balon 5 343 Opublikowano 14 października 2009 Opublikowano 14 października 2009 Ponowie pytanie:) Crushing odblokuje się jak przejdę na normalu? z góry dzięk za odp. Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 14 października 2009 Opublikowano 14 października 2009 (edytowane) Nie będe sieę powtarzał jak wszyscy tutaj o aspektach oczywistych (ochy i achy). Jestem dopiero w drugim chapterze i póki co bardzo podoba mi się scenariusz. Tak scenki jak i całe wprowadzenie to małe mistrzostwo świata. Klimat, klimat i jeszcze raz klimat. Aż nie mogę się doczekać co nastąpi dalej. Opowiedziec Ci? Skonczylem 1 raz, Gralem na Najtrudniejszym mozliwym poziome (odblokowal sie crushing) Mam pytanie, Czy medale w bonusach odkrywa tylko single player? Czy np. do 250 Headshotow itd wlicza sie tez online? Zastanawiam sie poprostu ,czy juz na crushingu maxowac kille dana bronia, zeby wpadl medal, czy olac to a w online i tak z czasem wpadnie? Edytowane 14 października 2009 przez Welna Cytuj
Deadeye 2 Opublikowano 14 października 2009 Opublikowano 14 października 2009 Ponowie pytanie:) Crushing odblokuje się jak przejdę na normalu? z góry dzięk za odp. W U1 odblokowywał się dopiero po hardzie, więc całkiem możliwe ze teraz również dopiero po hardzie. Ale pewny nie jestem. Cytuj
lqd 0 Opublikowano 14 października 2009 Opublikowano 14 października 2009 Ponowie pytanie:) Crushing odblokuje się jak przejdę na normalu? z góry dzięk za odp. Skończyłem na normalu i podobnie jak w U1 nie odblokował się - trzeba skończyć na hardzie. Cytuj
Danonek 2 Opublikowano 14 października 2009 Opublikowano 14 października 2009 Odebraliśmy z Ficusiem Limitki w Sony Center i jesteśmy wniebowzięci Jestem dopiero na etapie 4 chaptera ale jestem po prostu zakochany w tej grze. Dawno tyle razy w ciagu paru minut nie zbierałem kopary z ziemi ND to mistrzowie kodu !!! Cytuj
Enori 0 Opublikowano 14 października 2009 Opublikowano 14 października 2009 no, współczynnik opadania kopary przy tej grze jest wyjątkowo wysoki. Niektóre krajobrazy naprawdę są piękne. Który level w multi mają panowie? Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 14 października 2009 Opublikowano 14 października 2009 (edytowane) no, współczynnik opadania kopary przy tej grze jest wyjątkowo wysoki. Niektóre krajobrazy naprawdę są piękne. Który level w multi mają panowie? Multi jeszcze nie odpalilem, Najpierw wyrwe calaka Edytowane 14 października 2009 przez Welna Cytuj
.... 2 Opublikowano 14 października 2009 Opublikowano 14 października 2009 Skonczylem 1 raz, Gralem na Najtrudniejszym mozliwym poziome (odblokowal sie crushing) Mam pytanie, Czy medale w bonusach odkrywa tylko single player? Czy np. do 250 Headshotow itd wlicza sie tez online? Zastanawiam sie poprostu ,czy juz na crushingu maxowac kille dana bronia, zeby wpadl medal, czy olac to a w online i tak z czasem wpadnie? mozesz bardzo tanio kupic wszystkie bronie, odpalasz jakis level na poziomie trudnosci ktory juz przeszedles, wybierasz odpowiednia bron i raz dwa powno wpasc tak to przynajmniej wyglada w teorii jak w praktyce nie wiem Cytuj
krak2610 0 Opublikowano 14 października 2009 Opublikowano 14 października 2009 Tym sposobem narobiliście mi takiego ciśnienia, że każdym sposobem zdobędę kasę na U2. Znacie kogoś z Kielc i okolic kogo można skroić ? Liroy pewnie już ładnie młóci bo z tego co wiem to jest fanem gier. Niekoniecznie... Ja zaliczyłem dzisiaj MM, Empik, Tesco i RTV-AGD w Echo i niestety, ale gry nie znalazłem. Dzisiaj zamówiłem w ultimie, mam nadzieję, że na piątek dojdzie, bo inaczej nabawię się nerwicy. :F Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 14 października 2009 Opublikowano 14 października 2009 Najlepsze jest to, ze wszyscy wypisuja ochy i achy, a niektorzy sa dopiero po 4 czy 6 chapterze. To co bedzie pozniej OMG , ja dopiero zagram w piatek, SHIT Ja jestem na samym końcu i mogę to napisać z pełną odpowiedzialnością: początek który widzieliśmy na materiałach z E3, TGS etc. to naprawdę procent tego, co się dzieje w późniejszych planszach. Stealth w tej grze to coś cudownego. Myślałem, że to będzie zwykła popierdółka, a teraz gdy mi nie wyjdzie zlikwidowanie większości po cichu to jestem z siebie niezadowolony. Dokładnie.Zabijać po cichu można na kilkanaście sposobów,nawet MGS czy SC się chowa moim zdaniem Cytuj
matrix_dk 1 Opublikowano 14 października 2009 Opublikowano 14 października 2009 Krótko jestem w Chapter 12, grę dozuje do 4 godzin dziennie ponieważ wypala mi spojówki, wywołuje niekontrolowane ślinotoki i dużą częstotliwość opadania szczęki 10/10 gra IDEALNA, po zagraniu w nią ciężko będzie zagrać w coś innego bo tak będzie raziło że trzeba będzie w okularach przeciwsłonecznych grać Cytuj
kAos 1 Opublikowano 14 października 2009 Opublikowano 14 października 2009 (edytowane) Krótko jestem w Chapter 12, grę dozuje do 4 godzin dziennie ponieważ wypala mi spojówki, wywołuje niekontrolowane ślinotoki i dużą częstotliwość opadania szczęki 10/10 gra IDEALNA, po zagraniu w nią ciężko będzie zagrać w coś innego bo tak będzie raziło że trzeba będzie w okularach przeciwsłonecznych grać Matrix_dk mam wreszcie mam ale gra jest super na razie gralem w co-op na 3 osoby bajka Edytowane 14 października 2009 przez kAos Cytuj
matrix_dk 1 Opublikowano 15 października 2009 Opublikowano 15 października 2009 Matrix_dk mam wreszcie mam ale gra jest super na razie gralem w co-op na 3 osoby bajka no to spox, singla sobie spokojnie dozuj żebyś nie załapał podobnych objawów jak Ja. Może na COOP sie umówimy w czwartek i piątek koło 17stej może 18stej, co by do 21:00 pograć, no chyba że UW wezmę i na 3 zmianę nie pójde. Cytuj
walek 96 Opublikowano 15 października 2009 Opublikowano 15 października 2009 Dokładnie.Zabijać po cichu można na kilkanaście sposobów,nawet MGS czy SC się chowa moim zdaniem Jak tak patrze na animacje CQC Snake'a, a to co robi Nathan, to wydaje mi sie ze MGS4 robiony byl w technologii Ps2. Ta gra nie ma wad. Gram, gram, i wciaz nie widze rysy na monolicie. Gdybym byl Zaretulem, to powiedzialbym ze jedyna wada tej gry, jest fakt ze wyszla na Ps3. Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 15 października 2009 Opublikowano 15 października 2009 (edytowane) To ja wam powiem tak, po 2 godzinach gry i obczajeniu statystyk okazało sie że ponad 15 minut spędziłem w bezruchu Gra ma dużo nowości względem jedynki, jak choćby rzucanie granatami na dwa sposoby, wyświetlanie ile zebraliśmy skarbów w chapterach, skradanie się, i ten niesamowity klimat od samego początku (tak jak w jedynce), fajnie że za punkty z singla można kupować bonusy do multi i na odwrót. Nic tylko grać Jeszcze jedno, świetna sprawa że w grze jest wyswietlane, których trophy nam brakuje. Edytowane 15 października 2009 przez Square Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 15 października 2009 Opublikowano 15 października 2009 Bo MGS4 i PES nadal tkwią w erze PS2,te punkty z singla do wymiany w multi też miały być w K2,dobrze że tutaj je dali bo to podbije żywotność tytułu. Cytuj
saptis 620 Opublikowano 15 października 2009 Opublikowano 15 października 2009 (edytowane) Multi jeszcze nie odpalilem, Najpierw wyrwe calaka To mozna zrobic calaka w singlu ? Troche dziwne, powinny byc przeciez jakies trofea za multi. ^_^ Edytowane 15 października 2009 przez saptis Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 15 października 2009 Opublikowano 15 października 2009 Multi jeszcze nie odpalilem, Najpierw wyrwe calaka To mozna zrobic calaka w singlu ? Troche dziwne, powinny byc przeciez jakies trofea za multi. ^_^ Sa trofea za co-op Ale ja mialem namysi ze najpierw wymasteruje singla a potem wlacze reszte Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 15 października 2009 Opublikowano 15 października 2009 Jest!, paczka opuściła sortownię..dzisiaj na bank gram w U2 po pracy xd .... ale dziwnie się czułem wczoraj, jak cała moja lista znajomych miała "Uncharted 2" pod nickiem, a ja jeden Sigma 2 o_O Cytuj
ziemia1 685 Opublikowano 15 października 2009 Opublikowano 15 października 2009 Hard 11h47m wg licznika, 40 skarbów, crushing zacząłem z dubbingiem i daje radę. Patrząc się na listę osiągnięć to nie rozumiem czemu nie wybrano z nich czegoś lepszego do trofeów, nigdy się o nie ścigałem, ale kurczę czuję tu rękę Sony. Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 15 października 2009 Opublikowano 15 października 2009 Odebraliśmy z Ficusiem Limitki w Sony Center i jesteśmy wniebowzięci Jestem dopiero na etapie 4 chaptera ale jestem po prostu zakochany w tej grze. Dawno tyle razy w ciagu paru minut nie zbierałem kopary z ziemi ND to mistrzowie kodu !!! hehe,ogółem wczoraj to sobie razem porandkowaliśmy hehe A sama gra?jestem dopiero w 5 chapterze i nie napisze nic odkrywczego-10/10 i gra tej generacji jak do tej pory.Ideał.Pierwszy raz tak się czuje grając w grę-coś niesamowitego. Niech mi jeszcze jakiś xbot napisze,że nie rozumie czym się podniecamy i gameplaywo i graficznie Gyrosy2 nie odstają od U2 to chyba popłaczę się ze śmiechu Cytuj
balon 5 343 Opublikowano 15 października 2009 Opublikowano 15 października 2009 Skończył ktoś już na hardzie? jak ten poziom trudności ma się do U1? jest trudniej , łatwiej czy podobnie? pozdrawiam Cytuj
Gość =-FEISAR-= Opublikowano 15 października 2009 Opublikowano 15 października 2009 Gra ktoś po polsku??? Dubbing utrzymuje klimat? Ja chciałbym zagrać z polskimi głosami ale się boję żeby klimat nie padł. Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 15 października 2009 Opublikowano 15 października 2009 Skończył ktoś już na hardzie? jak ten poziom trudności ma się do U1? jest trudniej , łatwiej czy podobnie? pozdrawiam Ja skonczylem, 3 naprawde prze(pipi)ane miejscow, ktore powtarzalem po 20 razy. A reszta tak normalnie w sumie, bez stresu Gra ktoś po polsku??? Dubbing utrzymuje klimat? Ja chciałbym zagrać z polskimi głosami ale się boję żeby klimat nie padł. Gram po polsku, klimat , dubbing fantastyczny: Przykalad podam w spoilerze na wszelki wypadek: Ellena- ...bedziemy ratowac swiat. Cloe - Powiem Ci zlociutka cos w tajemnicy, SWIAT MA TO W (pipi)E!! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi