Welna 1 094 Opublikowano 2 października 2009 Opublikowano 2 października 2009 dzisiaj spojrzalem katem oka to bylo 13500 ludzi online w Becie U2 Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 2 października 2009 Opublikowano 2 października 2009 wycofuje...http://www.youtube.com/watch?v=E34-4XQvWFE ta reklama jest za(pipi)ista Cytuj
Gamemaniak 0 Opublikowano 3 października 2009 Opublikowano 3 października 2009 Da rade łącze 1 MB bo chyba dużo osób problemy ma ? . Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 3 października 2009 Opublikowano 3 października 2009 spokojnie da rade, to nie jest wina Twojego Lacza Cytuj
LiSoQuan 23 Opublikowano 3 października 2009 Opublikowano 3 października 2009 Panowie, recenzja na GT, nie podam oceny (bo jeszcze nie znam hehe), sami zobaczcie Cytuj
Texz 670 Opublikowano 3 października 2009 Opublikowano 3 października 2009 Raz pójdzie szybciej, kiedy indziej ssie z wyszukiwaniem. W takim przypadku nie czekam dłużej tylko zmieniam rodzaj rozgrywki i szukam jeszcze raz. Zazwyczaj pomaga. Cytuj
Słupek 2 146 Opublikowano 3 października 2009 Opublikowano 3 października 2009 No właśnie recka GT: http://www.gametrailers.com/video/review-uncharted-2/57257 Prośba kto obejrzy niech napisze ocenę w spoilerze. Cytuj
Timmy 1 799 Opublikowano 3 października 2009 Opublikowano 3 października 2009 9.3 - Best looking console game of all time Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 3 października 2009 Opublikowano 3 października 2009 Na recenzje tego serwisu nawet nie spoglądam. Gdyby to był ex na xboxa to byśmy mieli coś koło 9.7 . Smutna prawda. Cytuj
Texz 670 Opublikowano 3 października 2009 Opublikowano 3 października 2009 (edytowane) Nie oglądajcie tej recenzji. Pal licho ocenę, walą spoilerami aż nie miło. Właśnie to wyłączyłem, bo zobaczyłem coś co zmieniło mi nastawienie do jednej z postaci. Edytowane 3 października 2009 przez t3xz Cytuj
estel 806 Opublikowano 3 października 2009 Opublikowano 3 października 2009 Nie oglądajcie tej recki chyba że chcecie wiedzieć kto jest głównym złym, kto umiera, kto gra na dwa fronty, jaki jest twist itd. W sumie gra fabułą nie zaskakuje, ale mimo wszystko fajniej samemu to odkrywać. Ja w U2 zagram i tak gdzieś za pół roku, więc już zdążę zapomnieć co i jak. Dla ludzi, którzy chcą łyknąć gierkę w najbliższym czasie ta recenzja ma zdecydowanie za dużo spoilerów. Cytuj
YETI 10 994 Opublikowano 3 października 2009 Opublikowano 3 października 2009 wycofuje...http://www.youtube.com/watch?v=E34-4XQvWFE ta reklama jest za(pipi)ista dobra, dobra Cytuj
Trzcina 11 Opublikowano 3 października 2009 Opublikowano 3 października 2009 Pobawislimy sie dzisiaj troche wiecej na crushing i powiem szczerze ze to jedyny sluszny tryb na coopa ;] Normal jest po prostu tak zalosny ze glowa mala (nudy, straszne) a hard ma taki sam uklad przeciwnikow jak normal tylko mocniej bija. Ale bicie trzech opancerzonych naraz ('boss w drugim segmencie' ;p) to swietna sprawa, coprawda trzeba grac na headshoty wtedy, ale co tam. Z kazda kolejna sesja ten coop podoba mi sie coraz bardziej i nie moge sie doczekac wiekszej ilosci map :] Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 3 października 2009 Opublikowano 3 października 2009 Beta jest zarąbista Pierwszy raz PS3 chodziła 5 godzin Cytuj
Widget 306 Opublikowano 3 października 2009 Opublikowano 3 października 2009 A ja nie moge dolaczyc do kolegi do druzyny, i graczy szuka strasznie długo... Cytuj
Emet 1 089 Opublikowano 3 października 2009 Opublikowano 3 października 2009 U mnie i kolegi to samo. Chyba serwery nie wytrzymuja marnych 17tys graczy... Oby w pelnej nie bylo takiej lipy Cytuj
jaca71 4 Opublikowano 3 października 2009 Opublikowano 3 października 2009 tu chyba o cos innego chodzi niz przeciazenie serwerow,z kumlem tez sie nie mozemy zaprosic-nie da rady,pojawi mi sie na liscie na ulamek sekundy i znika,za to jak 3ci koles zaprosil kazdego z nas to razem gralismy.z innymi ani ja ani on nie ma tego problemu.cos jest nie tak ale napewno to kiedys naprawia bo sporo ludzi ma ten problem Cytuj
Texz 670 Opublikowano 3 października 2009 Opublikowano 3 października 2009 W końcu po to wydali betę, którą Sony dumnie nazywa demem, żeby takie rzeczy później w pełnej się nie przytrafiały. Pamiętajmy, że to nie jest ostateczny kod i dużo jeszcze w tej materii się może zmienić. Cytuj
krak2610 0 Opublikowano 3 października 2009 Opublikowano 3 października 2009 W końcu po to wydali betę, którą Sony dumnie nazywa demem, żeby takie rzeczy później w pełnej się nie przytrafiały. Pamiętajmy, że to nie jest ostateczny kod i dużo jeszcze w tej materii się może zmienić. Oby! Oby ! ! ! Bo inaczej wybieram się do Naughty Dog i robię tam konkretną rozpierduchę! Cytuj
izon 995 Opublikowano 3 października 2009 Opublikowano 3 października 2009 Ja nie wiem co wy macie z ta beta. U mnie wszystko chodzi naprawde szybko i na dobra sprawe od wlaczenia gry do rozpoczecia rozgrywki nie czekam dluzej niz np w Killzonie 2 . Fatkem jest ze gram glownie w nocy ( 3-4) z amerykancami ale nie wiem czy to moze miec jakis wplyw.. Cytuj
Texz 670 Opublikowano 3 października 2009 Opublikowano 3 października 2009 Izon, może w nocy jest mniejsze obciążenie serwerów i jakoś to wszystko dobrze działa. Sprawdź przed wyszukiwaniem ile osób obecnie gra w betkę, taka informacja jest podawana na głównym ekranie. Cytuj
izon 995 Opublikowano 3 października 2009 Opublikowano 3 października 2009 Izon, może w nocy jest mniejsze obciążenie serwerów i jakoś to wszystko dobrze działa. Sprawdź przed wyszukiwaniem ile osób obecnie gra w betkę, taka informacja jest podawana na głównym ekranie. Oka ide teraz pograc to wszystko sie okaze:) Cytuj
TheBesTia 11 Opublikowano 4 października 2009 Opublikowano 4 października 2009 (edytowane) Wczoraj , rozegraliśmy trzyosobowo obecną w becie misje w kooperacji . Cóż , nie ukrywam , że jest to jeden z lepszych coop-ów na rynku. Po L4D, nic nie dostarczyło mi tyle fanu , co U2 co-op, oby tylko wszystkie misje trzymały taki poziom. Bez bugów się niestety nie obeszło , kilka razy się zablokowałem w miejscu i przez kilka sekund się ruszyć nie mogłem , ale to w końcu beta... Za to multi bez większych zastrzeżeń , moim zdaniem będzie to miły dodatek do wypasionego singla (trailer w becie mnie rozwalił) i co chciałem dodać , że osoby grające w Gearsy (na X-ie) mają o wiele łatwiej, gdyż rozgrywka jest bardzo podobna. Na plus dobrze rozwiązane lobby, oraz jeszcze ciekawiej rozwiązane perki , nie ma ich kosmocznie dużo upchanych na siłe - każdy znajdzie coś dla siebie. Dubbing na prawde na wysokim poziomie. O grafice nie wspominam , bo każdy wie jak jest Must have na premiere 100%-owy Edytowane 4 października 2009 przez TheBesTia 1 Cytuj
RedKyubi 0 Opublikowano 4 października 2009 Opublikowano 4 października 2009 Limitka zamówiona :biggrin: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi