jarken 33 Opublikowano 5 października 2009 Opublikowano 5 października 2009 W Game.co.uk te "limitki" są w takiej samej cenie, co edycje normalne: http://www.game.co.uk/PS3/Action/~r343449/Uncharted-2-Among-Thieves-Special-Edition/?s=uncharted Z przesyłką wychodzi mniej, niż 200zł. Ale fart, cena skoczyła już do 45 funtów. Dobrze, że wczoraj zamówiłem i zapłacę 40F. Cytuj
A.L.I 9 Opublikowano 5 października 2009 Opublikowano 5 października 2009 Mógłby jakiś sklep zacząć już sprzedawać. Po cichu licze ze jakiś sklep się wyłamie i zaczną wysyłać tydzień wcześniej ;x Cytuj
theGrimReaper669 0 Opublikowano 5 października 2009 Opublikowano 5 października 2009 Ja będe miał pojutrze.Za to nie mam hype'a ,więc mozliwe ze odpalę pozniej. Cytuj
k0mo 0 Opublikowano 5 października 2009 Opublikowano 5 października 2009 (edytowane) Jutro będzie można zagrać przedpremierowo w Uncharted 2 w warszawskiej Arkadii Edytowane 5 października 2009 przez k0mo Cytuj
Gość szpic Opublikowano 5 października 2009 Opublikowano 5 października 2009 kurde czemu takie imprezy tylko w wawie? Cytuj
Trzcina 11 Opublikowano 5 października 2009 Opublikowano 5 października 2009 Jakbys byl warszawiakiem to tez bys potrzebowal jakiegos pocieszenia... Cytuj
Texz 670 Opublikowano 5 października 2009 Opublikowano 5 października 2009 (edytowane) Tył wersji retail. Na uwagę zasługuje nowa szata graficzna ikonek oraz wymagana instalacja zajmująca na dysku 1 GB. Ciekawe, wcześniej mówiono o braku przymusowej instalacji, więc może to być miejsce potrzebne dla cache. Edytowane 6 października 2009 przez t3xz Cytuj
Vamp 0 Opublikowano 6 października 2009 Opublikowano 6 października 2009 Tył wersji retail. Na uwagę zasługuje nowa szata graficzna ikonek oraz wymagana instalacja zajmująca na dysku 1 GB. Ciekawe, wcześniej mówiono o braku przymusowej instalacji, więc może to być miejsce potrzebne dla cache. Dla Uncharted 2 jestem w stanie poswiecic nawet 20 GB z hdd Cytuj
Trzcina 11 Opublikowano 6 października 2009 Opublikowano 6 października 2009 Woot, pojawil sie napis blood. Nonie wierze, w koncu po strzelaniu do przeciwnikow bedzie krew zamiast... niczego? ;p Cytuj
ziemia1 685 Opublikowano 6 października 2009 Opublikowano 6 października 2009 (edytowane) krew już była w 1 części i jest w multi, może nie leje się hektoliktrami, ale po trafieniu z przeciwnika bryzga, ale jest trudno zauważalna, pewnie chodzi o cut scenki tak dla podenerwowania, yebani sojusznicy Naughty Dog gives out free copies of Uncharted 2 to cinematic event attendees http://www.examiner.com/examiner/x-6894-SF-Console-Game-Examiner~y2009m10d5-Naughty-Dog-gives-out-free-copies-of-Uncharted-2-to-cinematic-event-attendees a jak było w stolycy, ktoś coś wygrał, dostał może? Edytowane 6 października 2009 przez ziemia1 Cytuj
Daffy 10 576 Opublikowano 6 października 2009 Opublikowano 6 października 2009 Tył wersji retail. Na uwagę zasługuje nowa szata graficzna ikonek oraz wymagana instalacja zajmująca na dysku 1 GB. Ciekawe, wcześniej mówiono o braku przymusowej instalacji, więc może to być miejsce potrzebne dla cache. co tam robi wielka ikona Divx ?! Cytuj
YETI 10 994 Opublikowano 6 października 2009 Opublikowano 6 października 2009 Pełna lista trybów z multi. http://www.ps3site.pl/lista-trybow-w-uncharted-2/21406/ Cytuj
Daffy 10 576 Opublikowano 6 października 2009 Opublikowano 6 października 2009 ocena famitsu Uncharted 2 (PS3) ? 9/9/9/10 Cytuj
Trzcina 11 Opublikowano 6 października 2009 Opublikowano 6 października 2009 ziemia1 mowisz powaznie? :o Przeszedlem te gre trzy razy i wydawalo mi sie ze nigdy krwii nie widzialem No coz... musi byc faktycznie bardzo 'delikatna'. Ficus, moze uzywaja Divx'a jako kodeka do scenek? Jezeli chodzi o wymogi miejsca na HDD to swietna wiadomosc... Kazda gra powinna tak dzialac. Ja wiem ze to bardzo denerwujace i niektorzy moga miejsca nie miec itd itp... ale z tym wszystkim mozna sobie poradzic bez wiekszych problemow, a granie w gre doczytujaca z dysku jest duzo przyjemniejsze. Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 6 października 2009 Opublikowano 6 października 2009 ocena w neo + 10/10 Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 6 października 2009 Opublikowano 6 października 2009 (edytowane) Odnośnie tego miejsca na dysku to może gra rezerwuje na replay'e? I inne takie Edytowane 6 października 2009 przez Kyo Cytuj
butch.stein 251 Opublikowano 6 października 2009 Opublikowano 6 października 2009 Wiadomo już, kto będzie recenzował U2 w PSXE?? Cytuj
rkBrain 28 Opublikowano 6 października 2009 Opublikowano 6 października 2009 (edytowane) Byłem dzisiaj w Arkadii w Sony Center. Prawie nikogo nie było o godzinie 13. Nawet dziesięciu osób. Dwa kartonowe standy z Nathanem i cztery stanowiska, z których jedno nie działało. 2 hostessy, które pomagały w grze. Trzeba było stać bo nie było żadnych siedzeń. O 15 mieli przyjść Justin Richmond i ktoś tam jeszcze ale nie chciało mi się na nich czekać. Nie sprzedawano żadnych plakatów, gadżetów itp. Jeśli komuś zależało na podpisie trzeba było pofatygować się z czymś własnym. Słaba reklama, zły czas i miejsce. Nawet nie zagrałem bo niedługo zgarnę pełną wersję, więc po co. Napisze tylko tyle, że w tej części trzeba mieć więcej cierpliwości bo w misjach skradanych jak zostaniemy zauważeni musimy zaczynać od checkpointu. Edytowane 6 października 2009 przez rkBrain Cytuj
da$io 110 Opublikowano 6 października 2009 Opublikowano 6 października 2009 Jak czytam takie rzeczy to mi się płyta w konsoli zatrzymuje. Pogratulować małketingu . Utwierdzam się w przekonaniu że polscy "spece" od gier to banda zblazowanych lanserów. Sweterek, fryzurka na Jonas Brothers i jestem mistrz z SCEP. Żenua Cytuj
_mike 318 Opublikowano 6 października 2009 Opublikowano 6 października 2009 Japońska okładka Ta gra nie powinna się dobrze sprzedać w Japonii ze względu na samą okładkę Ciekawe kto tam te okładki wymyśla Cytuj
VascoDa 0 Opublikowano 6 października 2009 Opublikowano 6 października 2009 Troche ludzi bylo podobno juz na samym spotkaniu. Moj syn byl raczej zadowolony Jednak brak jakiegokolwiek info i grama reklamy na ten temat to masakra. MS jest daleko do przodu w promocjach swoich system-selerow. Cytuj
QTF 8 Opublikowano 6 października 2009 Opublikowano 6 października 2009 Byłem dzisiaj w Arkadii w Sony Center. Prawie nikogo nie było o godzinie 13. Nawet dziesięciu osób. Dwa kartonowe standy z Nathanem i cztery stanowiska, z których jedno nie działało. 2 hostessy, które pomagały w grze. Trzeba było stać bo nie było żadnych siedzeń. O 15 mieli przyjść Justin Richmond i ktoś tam jeszcze ale nie chciało mi się na nich czekać. Nie sprzedawano żadnych plakatów, gadżetów itp. Jeśli komuś zależało na podpisie trzeba było pofatygować się z czymś własnym. Słaba reklama, zły czas i miejsce. Nawet nie zagrałem bo niedługo zgarnę pełną wersję, więc po co. Napisze tylko tyle, że w tej części trzeba mieć więcej cierpliwości bo w misjach skradanych jak zostaniemy zauważeni musimy zaczynać od checkpointu. ja bylem dzisiaj ledwo po 15 i nie załapalem sie na plakat - niestety. W ogole jak tam przyszedłem to nie wiezielem gdzie oni na poczatku siedza ale w końcu dostalem podpisy na 1 czesci. rzeczywiscie w ogole nie bylo marketingu odnosnie tego spotkania;/ ale moze to i dobrze bo mozna bylo spokojnie pogadac nie bylo kolejki ani do gry ani do samych tworcow obu czesci. Cytuj
ziemia1 685 Opublikowano 6 października 2009 Opublikowano 6 października 2009 (edytowane) trzcina for u http://i278.photobucket.com/albums/kk81/Goreomedy/Uncharted2_AmongThieves_2.jpg Japońska okładka Ta gra nie powinna się dobrze sprzedać w Japonii ze względu na samą okładkę Ciekawe kto tam te okładki wymyśla no chyba żartujesz, zayebista okładka, klimatem nawiązuje właśnie do filmów przygodowych z wczesnych 70 no ma to cóś zresztą pewnie większości z was się nie będzie podobać, ale ja pamiętam czasy kiedy plakat z filmu w Polsce był dziełem sztuki, a nie wymysłem marketingu. Czasem plakat był lepszy niż film. http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/5,80292,7017988,Polski_plakat_w_Londynie.html?i=0 Edytowane 6 października 2009 przez ziemia1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi