Skocz do zawartości

Uncharted 2: Among Thieves

CELL7777

Rekomendowane odpowiedzi

Gość =-FEISAR-=
Opublikowano (edytowane)

...moze wina tego ze gram na 100" na projektorze z 4 metrow

Raczej, zdecydowanie tak. Ja kiedyś grałem na rzutniku 110" w Gears of War 2 i strasznie kupiasto to wyglądało.

Zresztą po ograniu bety Uncharted 2 to bez wątpienia dla mnie najładniejsze multi jakie powstało. Sama rozgrywka już tak nie szokuje, a szkoda.

Edytowane przez =-FEISAR-=
Opublikowano

O_O masakra !!!!!! Wygląda to po prostu kosmicznie, oby tylko śmigało w 1080p ^_^

Opublikowano

O samej grze nie napisałem nic złego, nie wliczam grafiki do oceny gry, jedynie niechlujstwo developerów, którego na szczęście nie da się zauważyć w tym przypadku. Jednak prawda jest taka, że U2 nie jest wcale takie piękne, jak niektórzy sobie wyobrażają. Grałem w ładniejsze gry, niekoniecznie na PS3, ale co z tego skoro były strasznie płytkie.

Opublikowano (edytowane)

Tylko, ze nawet ta beta MP ma najlepsze tekstury jakie mozna spotkac w grach na konsole, a tego sie Juchy i jaro3003 czepiaja xD

Edytowane przez Emet
Opublikowano

Wiadomo coś już na temat tej limitki w metalowym pudle oraz tymi bonusami do sciągniecia ? Bo chce zamówic u tamtego wczesniej wspomnianiego kolesia ale nie wiem czy jest to pewne.(Czy przypadkiem potem się nie okaże że będzie wysyłał normalne wersje zamiast tych przedstawianych na aukcji)

Opublikowano

Rozumiem że na naszej Palowskiej konsoli ruszą bez problemu nie ma żadnych ograniczen regionalnych ? Co więcej owa zagraniczna limitka ma zawierac nasz ojczysty język waz z dubbingiem, prawda to ?

Opublikowano

Rozumiem że na naszej Palowskiej konsoli ruszą bez problemu nie ma żadnych ograniczen regionalnych ? Co więcej owa zagraniczna limitka ma zawierac nasz ojczysty język waz z dubbingiem, prawda to ?

Tak.

Opublikowano

To rozumiem że można śmiało brac za te 220zl na allegro ?

Tak,sam się zastanawiam nad kupnem wersji z metalowym pudełkiem.

Brac do warto. Zadzwonilem do tego sklepu i uzysaklem odpowiedz ze to wydanie bedzie na 100%. Na moje pytanie skad ta pewnosc, uslyszalem ze takie dane uzyskali do Sony. Dodatkowym bonusem jest to ze gre maja miec juz 13.X. i moga rozsylac do klijentow, nie czekajac na oficjalna date premiery.

Ja juz zamowilem i sie nie martwie, poniawaz wzialem przesylke kurierska za pobraniem, a u niego mozna sprawdzic czy faktycznie jest to Edycja Limitowana. A jakby bylo cos nie tak to mozna przesylki nie odbierac.

Opublikowano

Brac do warto. Zadzwonilem do tego sklepu i uzysaklem odpowiedz ze to wydanie bedzie na 100%. Na moje pytanie skad ta pewnosc, uslyszalem ze takie dane uzyskali do Sony. Dodatkowym bonusem jest to ze gre maja miec juz 13.X. i moga rozsylac do klijentow, nie czekajac na oficjalna date premiery.

Ja juz zamowilem i sie nie martwie, poniawaz wzialem przesylke kurierska za pobraniem, a u niego mozna sprawdzic czy faktycznie jest to Edycja Limitowana. A jakby bylo cos nie tak to mozna przesylki nie odbierac.

No to w MM i Saturnie możemy się spodziewać U2 w okolicach 13.10 :) Ja tam zostaje przy takiej opcji.

Opublikowano (edytowane)

To rozumiem że można śmiało brac za te 220zl na allegro ?

Tak,sam się zastanawiam nad kupnem wersji z metalowym pudełkiem.

Sony w Polsce oficjalnie ma 2 kanaly dystrybucji. Zaden z nich niema jeszcze oficjalnych danych od Sony w jakim zestawi i w jakiej cenie bedzie sprzedawany.

Zadna hurtownia z Anglii nie wysle poza granice UK produktow wydanych przez Sony.(taka maja umowe)

Jesli moze to zorganizowac to tylko z Angielskich Sklepow. A co za tym idzie bedzie mial je napewno po 16.X. Chyba, ze posiada zrodlo, ktore lamie umowy z wydawcami.

Edytowane przez Welna
Opublikowano (edytowane)

Napisalem to co uslyszlem. Dla mnie nie ma znaczenia czy bedzie to 13 czy 16. Wazne azeby byl to ten BOX, ktory maja na aukcji. Dla takiej gry warto troche przeplacic :i_am_so_happy:

Edytowane przez hanry