Texz 670 Opublikowano 15 września 2009 Opublikowano 15 września 2009 (edytowane) Jeżeli czuli że to przełom to dali 21/20,nie grałem więc nei wiem co ona oferuje. i nastepnemu przełomowi beda musieli dac 22/20 nastepnemu 23/20 albo i nawet 24/20 i wlasnie dlatego mowi sie na to bledne kolo Każdy przełom w rynku jest przełomem jedynie w momencie, w którym zaistniał. To co w 1999 roku było innowacyjne nie jest już innowacyjne w dzisiejszych czasach. Gra wyglądająca jak Gearsy 1 w dzisiejszych czasach nie jest niczym nadzwyczajnym. Reka jak ta z PSM, o ile nie jest napisana przez jakiegoś żartownisia, przedstawia sytuację na wrzesień 2009 roku. Może się okazać, że za 5, 10 lat gra przedstawiająca się jak Uncharted 2 została by zjechana za to, że "wygląda jak gry z poprzedniej generacji". Oczywiście, ktoś za kilka lat napisze, że Uncharted 2 ciągle zasługuje na ocenę 21/20, ale nie będzie to niczym innym jak recenzją o zabarwieniu sentymentalnym, tak samo jak dziś ocenia się takiego Chrono Triggera, czy FFIX. A to z tym co napisałem powyżej jest zupełnie co innego. Edytowane 15 września 2009 przez t3xz Cytuj
Don_Pedro 5 Opublikowano 15 września 2009 Opublikowano 15 września 2009 Dokladnie. Ale na dzien dzisiejszy Uncharted 2 zamiata i jest prawdziwym killerem! Oby tylko gra zostala doceniona przez posiadaczy PS3 i sprzedala sie w kilkumilionowym nakladzie, ale co do tego chyba nie ma zadnych watpliwosci. Juz nie moge doczekac sie premiery i recenzji w PE/Neo+ Cytuj
Słupek 2 183 Opublikowano 15 września 2009 Opublikowano 15 września 2009 Noo właśnie posiadacze Ps3 to niewdzięcznicy bo olewają wszystkie exlusivy (wyjątek MGS4 i GT:P). Czego nie mogę zrozumieć choćby K2, Infamous. Z drugiej strony zwisa mi to w jakim nakładzie gra zejdzie ważne że, na samą myśl o U2 poślady mi się zaciskają. Jeszcze dobry miech ehh. Cytuj
pleju 209 Opublikowano 15 września 2009 Opublikowano 15 września 2009 Ign będzie rozdawał klucze do bety Uncharted 2 Uncharted 2 Beta Keys Incoming Ma być 14000 to może uda się załapać 1 Cytuj
zagul 326 Opublikowano 15 września 2009 Opublikowano 15 września 2009 Ign będzie rozdawał klucze do bety Uncharted 2 Uncharted 2 Beta Keys Incoming Ma być 14000 to może uda się załapać Słaby jest mój angielski, jak tu zdobyc ten kod ? Cytuj
nero2082 823 Opublikowano 15 września 2009 Opublikowano 15 września 2009 (edytowane) nowe mapki w becie wyglądają zabójczo, Ice Cave poniżej http://www.eurogamer.pt/videos/uncharted-2-among-thieves-a-caverna-de-gelo?size=hd druga recenzja co do rave recenzji, wiadomo że sobie nakrecają hype, ale francuski PSM zjechał Killzone (8/10) i Infamous (7/10), teraz wyskoczył z 21/20, coś jest na rzeczy pomijając oceny, zobaczcie na te rzucone hasła z recek : "Long, visually stunning, deep and explosive, Uncharted 2 combines all the qualities you can find in a videogame, and more! A new milestone has been reached in the videogame history." "Forget game of the year. This is one of the best games of all time." trudno teraz nie oczekiwać czegoś wybitnego =) Edytowane 15 września 2009 przez black mamba Cytuj
Paliodor 1 817 Opublikowano 15 września 2009 Opublikowano 15 września 2009 Już się nie mogę doczekać premiery. W jedynkę grałem 4 razy, a ciągle sprawia mi to przyjemność i frajdę. Podobnie sprawa ma się z grafiką i audio, które są po dzisiaj jednymi z najlepszych jeśli chodzi o gry na aktualne konsole. Mam nadzieję, że podobnie jak w jedynce za zdobyte skarby i osiągnięcia będzie się odkrywać różnorakie dodatki co było świetne i sprawiało, że warto było przysiąść przy grze na znacznie dłuższy czas. Cytuj
butch.stein 251 Opublikowano 15 września 2009 Opublikowano 15 września 2009 nowe mapki w becie wyglądają zabójczo, Ice Cave poniżej http://www.eurogamer.pt/videos/uncharted-2-among-thieves-a-caverna-de-gelo?size=hd druga recenzja co do rave recenzji, wiadomo że sobie nakrecają hype, ale francuski PSM zjechał Killzone (8/10) i Infamous (7/10), teraz wyskoczył z 21/20, coś jest na rzeczy pomijając oceny, zobaczcie na te rzucone hasła z recek : "Long, visually stunning, deep and explosive, Uncharted 2 combines all the qualities you can find in a videogame, and more! A new milestone has been reached in the videogame history." "Forget game of the year. This is one of the best games of all time." trudno teraz nie oczekiwać czegoś wybitnego =) No trudno nie oczekiwać, fakt Ale na wszelki wypadek lepiej nie ulegać hypowi, najbardziej wskazane: zapomnieć, a do czasu premiery ulec jakiemuś spokojnemu zajęciu (np. układanie piramidy z kart) przy okazji przeprowadzić się na pustynie, co by nie mieć kontaktu z ludzkością. A potem być oczarowany albo po prostu zadowolonym z efektu końcowego Cytuj
Don_Pedro 5 Opublikowano 15 września 2009 Opublikowano 15 września 2009 nowe mapki w becie wyglądają zabójczo, Ice Cave poniżej http://www.eurogamer.pt/videos/uncharted-2-among-thieves-a-caverna-de-gelo?size=hd druga recenzja co do rave recenzji, wiadomo że sobie nakrecają hype, ale francuski PSM zjechał Killzone (8/10) i Infamous (7/10), teraz wyskoczył z 21/20, coś jest na rzeczy pomijając oceny, zobaczcie na te rzucone hasła z recek : "Long, visually stunning, deep and explosive, Uncharted 2 combines all the qualities you can find in a videogame, and more! A new milestone has been reached in the videogame history." "Forget game of the year. This is one of the best games of all time." trudno teraz nie oczekiwać czegoś wybitnego =) No trudno nie oczekiwać, fakt Ale na wszelki wypadek lepiej nie ulegać hypowi, najbardziej wskazane: zapomnieć, a do czasu premiery ulec jakiemuś spokojnemu zajęciu (np. układanie piramidy z kart) przy okazji przeprowadzić się na pustynie, co by nie mieć kontaktu z ludzkością. A potem być oczarowany albo po prostu zadowolonym z efektu końcowego No, to mamy juz dwie recenzje, i maksymalne noty Ciekawe jaka bedzie koncowa srednia ocen Uncharted 2 na Gamerankings i Metacritic. Na bank znajda sie frajerzy-recenzenci, ktorzy wystawia dziełu ND 7-8/10 i zaniza srednia ale jestem dobrej mysli PS. Co jak co, ale Sony przygotowalo mocny line-up na najblizsze miesiace. Nikt juz nie powie, ze na PS3 nie ma w co grac! 1 Cytuj
estel 806 Opublikowano 15 września 2009 Opublikowano 15 września 2009 Nooo, bo ty już wiesz że gra zasługuje na więcej. Poza tym 8 to dobra ocena. Cytuj
pleju 209 Opublikowano 15 września 2009 Opublikowano 15 września 2009 Właśnie rozdają klucze do bety na IGN, ja już swój dostałem http://www.fileplanet.com/promotions/uncharted-2/ 2 Cytuj
czarnyyy 0 Opublikowano 15 września 2009 Opublikowano 15 września 2009 Ja też się załapałem, spadam ściągać i testować Cytuj
XM. 11 035 Opublikowano 15 września 2009 Opublikowano 15 września 2009 (edytowane) Heh ,ja wlasnie dostalem kod ,a nie ma jak sprawdzic bo pleja nie mam XD EDIT: Betka poszla do Pana o nicku Perez. ;] Edytowane 15 września 2009 przez XM16E1 Cytuj
Szymek 1 055 Opublikowano 15 września 2009 Opublikowano 15 września 2009 Heh ,ja wlasnie dostalem kod ,a nie ma jak sprawdzic bo pleja nie mam XD kopsnij komus Heh ,ja wlasnie dostalem kod ,a nie ma jak sprawdzic bo pleja nie mam XD kopsnij komus Cytuj
BoroBoro 161 Opublikowano 15 września 2009 Opublikowano 15 września 2009 ludzie teraz na ing daja kody brac brac !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj
Szymek 1 055 Opublikowano 15 września 2009 Opublikowano 15 września 2009 Heh ,ja wlasnie dostalem kod ,a nie ma jak sprawdzic bo pleja nie mam XD kopsnij komus p.s zassysam...swietna inicjatywa z ta beta Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 15 września 2009 Opublikowano 15 września 2009 Tez juz mam, Latwo ja dostac wiec nie dzielcie sie kodem tylko zmuscie ludzi do wykazania odrobiny inicjatywy Cytuj
jamaniek 1 Opublikowano 15 września 2009 Opublikowano 15 września 2009 To jest ta beta co wcześniej czy demo, które ma się ukazać na PSS? Cytuj
Komandos 21 Opublikowano 15 września 2009 Opublikowano 15 września 2009 O widzę, że teraz ekspresowo dają tek kody Ciekawe czy dużo się zmieniło od ostatniej bety. Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 15 września 2009 Opublikowano 15 września 2009 Też mam beta key nie musze przynajmniej czekać 3 miesiące jak na beta key do Battlefield heroes xD do środy mam neta 0.5Mb, wiec musze czekac az przywroca mi mojego normalnego, to jest 17Mb obejde sie smakiem pare dni Cytuj
BoroBoro 161 Opublikowano 15 września 2009 Opublikowano 15 września 2009 gierka zarabista jezyk ojczysty daje rade udostepnili 4 tryby nie wiem ile mapek jest w tej becie dotychczas grałem na 3 śnieg wyglada fantastycznie dla mnie 10/10 jak ktos chetny na partyjkę to zapraszam Boro1989PL Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 15 września 2009 Opublikowano 15 września 2009 beta w całości po polsku. Polecam odpalić dobrze nam znany trailer w menu gry.W całości jest dubbingowany i można zobaczyć jak będą brzmieć głosy wszystkich kluczowych dla fabuły postaci...nie jest źle ale prawda jest taka,że Nathan jest tylko jeden i gada po angielsku ten naszy jest jakiś taki bezpłciowy i nie ma tej ironii w głosie. Cytuj
lukaszt_89 141 Opublikowano 15 września 2009 Opublikowano 15 września 2009 Wchodzisz na tą stronkę http://www.fileplanet.com/promotions/uncharted-2/ i do oporu wklepujesz te kody żeby ci wyskoczył beta code. Cytuj
Gość Opublikowano 15 września 2009 Opublikowano 15 września 2009 Wystarczy cofnąć się o stronę i samemu przeczytać! Nie spamujcie postami o kodach. Cytuj
jarken 33 Opublikowano 15 września 2009 Opublikowano 15 września 2009 Szkoda, że nie można zaktualizować starej bety. Trzeba wszystko ponownie ściągać. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi