konrado0905 7 Opublikowano 20 września 2009 Opublikowano 20 września 2009 Ja też czekam na J&D z niecierpliwością IMO jedna z najlepszych gier na PS2 Cytuj
Don_Pedro 5 Opublikowano 20 września 2009 Opublikowano 20 września 2009 A mi seria Jak & Daxter nigdy sie nie podobala, juz wole Ratcheta, ale temu tez daleko do genialnego Crasha i Spyro z PSX'a. W gruncie rzeczy dobrze, ze ND zrezygnowalo z pracy nad kolejna czescia przygod Jaka i Dex'a i zajelo sie Uncharted. Gry z Nathanem sa genialne, czuje ze Among Thieves ukoncze conajmniej kilka razy Cytuj
Emet 1 090 Opublikowano 20 września 2009 Opublikowano 20 września 2009 Dla ciebie moze i dobrze, ze porzucili Jaka. Dla mnie dobrze, ze powstal Uncharted, bo to swietna gra ale marze jednoczesnie o tym, ze przed lub po trzeciej czesci Uncharted ND zrobi na PS3 tez Jaka bo to rownie swietna. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 20 września 2009 Opublikowano 20 września 2009 powiem wam, ze skusilem sie i obejrzalem poczatek gry z tvgry.pl. pokazali jak bardzo ta gra miazdzy juz na samym poczatku. starali sie nie spoilerowac i nawet im sie to udalo. zaprezentowali tylko malitkie fragmenty cutscenek, zeby widz mogl poczuc ten klimat. jeszcze miesiac czekania, z czym szczerze wam powiem, trudno mi sie pogodzic. wiecie moze, czy zdobyte levele w becie, beda aktualne w pelnej wersji gry, czy od nowa bedzie trzeba je zdobywac? Cytuj
Trzcina 11 Opublikowano 20 września 2009 Opublikowano 20 września 2009 To bylby precedens Nic z bety ograniczonej iloscia miejsc, nie moze przejsc do rozgrywki wlasciwej, byloby to idiotyczne. Cytuj
agst 131 Opublikowano 20 września 2009 Opublikowano 20 września 2009 A z bety ogólnodostępnej od 29 będą już przechodzić?? wiecie może? Cytuj
RedKyubi 0 Opublikowano 20 września 2009 Opublikowano 20 września 2009 Beta jest beta, wiec raczej nieliczyl bym na to. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 20 września 2009 Opublikowano 20 września 2009 no i dobrze. w becie mozna sie przyzwyczaic do gry, a od wyjscia pelnej wersji zaczniemy prawdziwa zabawe. Cytuj
estel 806 Opublikowano 20 września 2009 Opublikowano 20 września 2009 Zagrałem dzisiaj swoje pierwsze 3 mecze po kilku dniach zastanawia się czy w ogóle tę betę odpalić. Nie opłaciło się. Nie znaczy to broń Boże, że gra jest zła. Najwyraźniej nie trafia do mnie taki model rozgrywki. Cytuj
Juchy 24 Opublikowano 21 września 2009 Opublikowano 21 września 2009 ten multi taki lajtowy, rzeczywiscie malo co w tej becie jest, ale jak ktos nie ma w co grac to od biedy moze sie pobawic... Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 21 września 2009 Opublikowano 21 września 2009 Ja myślę że i tak 90% czasu jaki rozegram w multi to będa to tryby cooperative- czy to misje do przechodzenia, czy wspólne pokonywanie zastępów przeciwników. Multi typu deathmatch w tym tytule jakos średnio mi sie podoba. Cytuj
krak2610 0 Opublikowano 21 września 2009 Opublikowano 21 września 2009 Ja myślę że i tak 90% czasu jaki rozegram w multi to będa to tryby cooperative- czy to misje do przechodzenia, czy wspólne pokonywanie zastępów przeciwników. Multi typu deathmatch w tym tytule jakos średnio mi sie podoba. tru tru jest dobre, ot na 9, ale na maniakalne granie nie ma szans. Cytuj
CELL7777 1 Opublikowano 21 września 2009 Autor Opublikowano 21 września 2009 na ign zrobili ankiete na razie mamy takie wyniki Are you more excited for Halo 3: ODST or Uncharted 2? 61% Uncharted 2 39% Halo 3: ODST moze w koncu ludzie docenia giere i zacznie schodzic jak cieple buleczki Cytuj
krak2610 0 Opublikowano 21 września 2009 Opublikowano 21 września 2009 na ign zrobili ankiete na razie mamy takie wyniki Are you more excited for Halo 3: ODST or Uncharted 2? 61% Uncharted 2 39% Halo 3: ODST moze w koncu ludzie docenia giere i zacznie schodzic jak cieple buleczki wątpie. sprzedaż pre orderów w usa na to nie wskazuję. Choć w na wyspach sprzedaż może być całkiem niezła. na game.co.uk w top seller games ostatnio przewodzą multiplatformy na ps3, zwykle bywało na odwrót w top 5 są 3 gry na ps3, jedna pc i jedna 360 wygląda na to, że slim jednak coś tam dało Cytuj
Don_Pedro 5 Opublikowano 21 września 2009 Opublikowano 21 września 2009 ja licze na to, ze Uncharted 2 do konca tego roku znajdzie 3 mln nabywcow. Sa na to ogromne szanse - raz, ze Uncharted to juz spora marka - pierwsza czesc znalazla 2,5 mln nabywcow, dwa - samo Uncharted 2 jest doskonale, co pokazuja pierwsze recenzje, wreszcie trzy - liczba konsol w domach graczy wciaz sie powieksza, a PS3 ma szanse na na prawde doskonala sprzedaz do konca roku. Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 21 września 2009 Opublikowano 21 września 2009 Nie wiem czemu,ale po obejrzeniu filmików Uncharted 2 w polskiej wersji coś mnie wzięło i postanowiłem,że po Batmanie i FIFIE 10 nowe przygody Drake-a będą kolejną grą w mojej kolekcji.Pewnie zadecydowały fragmenty z wątkiem miłosnym,ale przede wszystkim genialny gameplay i skrypty Z tego co słyszałem na filmikach polska wersja trzyma poziom jednak jest coś co wszystko psuje ...głos Boberka...nosz kur... on za chu*a nie pasuje do tej gry Cytuj
Neox 158 Opublikowano 21 września 2009 Opublikowano 21 września 2009 Z tego co słyszałem na filmikach polska wersja trzyma poziom jednak jest coś co wszystko psuje ...głos Boberka...nosz kur... on za chu*a nie pasuje do tej gry Alez opinie graczy moga byc skrajne, dla mnie to wlasnie glos Boberka jest najlepszy i pasuje idealnie Cytuj
Juchy 24 Opublikowano 22 września 2009 Opublikowano 22 września 2009 pytanie do tych co graja w bete nie zauwazyliscie zeby wasza konsola glosniej chodzila przy tej grze? czyli ze wiatraki wbijaja sie na wysoki bieg, np. na killzone jest o wiele ciszej, a na tym masakra (PS3 80GB) Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 22 września 2009 Opublikowano 22 września 2009 pytanie do tych co graja w bete nie zauwazyliscie zeby wasza konsola glosniej chodzila przy tej grze? czyli ze wiatraki wbijaja sie na wysoki bieg, np. na killzone jest o wiele ciszej, a na tym masakra (PS3 80GB) Nie, normalnie cichutko nie ma problemu PS3 80GB + ps3 40GB (brat testuje obecnie bete) Cytuj
Bumier 25 Opublikowano 22 września 2009 Opublikowano 22 września 2009 Juchy, u mnie na slim tez cicho (jak zawsze) Cytuj
Faranell 272 Opublikowano 22 września 2009 Opublikowano 22 września 2009 pytanie do tych co graja w bete nie zauwazyliscie zeby wasza konsola glosniej chodzila przy tej grze? czyli ze wiatraki wbijaja sie na wysoki bieg, np. na killzone jest o wiele ciszej, a na tym masakra (PS3 80GB) Cichutko;) Nic glosno nie chodzi(PS3 60 GB) Cytuj
Juchy 24 Opublikowano 22 września 2009 Opublikowano 22 września 2009 dzieki wam za odpowiedzi bede szukal przyczyny czemu u mnie akurat tak szalaja wiatraki tylko na tym tytule.... Cytuj
mikro 48 Opublikowano 22 września 2009 Opublikowano 22 września 2009 Co pawda tej bety nie mam, ale miałem pierwszą i też u mnie wiatraki od razu zaczynały głośniej chodzić... (40gb) Cytuj
Mantis 1 123 Opublikowano 22 września 2009 Opublikowano 22 września 2009 U mnie też przy pierwszym Uncharted konsolka potrafiła głośno dość chodzić. Jakprzy żadnej grze, ale to pewnie dla tego, ze i tytuł tak wykonany wykorzystuje więcej mocy konsoli i każe jej się ostro namęczyć, to i musi chłodzić. Tak mi się przynajmniej wydaje. No ale i zalezy od tego jaką masz temperaturę w pokoju. W lato powietrze tak nie chłodzi jak w zimę, co jest oczywiste;) Cytuj
Butcher 70 Opublikowano 22 września 2009 Opublikowano 22 września 2009 W ciągu kilku dni, U2 wskoczyło na liście Bestsellerów Amazon na pozycję 3 (z pozycji 9) na ogólnej liście gier.. Póki co króluje H3: ODST, ale wiadomo - dzisiaj premiera. Na liście dla PS3 król jest już tylko jeden... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi