Gość =-FEISAR-= Opublikowano 14 października 2009 Opublikowano 14 października 2009 Jak gracie? Wszystko po Polsku, czy jedynie napisy zostawiacie nasze a dubbign ang? Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 14 października 2009 Opublikowano 14 października 2009 (edytowane) Jak gracie? Wszystko po Polsku, czy jedynie napisy zostawiacie nasze a dubbign ang? Przyznaje - J. Boberek wykonał kawał naprawdę dobrej roboty, jednakże gram z oryginalnymi głosami - podczas 4krotnego ukończenia pierwszej części za bardzo przywykłem do oryginalnego (kapitalnego) Nate'a, poza tym "Kloe" mnie irytuje... <_< P.S. Być może na Crushing'u sprawdzę w akcji PLkę Edytowane 14 października 2009 przez stoodio Cytuj
Widget 306 Opublikowano 14 października 2009 Opublikowano 14 października 2009 limita wygląda obłędnie dla mnie, świetny pomysł z daniem napisów na folii która jest na pudełu, pudeło jest samą grafiką, ide odpalać Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 14 października 2009 Opublikowano 14 października 2009 moze mi ktos powiedziec jak w plunder sie wyrzuca skarb do gory? bo widzialem kolesi podrzucajacych skarb i za ch.ja nie wiem jak to sie robi. Tak samo jak granat. zdawalo mi sie, ze probowalem Dzieki Cytuj
raVen20 1 Opublikowano 14 października 2009 Opublikowano 14 października 2009 Panowie ta gra jest rewelacyjna. Multiplayer również jest świetny. Nic tylko grać. Pytanie do tych, którzy maja wersję limitowaną. Jak wyglądają te dodatkowe skórki, oraz dynamic theme? Cytuj
szymuR1920 5 Opublikowano 14 października 2009 Opublikowano 14 października 2009 Gra hardcore'owa. Właśnie ukończyłem na Normalu - ok.12h Za(pipi)iocha!! Cytuj
Martinezzz 1 Opublikowano 14 października 2009 Opublikowano 14 października 2009 (edytowane) Zacząłem właśnie 5 chapter i jestem po prostu zachwycony! Grafika absolutnie miażdży, piękne miejscówki (nie skończysz zachwycac się jedną a tu zaraz pojawia się następna, która ją przebija ), jak na razie idealny balans pomiędzy wspinaczką/chodzeniem i strzelaniem, cudne filmiki (na prawdę dużo tego)... No masakra po prostu. Edytowane 14 października 2009 przez Martinezzz Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 14 października 2009 Opublikowano 14 października 2009 Ile jest rozdzialow w calym singlu? W jedynce bylo bodajze 24, a ile tutaj? Chcialbym wiedziec, jak dlugiej gry sie spodziewac, a stopniujac sobie granie, zeby od razu gry nie przejsc chce wiedziec kiedy od pada odejsc Cytuj
Gość Soul Opublikowano 14 października 2009 Opublikowano 14 października 2009 (edytowane) Ktos może podpowie gdzie w wawie można kupić.. wszystkie sklepiki obdzwoniłem ale może gdzies empik/mm/saturn? Mozon, Saturn Blue City. Edytowane 14 października 2009 przez Soul Cytuj
leon83 0 Opublikowano 14 października 2009 Opublikowano 14 października 2009 Gierka świetna Już od ponad 40 minut próbuję zagrać w multi i nic z tego Graczy wyszukuje bardzo szybko , głosujemy na mapkę , gra się ładuje , biegnę parę metrów i stoję . Nic nie mogę zrobić i za chwilę wyrzuca wszystkich z komunikatem "Host Left" . WTF ? Cały czas mam to "Host Left" . Uruchomiłem Killzona 2 , COD: Modern Warfare i wszystko git , zero lagów . A w Uncharted "Host Left" Cytuj
Enori 0 Opublikowano 14 października 2009 Opublikowano 14 października 2009 Pięęękne opakowanie edycji kolekcjonerskiej. Wpisałem też kod i niestety skin nie jest animowany, aczkolwiek jest ładny. Gra miażdży, najlepszy film przygodowy ever. Wskakuje do multi, żeby zrobić przerwe od singla, jak ktoś chętny niech zaprasza. Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 14 października 2009 Opublikowano 14 października 2009 nie mialem najmniejszych problemow wczoraj z multi. od razu wyszukiwal kolesi... ba, matchmaking wczoraj dzialal szybciej niz w Halo 3, a jak podawal serwer gralo tylko 7.5k graczy online (ok. 24.00 czasu US) Cytuj
.... 2 Opublikowano 14 października 2009 Opublikowano 14 października 2009 Ile jest rozdzialow w calym singlu? W jedynce bylo bodajze 24, a ile tutaj? Chcialbym wiedziec, jak dlugiej gry sie spodziewac, a stopniujac sobie granie, zeby od razu gry nie przejsc chce wiedziec kiedy od pada odejsc w jedynce bylo 21 chyba tu jest 26 na normalu 11godzin i 14 minut, 41 zebranych skarbow walka z bossem bardziej w jedynce mi sie podobala, bardziej filmowa byla, za to po walce fajny uklon w strone crasha Cytuj
PRQc 705 Opublikowano 14 października 2009 Opublikowano 14 października 2009 Grę kupiłem dziś o godz. 13 w MM,jestem w 7 chapterze już wiem ze to moja najlepsza gra w którą grałem na PS3,U2 graficznie prezentuje się dużooo lepiej od U:DF miażdzy swojego poprzednika już na starcie i nie jest to tylko podrasowany Uncharted 1grafa jest dużo lepsza,gra jest cudowna,coś czuje że jutro sobie odpuszcze pójśćie do szkoły, zarwana nocka gwarantowana,Chyba niema posiadacza chlebaka który się zastanawia nad łyknięciem Uncharteda 2 Cytuj
Nemesis 1 269 Opublikowano 14 października 2009 Opublikowano 14 października 2009 Nie no jak czytam te wszystkie opinie to kipię w środku, bo grę dostanę dopiero jutro po południu. Tylko mam jedno pytanie: czy Drake jest bardziej poważny niż w DF, czy tak samo żartobliwy? Cytuj
szymuR1920 5 Opublikowano 14 października 2009 Opublikowano 14 października 2009 Nemesis też jest żartobliwy, ale trochę spoważniał i wymężniał. Jest tak sytuacja wyboru w jednym momencie i w DF pewnie sypnąłby jakąś anegdotką, a tu pełna powaga. To mi się podoba. Gra na normalu z 20 skarbami niecałe 12h. JEST GRUBO!!! Cytuj
Enori 0 Opublikowano 14 października 2009 Opublikowano 14 października 2009 (edytowane) da się w multi jakoś znaleźć grę tylko z jednym, określonym trybem, np. skarb? Edytowane 14 października 2009 przez Enori Cytuj
Belzebubinho 1 Opublikowano 14 października 2009 Opublikowano 14 października 2009 Nie no jak czytam te wszystkie opinie to kipię w środku, bo grę dostanę dopiero jutro po południu. Tylko mam jedno pytanie: czy Drake jest bardziej poważny niż w DF, czy tak samo żartobliwy? Dowiesz się jutro po południu, nie ma potrzeby żeby spojlerować Cytuj
nemesis1 2 Opublikowano 14 października 2009 Opublikowano 14 października 2009 W pierwszej części zagadek nie było prawie wcale a jak jest w drugiej, da się gdzieś przyciąć ? Cytuj
Solmath. 23 Opublikowano 14 października 2009 Opublikowano 14 października 2009 Żadne screeny, trailery czy inne filmiki nie przygotowały mnie na to co zobaczyłem dzisiaj na moim tv. POEZJA! ND - szacun Cytuj
maUpEck 0 Opublikowano 14 października 2009 Opublikowano 14 października 2009 gra zachowała swój klimacik ..ojjj tak ;] aż się zastanawiam czy wszelkich planów na wieczór nie poodkładać ;p natomiast (oczywiście jest to moje subiektywne zdanie ;]) polecam granie po angielsku ;p raz, ze (mimo dobrej roboty boberka) do głosu drake'a już się przyzwyczaiłem, a dwa to Chloe ;p nigdy nie miałem zajawek na cyfrowe postacie, ale babeczka co podkładała jej głos zrobiła kawał świetnej roboty (ah ten akcent ;d) Cytuj
.... 2 Opublikowano 14 października 2009 Opublikowano 14 października 2009 W pierwszej części zagadek nie było prawie wcale a jak jest w drugiej, da się gdzieś przyciąć ? mniej wiecej tyle samo moze odrobinke wiecej jest duzo strzelania duzo wspinania/skakania troszke zagadek i tak jak w jedynce troche innego gameplayu ucieczki, skradanki i akcja ciut podobna do jeepa w dzungli z jedynki jednak tak to wszystko jest ze smakiem wymieszane, ze nie idzie sie znudzic tu juz bedzie wiekszy spoiler przegenialne sa akcje jak spadamy razem z kawalkiem podloza (ze 3 byly takie) wszystko leci a my musimy zlapac bron, rozwalic wszystkich i skoczyc nim wszystko sie rozwali nathan ladnie obrywa w tej czesci juz czekam na trojeczke Cytuj
Whisker 1 451 Opublikowano 14 października 2009 Opublikowano 14 października 2009 (edytowane) Po ograniu 6 rozdziału czas przejść do wstępnej oceny gry, krótko 10/10 i to za wszystko, zasłużona ocena za całokształt. Miazga, masakra, szczęka na podłodze, to tak w skrócie ;D. Fabuła jest filmowa i dzieje sie na dwóch płaszczyznach, przez co gracz nie może oderwać sie od ekranu (ciężko mi było, ale musiałem wpaść na neta; D), nie dziwię sie ludziom, którzy przeszli grę na raz, bo naprawdę łatwo się uzależnić. Ciekawa postać Chloe oraz powrót starych znajomych okraszony świetnym wątkiem fabularnym związanym z zaginionym artefaktem, którego poszukiwał Marco Polo. Grafika to mniej więcej 3 razy Uncharted 1, dżungla i tereny w tle kładą wszystkie produkcje, jakie przyjdzie ci oglądać na current gen'ach, fizyka i animacja to najwyższa półka i nieraz otworzysz szerzej oczy, kiedy ujrzysz daną akcję (nie chcę za bardzo spoilować). Na koniec zostawię najcudowniejszy śnieg, jaki do tej pory widziałem, tworzące sie zaspy, przylepiający się na ciuchach głównego bohatera, to trzeba zobaczyć, bo niektórzy mogli porównać to z renderem. Ehh coś niesamowitego, warto było czekać tyle czasu na drugie świetne przygody Nathan'a Drake'a i ekipy. Dodatków jest masa i tym razem możemy je kupować za zdobytą kasę (pozyskiwaną z pola walki). Multi to drugi punkt milowy w grze, uważajcie jedna, gdyż uzależnia podobnie jak Single . Wersja Polska jak najbardziej spełnia swoje zadanie i miło posłuchać takiej gry w rodzimym języku PS. Wracając do dżungli, jest bardziej mroczna i błotnista niżeli w części pierwszej i osobom, że tak powiem ogranym w Metal Gear Solid 3: Snake Eater przypadnie mocno do gustu, jak choćby mnie PS. 2 Dziś noc należy do Mnie...i Uncharted 2 Edytowane 14 października 2009 przez WESKER-DL Cytuj
ziemia1 685 Opublikowano 14 października 2009 Opublikowano 14 października 2009 (edytowane) Nemesis też jest żartobliwy, ale trochę spoważniał i wymężniał. Jest tak sytuacja wyboru w jednym momencie i w DF pewnie sypnąłby jakąś anegdotką, a tu pełna powaga. To mi się podoba. Gra na normalu z 20 skarbami niecałe 12h. JEST GRUBO!!! czy ja wiem jest poważny kiedy trzeba, ale wskocz do basenu albo do tego "drugiego" basenu to wyjdzie jaki jest Drake: Marco! Chloe: you can't be serious... Drake: Marco! Chloe: .... Polo.. Drake: Hey get in, the water is great! Chloe: No way, you just want to see me with my top wet. dawno już nie miałem takiego ciśnienia na granie, śniadanie zjadłem po 13 a od 6.30 na nogach Drake Edytowane 14 października 2009 przez ziemia1 Cytuj
Widget 306 Opublikowano 14 października 2009 Opublikowano 14 października 2009 w kolekcjonerskiej edyvji są dwie karteczki z grafiką i kod na dodatkii na sklepie: złote bronie, theme który jest nieanimowany i dwa skiny: drake w podkoszulce i jakiś tubylec ;p Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi