Opublikowano 20 września 200915 l Ja też czekam na J&D z niecierpliwością IMO jedna z najlepszych gier na PS2
Opublikowano 20 września 200915 l A mi seria Jak & Daxter nigdy sie nie podobala, juz wole Ratcheta, ale temu tez daleko do genialnego Crasha i Spyro z PSX'a. W gruncie rzeczy dobrze, ze ND zrezygnowalo z pracy nad kolejna czescia przygod Jaka i Dex'a i zajelo sie Uncharted. Gry z Nathanem sa genialne, czuje ze Among Thieves ukoncze conajmniej kilka razy
Opublikowano 20 września 200915 l Dla ciebie moze i dobrze, ze porzucili Jaka. Dla mnie dobrze, ze powstal Uncharted, bo to swietna gra ale marze jednoczesnie o tym, ze przed lub po trzeciej czesci Uncharted ND zrobi na PS3 tez Jaka bo to rownie swietna.
Opublikowano 20 września 200915 l powiem wam, ze skusilem sie i obejrzalem poczatek gry z tvgry.pl. pokazali jak bardzo ta gra miazdzy juz na samym poczatku. starali sie nie spoilerowac i nawet im sie to udalo. zaprezentowali tylko malitkie fragmenty cutscenek, zeby widz mogl poczuc ten klimat. jeszcze miesiac czekania, z czym szczerze wam powiem, trudno mi sie pogodzic. wiecie moze, czy zdobyte levele w becie, beda aktualne w pelnej wersji gry, czy od nowa bedzie trzeba je zdobywac?
Opublikowano 20 września 200915 l To bylby precedens Nic z bety ograniczonej iloscia miejsc, nie moze przejsc do rozgrywki wlasciwej, byloby to idiotyczne.
Opublikowano 20 września 200915 l no i dobrze. w becie mozna sie przyzwyczaic do gry, a od wyjscia pelnej wersji zaczniemy prawdziwa zabawe.
Opublikowano 20 września 200915 l Zagrałem dzisiaj swoje pierwsze 3 mecze po kilku dniach zastanawia się czy w ogóle tę betę odpalić. Nie opłaciło się. Nie znaczy to broń Boże, że gra jest zła. Najwyraźniej nie trafia do mnie taki model rozgrywki.
Opublikowano 21 września 200915 l ten multi taki lajtowy, rzeczywiscie malo co w tej becie jest, ale jak ktos nie ma w co grac to od biedy moze sie pobawic...
Opublikowano 21 września 200915 l Ja myślę że i tak 90% czasu jaki rozegram w multi to będa to tryby cooperative- czy to misje do przechodzenia, czy wspólne pokonywanie zastępów przeciwników. Multi typu deathmatch w tym tytule jakos średnio mi sie podoba.
Opublikowano 21 września 200915 l Ja myślę że i tak 90% czasu jaki rozegram w multi to będa to tryby cooperative- czy to misje do przechodzenia, czy wspólne pokonywanie zastępów przeciwników. Multi typu deathmatch w tym tytule jakos średnio mi sie podoba. tru tru jest dobre, ot na 9, ale na maniakalne granie nie ma szans.
Opublikowano 21 września 200915 l Autor na ign zrobili ankiete na razie mamy takie wyniki Are you more excited for Halo 3: ODST or Uncharted 2? 61% Uncharted 2 39% Halo 3: ODST moze w koncu ludzie docenia giere i zacznie schodzic jak cieple buleczki
Opublikowano 21 września 200915 l na ign zrobili ankiete na razie mamy takie wyniki Are you more excited for Halo 3: ODST or Uncharted 2? 61% Uncharted 2 39% Halo 3: ODST moze w koncu ludzie docenia giere i zacznie schodzic jak cieple buleczki wątpie. sprzedaż pre orderów w usa na to nie wskazuję. Choć w na wyspach sprzedaż może być całkiem niezła. na game.co.uk w top seller games ostatnio przewodzą multiplatformy na ps3, zwykle bywało na odwrót w top 5 są 3 gry na ps3, jedna pc i jedna 360 wygląda na to, że slim jednak coś tam dało
Opublikowano 21 września 200915 l ja licze na to, ze Uncharted 2 do konca tego roku znajdzie 3 mln nabywcow. Sa na to ogromne szanse - raz, ze Uncharted to juz spora marka - pierwsza czesc znalazla 2,5 mln nabywcow, dwa - samo Uncharted 2 jest doskonale, co pokazuja pierwsze recenzje, wreszcie trzy - liczba konsol w domach graczy wciaz sie powieksza, a PS3 ma szanse na na prawde doskonala sprzedaz do konca roku.
Opublikowano 21 września 200915 l Nie wiem czemu,ale po obejrzeniu filmików Uncharted 2 w polskiej wersji coś mnie wzięło i postanowiłem,że po Batmanie i FIFIE 10 nowe przygody Drake-a będą kolejną grą w mojej kolekcji.Pewnie zadecydowały fragmenty z wątkiem miłosnym,ale przede wszystkim genialny gameplay i skrypty Z tego co słyszałem na filmikach polska wersja trzyma poziom jednak jest coś co wszystko psuje ...głos Boberka...nosz kur... on za chu*a nie pasuje do tej gry
Opublikowano 21 września 200915 l Z tego co słyszałem na filmikach polska wersja trzyma poziom jednak jest coś co wszystko psuje ...głos Boberka...nosz kur... on za chu*a nie pasuje do tej gry Alez opinie graczy moga byc skrajne, dla mnie to wlasnie glos Boberka jest najlepszy i pasuje idealnie
Opublikowano 22 września 200915 l pytanie do tych co graja w bete nie zauwazyliscie zeby wasza konsola glosniej chodzila przy tej grze? czyli ze wiatraki wbijaja sie na wysoki bieg, np. na killzone jest o wiele ciszej, a na tym masakra (PS3 80GB)
Opublikowano 22 września 200915 l pytanie do tych co graja w bete nie zauwazyliscie zeby wasza konsola glosniej chodzila przy tej grze? czyli ze wiatraki wbijaja sie na wysoki bieg, np. na killzone jest o wiele ciszej, a na tym masakra (PS3 80GB) Nie, normalnie cichutko nie ma problemu PS3 80GB + ps3 40GB (brat testuje obecnie bete)
Opublikowano 22 września 200915 l pytanie do tych co graja w bete nie zauwazyliscie zeby wasza konsola glosniej chodzila przy tej grze? czyli ze wiatraki wbijaja sie na wysoki bieg, np. na killzone jest o wiele ciszej, a na tym masakra (PS3 80GB) Cichutko;) Nic glosno nie chodzi(PS3 60 GB)
Opublikowano 22 września 200915 l dzieki wam za odpowiedzi bede szukal przyczyny czemu u mnie akurat tak szalaja wiatraki tylko na tym tytule....
Opublikowano 22 września 200915 l Co pawda tej bety nie mam, ale miałem pierwszą i też u mnie wiatraki od razu zaczynały głośniej chodzić... (40gb)
Opublikowano 22 września 200915 l U mnie też przy pierwszym Uncharted konsolka potrafiła głośno dość chodzić. Jakprzy żadnej grze, ale to pewnie dla tego, ze i tytuł tak wykonany wykorzystuje więcej mocy konsoli i każe jej się ostro namęczyć, to i musi chłodzić. Tak mi się przynajmniej wydaje. No ale i zalezy od tego jaką masz temperaturę w pokoju. W lato powietrze tak nie chłodzi jak w zimę, co jest oczywiste;)
Opublikowano 22 września 200915 l W ciągu kilku dni, U2 wskoczyło na liście Bestsellerów Amazon na pozycję 3 (z pozycji 9) na ogólnej liście gier.. Póki co króluje H3: ODST, ale wiadomo - dzisiaj premiera. Na liście dla PS3 król jest już tylko jeden...