Skocz do zawartości

Uncharted 2: Among Thieves

CELL7777

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Screeny porobione dzisiaj przeze mnie w multi :)

Jak singiel wygląda jeszcze lepiej to czapki z głów :)

Miłego oglądania :)

Dla tych co chcą

Uncharted2_AmongThieves_1.jpg

Uncharted2_AmongThieves_2.jpg

Uncharted2_AmongThieves_3.jpg

Uncharted2_AmongThieves_4.jpg

Uncharted2_AmongThieves_5.jpg

Uncharted2_AmongThieves_10.jpg

Uncharted2_AmongThieves_7.jpg

Uncharted2_AmongThieves_9.jpg

Uncharted2_AmongThieves_8.jpg

Uncharted2_AmongThieves_13.jpg

Uncharted2_AmongThieves_14.jpg

Edytowane przez Sowaa
Opublikowano

Też sobie popstrykałem fotki, a co gorszy będę.

Powyżej macie akcję gdzie jedną serią z granatnika rozwaliłem w taki sposób 5 n00bów, że gra zaliczyła mi rozwalenie ich wszystkich na raz. Wcześniej już o tym pisałem, ale dopiero teraz obejrzałem sobie akcję w dostępnej opcji "Kino". Szkoda, że nie można nagrywać filmików i wstawiać je bezpośrednio na YT.

Opublikowano

preorderek złozony.. za 2 tygodnie będzie się działo...

W ogóle to wydawało mi się, że premiera pod koniec października, aż gamestop wyprowadził mnie z błędu... shame on you Sony za biedny marketing. O Halo 3 ODST było wiadomo od dawna, każdy wbił sobie datę premiery do głowy, Gamestopy otwarte o pólnocy itd... a pretender do gry roku, najładniejsza gra wydana ever i w ogóle must have zaś biednie reklamowny :/

z tego też powodu,kto wie czy nie najlepsza gra tej generacji(przekonamy się za 2tyg) sprzeda się pewnie w zaledwie 2-3mln zamiast bić się o rekordy sprzedaży.Porażka marketingowa K2,którego też branża przyjęła bardzo ciepło(pełno ocen powyżej 90%) nic ich nie nauczyła.Ale co my głupi gracze wiemy...

Opublikowano

Najbardziej podobają mi się serwery z samymi pistoletami. Nareszcie za pomocą takiej broni można zrobić porządną rozpierduchę w multi. Nienawidzę natomiast jak uda mi się dołączyć w arenie co-op do ekipy ludzie, którzy zamiast szukać skarbu eliminują boty. Największym minusem gier multi są ludzie...

Powiem, że to jest znacznie lepsze od MGO.

Opublikowano (edytowane)

Ja natomiast wczoraj trafiłem na mapę z samymi RPG na tej zimowej mapie. Jeszcze nie ruszyliśmy ze spawnu a rakiety już leciały koło głowy :) Ogólnie jest spoko, szczególnie pod względem a/v. Aaaa i oczywiście jakieś burgery wyzywali mnie już od "fucking cheaters" :rolleyes:

Edytowane przez Wiolku
Gość =-FEISAR-=
Opublikowano

Tej grze bardzo daleko do najlepszej gry tej generacji. Pomijam już fakt, że ta generacja nadal trwa.

A jaka jest najlepsza gra tej generacji?

Opublikowano

Tej grze bardzo daleko do najlepszej gry tej generacji. Pomijam już fakt, że ta generacja nadal trwa.

A jaka jest najlepsza gra tej generacji?

Dla każdego może być inna, wszystko zależy od gustu...

Opublikowano

@Czekolada

To nie jest tak, że U2 daleko do ideału. Tzn. może tak jest, nie wiem w fulla nie grałem (jak wy wszyscy zresztą). Po prostu wolałbym zachować neutralność w tej, za daleko imo idącej, podjarce. A hasła "to najlepsza gra tej generacji" zostawmy jak już PS4 i Xbox_tysiąc-pięćset-sto-dziewięćset ustatkują się na rynku. Nie ma co dzielić skóry na żywym niedźwiedziu. 

Opublikowano

Pewnie już ktoś pytał. Statsy z tej bety przechodzą do fulla? Bo jak nie to nie ma sensu za długo grać.

Oczywiście że nie. Nie wszyscy chcą lub mogą w betę grać. Deko niesprawiedliwe by to było, nie sądzisz?

Sorry ale nie wszyscy grają dla cyferek by się pochwalić kumplom z osiedla.

Opublikowano

jeżeli w fullu dalej będzie taki cyrk z łączeniem/wyszukiwaniem to zabije to multi w tej grze :teehee:

Co do wysokich ocen dziś nikomu nie można ufać np: 9.5 dla nfs shift i 9 dla halo odst w ign za grafikę wtf?! kosmiczne oceny batmana wtf?! Radze poczekać jak liczba recenzji będzie zbliżona do pierwszego unch. kilknaście pierwszych recak przedpremierowych zazwyczaj jest sponsorowanych albo mają warunek że gra musi dostać określoną ocenę bo inaczej wała od przedpremierowej recenzji....takie czasy :teehee:

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

Że nie wspomnę żenującej oceny dla strategii na PS3 od tworców Spartana. Sorry zapomniałem jaki był jej tytuł. Kali w PSXE dał jej 8 gdy jej średnia waha się na poziomie 4 :blink:

Dzięki Jakim!

Edytowane przez da$io
Opublikowano

Niestety im więcej graczy tym dłużej trzeba czekać na rozpoczęcie. Coop jest zayebiaszczy ^_^

Nie prawda, dziś rano grałem, było o wiele mniej niż wczoraj wieczorem a czekałem tyle samo albo i więcej.

"Sorry ale nie wszyscy grają dla cyferek by się pochwalić kumplom z osiedla."

Masz, rozszyfrowałeś mnie Einstein'ie.

Opublikowano

W sumie to jeszcze beta, bo chyba w pełnej wersji nie będzie to tyle trwało. Jakby nie patrzeć to pierwsza gra z sieciowym multi od ND, i świetnie okiełznali rozgrywki sieciowe w U2, bardzo mało lagów itp. Tylko żeby szybciej łączyło z serwerem.

Opublikowano

Dzisiaj jakas godzine temu nie szlo sie polaczyc w party poprez friend liste... probowalismy na dwoch roznych kontach, kasujac sie z listy i dodajac... jakis czas pozniej friend lista ogolnie padla lol. Po godzinach prob dalismy sobie spokoj, sprawdzilismy demko Lost Planet 2 i dzialalo bez problemow... uruchomilismy U2 i znowu nie da sie zrobic party, po kliknieciu w join pojawia sie napis 'waiting for party leader', a po chwili wywala :(

Ktos tez tak mial?

Opublikowano

do tej pory nie miałem żadnych problemów z graniem multi, ale dziś piątek pewnie masa luda rzuciła się na serwery. Jako że to beta nie mam wątpliwości że sprawdzają ile trza jeszcze tych serwerów postawić. Dzięki temu wróciłem do U:DF, ale kaszanię nie umiem się przestawić na stare rzucanie granatam :smile: i.