MaiorZero 1 400 Opublikowano 26 sierpnia 2009 Opublikowano 26 sierpnia 2009 Świetnie. Mój tato mało co rozumiał w jedynce, teraz z polskimi napisami będzie gitara. Cytuj
Konradfus 21 Opublikowano 26 sierpnia 2009 Opublikowano 26 sierpnia 2009 (edytowane) Boberek świetnie potrafi zmienić głos, większość kojarzy go z serialu w , którym gra policjanta i pewnie stąd niektórych niechęć do niego, ale w grach komputerowych naprawdę daje radę, ostatnio odkryłem, że to On podkład głos pod Korgana-Krwawy Topór z Baldura 2 (ależ byłem zaskoczony bo go niekojarzyłem nigdy jak grałem, a to była najlepiej odgrana rola z Baldura ) więc wierze, że Chłop da rade ! :] Edytowane 26 sierpnia 2009 przez Konradfus Cytuj
Gość pawel_k Opublikowano 26 sierpnia 2009 Opublikowano 26 sierpnia 2009 lista filmów, dubbingów i gier gdzie występował - http://pl.wikipedia.org/wiki/Jaros%C5%82aw_Boberek co prawda ja go w roli Nathana nie widzę ale może da radę w każdym razie fajnie że będzie można grać w oryginalnej wersji po angielsku Cytuj
Dark_Slide 2 Opublikowano 26 sierpnia 2009 Opublikowano 26 sierpnia 2009 co prawda ja go w roli Nathana nie widzę ale może da radę w każdym razie fajnie że będzie można grać w oryginalnej wersji po angielsku Ja go jak najbardziej widzę w roli Nathana (choć mogę się pomylić). Na pewno zagram z polskim dubbingiem. Rozumiem wszystkich obawy, ale ja wolę żeby gry wydawane były po Polsku. Oczywiście standardem powinna być możliwość wybrania napisów, ale cieszy mnie że wreszcie na PS3 mogę zagrać w gry po Polsku Zamiast narzekać lepiej spójrzmy na te plusy płynące z lokalizacji PL tej wspaniałej gry Cytuj
Butcher 70 Opublikowano 27 sierpnia 2009 Opublikowano 27 sierpnia 2009 3 strony tematu o Boberku, a nikt nawet nie słyszał próbki jego Nathana... jaja na maxa Porównajcie Króla Juliana z Madagaskaru i Visariego z Killzone 2 i macie spektrum możliwości tego pana. Ja śpię spokojnie. Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 27 sierpnia 2009 Opublikowano 27 sierpnia 2009 Ja natomiast boję się o kobiety Drake'a. Bardzo często w polskich lokalizacjach aktorki albo są źle dobierane, albo mówią jak androidy. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 27 sierpnia 2009 Opublikowano 27 sierpnia 2009 (edytowane) pozyjemy zobaczymy, ale w wersji angielskiej bardo podoba mi sie glos aktorki ktora podklada pod Elene (swoja droga nawet jest do niej podobna). odnosnie Boberka to nie wiedzialem ze podklada glosy pod Visariego i Krola Juliana z Madagaskaru. Kaczor Donald, Ed i wielu innych. kurde, facet nieziemsko zmienia glosy. Butch wczesniej wspomnial, mozna spac spokojnie. a jezeli komus naprawde sie nie spodoba, to wersja kinowa i juz. Edytowane 27 sierpnia 2009 przez VoytecCFC Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 27 sierpnia 2009 Opublikowano 27 sierpnia 2009 A mi Boberek i tak zawsze będzie się kojarzył z ciamajdowatym posterunkowym, więc na polską wersję wcale się nie nastawiam. Wiadomo już może czy będzie coop na split-screenie? Cytuj
nightrunner 8 Opublikowano 27 sierpnia 2009 Opublikowano 27 sierpnia 2009 Ja natomiast boję się o kobiety Drake'a. Bardzo często w polskich lokalizacjach aktorki albo są źle dobierane, albo mówią jak androidy. Dokładnie MajorZero, z reguły polskie aktorki podkładające głos są sztywne jakby recytowały wiersz z kartki... W każdym razie należy się cieszyć, że tak duża produkcja jest polonizowana i - co jest bardzo ważne - bez żadnych obsów względem angielskiej wersji (vide Fallout 3 - ile oni sie spóźnili, pół roku czy nawet więcej?) Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 27 sierpnia 2009 Opublikowano 27 sierpnia 2009 A mi Boberek i tak zawsze będzie się kojarzył z ciamajdowatym posterunkowym, więc na polską wersję wcale się nie nastawiam. Wiadomo już może czy będzie coop na split-screenie? Tak naprawde gdybys wysluchal jego podkladu to bys w zyciu nie rozkminil ze to on. Tak jak powiedzial Butcher, Wysluchaj Krola Juliana a potem Visariego. Gosc potrafi baaaaardzo duzo ze swoim glosem zrobic. A i wstrzymaj sie z ocena az nie uslyszysz tej polonizacji. Ba zalosna jest ta cala dyskusja jesli nie macie zadnego materialu do oceny Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 27 sierpnia 2009 Opublikowano 27 sierpnia 2009 Mnie tam cieszy fakt, że będą napisy do wyboru. Zawsze lepiej podchodziłem do wersji kinowych. Cytuj
Paliodor 1 767 Opublikowano 27 sierpnia 2009 Opublikowano 27 sierpnia 2009 Można wybrać angielski dub więc jest spoko. Oczywiście jest też polski dub dla wielbicieli tego typu rozgrywki i napisy więc każdy będzie zadowolony. I oby każda następna gra od SCEP była tak wydawana... Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 27 sierpnia 2009 Opublikowano 27 sierpnia 2009 Można wybrać angielski dub więc jest spoko. Oczywiście jest też polski dub dla wielbicieli tego typu rozgrywki i napisy więc każdy będzie zadowolony. I oby każda następna gra od SCEP była tak wydawana... SCEP tu nie ma nic do gadania!! Ile razy jeszcze ktoś napisze,że dobrze,że SCEP słucha graczy,brawo scep itp.Oni dostają tylko materiał,który muszą nagrać i deadline do kiedy i tyle.Potem odsyłają nagraną ścieżkę dźwiękową i tyle w temacie pracy SCEP.To bezpośrednio wydawca gry decyduje jak będzie wyglądał wybór języka.W K2 wszędzie na świecie by zmienić język trzeba było skasować save bo tak zadecydowało GG,Infamous nie ma wyboru języka bo tak wymyślili ludzie w Sucker Punch.Analogicznie to Naughty Dog dziękujemy za to,że wszędzie na świecie będzie można dowolnie zmieniać ścieżkę językową i podpisy. Równie dobrze za jakiś czas znowu pojawi się gra gdzie nie będzie innego wyboru niż tylko polski język i SCEP nie ma tu nic do rzeczy. Odwalcie się od SCEP Cytuj
Paliodor 1 767 Opublikowano 27 sierpnia 2009 Opublikowano 27 sierpnia 2009 Dobra, dobra, tylko spokojnie. Można się chyba pomylić... Czy to sprawa Sony lub też samych twórców gry, mi to obojętne. Ważne, że dali nam wybór i każdy dzięki temu będzie zadowolony... Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 27 sierpnia 2009 Opublikowano 27 sierpnia 2009 To co Sucker Punch zadecydowało że, nie wyda w Polsce patcha który pozwala zmienić język? Sorry za off.. Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 27 sierpnia 2009 Opublikowano 27 sierpnia 2009 (edytowane) To co Sucker Punch zadecydowało że, nie wyda w Polsce patcha który pozwala zmienić język? Sorry za off.. Najwidoczniej tak(btw ten ich patch sprawia,że można zmienić jezyk wg tego jaki ma się ustawiony w XMB a tam polskiego brak),SCEP samo patchy na serwery nie daje.Tak samo jak to,że SCEP samo u siebie nie aktualizuje zawartości PS store.Np. w zeszłym tygodniu nie było u nas min. dema dirt2 i IL i na oficjalnym blogu playstation szefostwo przepraszało,że w niektórych krajach dema nie było-min. finlandia,włochy itp Edytowane 27 sierpnia 2009 przez Ficuś Cytuj
ziemia1 685 Opublikowano 31 sierpnia 2009 Opublikowano 31 sierpnia 2009 jesli chcecie się dowiedzieć coś więcej o edytorze filmów raczej bez spojlerów odnośnie singla Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 31 sierpnia 2009 Opublikowano 31 sierpnia 2009 geniusz,cinema mode to kolejny dowód na to,że to najzdolniejsze studio w rękach Sony- Mistrzowie Kodu Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 31 sierpnia 2009 Opublikowano 31 sierpnia 2009 (edytowane) geniusz,cinema mode to kolejny dowód na to,że to najzdolniejsze studio w rękach Sony- Mistrzowie Kodu Mistrzowie? To slowo w przypadku Naughty Dog jest daleko idącym niedopowiedzeniem. Aktualnie to studio The Greatest Of All Time. Teraz, kiedy zdobylem w U:DF platyne, przed dwójką czuje się taki... przygotowany . Fajnie prezentuje się motyw, kiedy postac porusza ustami w trakcie mówienia przez headset. Chyba w koncu w niego zainwestuje Przypomnijcie mi, kiedy ma wyjsc demo dokladnie? Na bete sie nie zalapalem, a choc nie jestem typem gracza, ktory przesadnie gra w multi, tego trybu w przypadku U2:AT jestem naprawde ciekaw Edytowane 31 sierpnia 2009 przez VoytecCFC Cytuj
YETI 10 992 Opublikowano 31 sierpnia 2009 Opublikowano 31 sierpnia 2009 Nakręcanie najlepszych akcji i wysyłanie ich znajomym prezentuje się świetnie (zupełnie jak w HALO3). Cytuj
matrix_dk 1 Opublikowano 31 sierpnia 2009 Opublikowano 31 sierpnia 2009 Krótkie pytanko:) Czy w USA tez będzie wersja z po Polsku? Bo nie wiem czy kupować tam czy w Polsce, tam wychodzi taniej Cytuj
mikro 48 Opublikowano 31 sierpnia 2009 Opublikowano 31 sierpnia 2009 W USA raczej nie.. Pewnie jak z UE sprowadzisz BTW. Z jakiego sklepu w US sprowadzasz ? Chyba, że siedzisz za granicą ? Cytuj
matrix_dk 1 Opublikowano 4 września 2009 Opublikowano 4 września 2009 Z jakiego sklepu w US sprowadzasz ? Chyba, że siedzisz za granicą ? Kuzyn przyjeżdża z Chicago i może mi przywieźć ale jak PL nie będzie to to olewam Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 5 września 2009 Opublikowano 5 września 2009 Jeszcze tylko przetrwac wrzesien przy Need For Speed Shift a potem zaczyna sie bajka dla gracza i horror dla portfela Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 5 września 2009 Opublikowano 5 września 2009 Uncharted 2 - kolejna edycja zaprezentowana Gra Uncharted 2: Amongs Thieves doczekała się prezentacji kolejnej swojej odsłony. więcej Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi