mógłbym zarządzić. W jedynce tryb crushing ukończyłem bez problemów dzięki umiejętności sadzenia headshotów na ślepo. Jak nikt w drugą część nie będzie grał będę wielce zawiedziony.

crushing nie jest trudny.

Opublikowano
Ja też bardzo liczę na multi. A co do crushing tonie był on trudny ;P Był nawet całkiem prosty i przyjemny :)

nie byl najgorszy, ale byly 2 momenty, ktore byly przynajmniej dla mnie trudne. jak tak piszecie to az poczulem sie jak najwiekszy leszcz :P

Opublikowano (edytowane)
Kontynuacja jednej z najlepiej sprzedających się gier na PlayStation®3 - Uncharted 2: Among Thieves dostępna będzie w polskiej wersji językowej.

Sony Computer Entertainment Polska poinformowało, że kontynuacja doskonale przyjętej gry na PS®3 zostanie wydana także w języku polskim. W grze znajdzie się możliwość wyboru wersji z pełnym polskim dubbingiem, albo pozostawienie oryginalnych, angielskich głosów i włączenie polskich podpisów.

W polskiej wersji językowej w rolach głównych usłyszymy Jarosława Boberka jako Nathana Drake’a, Annę Gajewską jako Chloe, Ewę Bukowską jako Elenę i Andrzeja Blumenfelda jako Sullivana. W pozostałych rolach usłyszymy między innymi Krzysztofa Zakrzewskiego, Piotra Bąka oraz Wojciecha Paszkowskiego.

8)

Edytowane przez Neox
Opublikowano (edytowane)

Boberek jako nathan? To ten z rodziny zastepczej? Hahahahh, bede musial to uslyszec. Pieknie sie SCEP kompromituje ;) Daja lektorow rodem z komedii lub filmow dla dzieci. Jeszcze tylko Majki Jezowskiej brakuje :P

Edytowane przez Yabollek007
Gość Marvelous
Opublikowano

Ogólnie to ten gościu w pierwszych odcinkach grał w porządku. Może nie będzie tak tragicznie. Przynajmniej znane ryje ;) bo w przypadku KillZone 2 to do dziś nie wiem i nie chce mi się sprawdzać dubbingowców.

Opublikowano (edytowane)
Boberek jako nathan? To ten z rodziny zastepczej? Hahahahh, bede musial to uslyszec. Pieknie sie SCEP kompromituje ;) Daja lektorow rodem z komedii lub filmow dla dzieci. Jeszcze tylko Majki Jezowskiej brakuje :P

Kompromitujesz to sie Ty, takimi beznadziejnymi wypowiedziami. Typowy polak, nie bylo wersji polskich gier marudzili, zaczeli cos robic w naszym kraju, tez marudza.... normalnie dziwie sie SCEP ze maja jeszcze cierpliwosc zeby robic cos na tym podworku.

Edytowane przez Neox
Opublikowano

będzie możliwość polskiej wersji kinowej i reszta mnie nie interesuje.Zatem czekam na wersję palową bo byłem pewny by brać amerykańską.

Opublikowano (edytowane)

Jarosław Boberek zna sie na rzeczy, zanim ktos cos napisze prosze przeczytac w ilu projektach ten gosc uczestniczyl:

Jest jedną z czołowych postaci polskiego dubbingu. Jego najpopularniejszą i najbardziej popisową rolą jest Kaczor Donald (ma wyłączność na udzielanie głosu tej postaci w polskiej wersji językowej). Dubbingował także postać króla lemurów Juliana w filmie Madagaskar, jednocześnie nagrał utwór Wyginam śmiało ciało. Użyczył swojego głosu wielu postaciom z Cartoon Network, m.in. Edowi z Ed, Edd i Eddy, Czerwonemu z Krowy i Kurczaka. Od niedawna udziela głosu kilku postaciom w serialach 4fun.tv, m.in. w Troo. Usłyszeć można go także w filmie animowanym dla dorosłych Inspektor Erektor, gdzie jest narratorem.

Znany jest również polskim graczom komputerowym. Użyczył głosu w kultowej grze przygodowej The Longest Journey: Najdłuższa podróż, gdzie wcielił się w postać Kruka; w 2006 r. powrócił do tej roli w kontynuacji Najdłuższej podróży zatytułowanej Dreamfall: The Longes Journey. Dubbingował także tytułową postać w grze Prince of Persia: Dwa trony. Wcielił się w Maksa w grze Sam & Max: Sezon 1 oraz w detektywa Gustava McPhersona w grze przygodowej Still Life. Inne gry, w których użyczył głosu, to m.in. Rayman 3, Gothic II, Gothic II: Noc Kruka, Gothic III, Warcraft III, Baldur's Gate II, Świątynia pierwotnego zła, Heroes of Might & Magic V, Colin McRae Rally 4, Age of Empires III, Age of Empires III: The WarChiefs, Wiedźmin, Assassin's Creed, Burnout: Paradise, Killzone 2

Jesli komus sie nie podoba, nikt go nie zmusza zeby wybieral PL, baaa moze nawet gry nie kupowac :)

SONY PL tak trzymac!!!

Edytowane przez Neox