Opublikowano 27 października 200915 l wiecie moze jaki mozna zdobyc najwyzszy level w multiplayer??? 60 z tego co mi wiadomo
Opublikowano 27 października 200915 l wiecie moze jaki mozna zdobyc najwyzszy level w multiplayer??? możliwe, że 60ty. @black mamba, czytać się naucz. Edytowane 27 października 200915 l przez Hysz
Opublikowano 27 października 200915 l Haha tez się nad tym zastanawiałem! Drake Racing, były by niezłe jaja! W takich przepięknych arenach jak pościg w dżungli z jedynki i w górach z dwójki i by jeździli jak w Motorstormie plus zbieranie z pudelek broni jak w Crash Team Racing XD Mogliby zrobić prequel tak z 20 lat wcześniej, gralibyśmy Sullivanem.
Opublikowano 27 października 200915 l Czas na moje wywody na tematy gry. O grafice krótko bo piękna jest tyle, najładniejsza jaką widziałem w grach. Co nie którzy narzekają na AI przeciwników a dla mnie jest to jedne z najlepszych AI w grach, fakt na siłe można doszukac się jakich rzadko występujących przypadków głupoty ale w ogóle naprawde bardzo pozytywnie odbieram wyczyny wrogów a najbardziej jeden elementy, który tak bardzo jest reklamowany w grze Splintel Cell Conv. Chodzi mi o pamietanie naszej ostatniej pozycje przez przeciwnika. Bardzo fajnie można wrogów przechytrzyć, zajśc od tyłu a dodatkowo równie dobre AI naszych sprzymierzeńców w tym pomaga.. nareszcie jest gra, w której nasz kompan naprawdę coś robi tzn zabija wroga a nie robi za statystę . Jedyny minus i to duży, który dostrzegłem to niestety fabuła. Jest ona dokładnie taka sama jak w pierwszej części, składa się z tych samych elementów dlatego jest bardzo przewidywalna i w ogóle nie byłem zaskoczony "niespodziankami", niestety.
Opublikowano 27 października 200915 l trochę mnie zaskoczyły trofea dotyczące multiplayera. po pierwsze myślałem że będzie ich ciut więcej iże zdobycie ich zajmię troche wiecej czasu. bo zapowiadali ze podziela je na single player i multiplayer wiec spodziewalem sie bardziej wymagajacych... tzn czasochłonnych ))
Opublikowano 27 października 200915 l trochę mnie zaskoczyły trofea dotyczące multiplayera. po pierwsze myślałem że będzie ich ciut więcej iże zdobycie ich zajmię troche wiecej czasu. bo zapowiadali ze podziela je na single player i multiplayer wiec spodziewalem sie bardziej wymagajacych... tzn czasochłonnych )) Dla mnie akurat to w pełni zrozumiałe bo moim zdaniem zdobycie platyny nie powinno być w żaden sposób uzależnione od grania w muliti (nie każdy lubi multi lub ma dostęp do netu). No chyba, że robić osobne platyny dla singla i dla multiplayer
Opublikowano 27 października 200915 l Dziś jakies problemy z znajdowaniem graczy sie zaczeły przy matchmaking szuka graczy z 5 min az odechciewa sie grac...
Opublikowano 27 października 200915 l Wczoraj też miałem podobnie, dzisiaj trochę lepiej, choć są momenty przy których długo szuka graczy... Od premiery jeszcze tak długo mi nie szukało jak w ostatnich dwóch dniach.
Opublikowano 27 października 200915 l otwarcie wersji kolekcjonerskiej, NAPRAWDe kolekcjonerskiej dostane to w polskiej wersji? Edytowane 27 października 200915 l przez alexx-1
Opublikowano 27 października 200915 l otwarcie wersji kolekcjonerskiej, NAPRAWDe kolekcjonerskiej dostane to w polskiej wersji? Tej wersji nie można kupić, była jedynie do wygrania (kilkaset sztuk). Więcej informacji na amerykańskim blogu PlayStation.
Opublikowano 28 października 200915 l otwarcie wersji kolekcjonerskiej, NAPRAWDe kolekcjonerskiej dostane to w polskiej wersji? w polskiej nie, ale mając 3k $ na zbyciu możesz próbować zdobyć ang.
Opublikowano 28 października 200915 l Często mam tak ze jak gram w kooperacji to wyskakuje ni stad ni z owad błąd połączenia pomimo tego ze nikt nie wyszedł z gry tzn ze nikogo login się nie świeci tak jakby na czarno, chyba ze to mnie wyrzuca czy coś. Tez tak ktoś ma?
Opublikowano 28 października 200915 l Często mam tak ze jak gram w kooperacji to wyskakuje ni stad ni z owad błąd połączenia pomimo tego ze nikt nie wyszedł z gry tzn ze nikogo login się nie świeci tak jakby na czarno, chyba ze to mnie wyrzuca czy coś. Tez tak ktoś ma? przed chwila mi tak zrobilo a niech to moze to poprawia
Opublikowano 28 października 200915 l teraz znowu mi tak zrobiło drugi raz w ciagu 10 minut ale widze ze nie jestem w tym osamotniony nie wiem czy to wina serwera czy czegos innego
Opublikowano 28 października 200915 l No właśnie dosyć często się spotykam z tym gram cały czas kooperacje to nie wiem jak jest w innych meczach.
Opublikowano 28 października 200915 l to sie nazywa edycja kolekcjonerska. pelen wypas. wyglada na to, ze phurba nie jest wykonana z tandetnego plastiku jak batarang z edycji kolekcjonerskiej AA. swoja droga, cena za nia jest smieszna, ale zawsze ludzie beda sie chcieli nachapac ze sprzedazy bardzo limitowanych produktow.
Opublikowano 29 października 200915 l Nie wydaje sie wam ze ogolne dobre wrażenie gry, mam na mysli samą rozgrywke przygodowo-filmowo-strzelankową psuje sama walka finalna? Wiem ze całość gry nie jest pod względem pomysłowym niczym odkrywczym, ot taki Indiana Jones i ze poza rozrywką w czystej postaci i doznanami wizualnymi nie ma tu wiele, ale walka z bossem biegającym z shotgunem (obrzynem dokładniej) i strzelanie w w niebiesko-jakieś explodujące narośla magicznej(no tak, moza powiedzieć ze jej wlaściwośći są magiczne) cudownej żywicy jako sposób na zwalczenie owego bad-ass'a to lekka przeginka. Troche panowie pojechali. No i jeszcze raz, no i jeszcze raz, no i jeszcze raz... no niby taki typ gry i zasada "im wiecej razy zaj*biesz ze złości pięścią w ściane tym wiekszą bedzie miał radoche po wygranej". Szkoda troche ze nie wysilili sie na jakieś ciekawszy motyw. Zapewne Bossowie byli juz utylizowani na setki sposobów i nie łatwo coś takiego wymyślić, no ale... jakoś mi to tutaj nie pasuje. :confused: Ps. Czy mi sie wydaje czy tylko Nate moknie na deszczu a panny ani troche?
Opublikowano 29 października 200915 l Ps. Czy mi sie wydaje czy tylko Nate moknie na deszczu a panny ani troche? Dokładnie. Zmień sobie skórki w Bonusach i sprawdź kto po wskoczeniu do basenu zmienia kolor ubrań. Może chodzi o tej żart z mokrym podkoszulkiem Chloe
Opublikowano 29 października 200915 l Nie wie ktoś, czy można gdzieś kupić, ten jakże genialny soundtrack z U2?
Opublikowano 29 października 200915 l Kupić nie wiem, ale wiem ze znaleźć mozna..hm... osoby udostępniające soundtrack ze swoich dysków oczywiście zeby pożyczyć od nich posłuchać i skasować... Chciałbym z pełną świadomością stwierdzić ze finalne starcie w grze i jego koniec IMO wypada blado przy całej rozgrywce story mode. Jest mało oryginalna (wcale) i frustrująca, co w porównaniu do całości dość łatwej gry jest nieco nieproporcjonalne [chcę przejsc jeszcze raz na crushing ale myśl o ostatniej potyczce troceh mnie mierzi]. Wiem ze cała historia nie była super odkrywcza ale była ciekawa i wciągająca, ale samo zakończenie sztampowe w niewyszukanym hollywoodkim stylu, zbyt hollywoodkim jak dla mnie.
Opublikowano 29 października 200915 l Jak ktoś ma straszy problem z ostatnim bossem to tu jest filmik dzięki któremu pokonanie go jest bezproblemowe nawet na crusching:) także nie ciskajcie padami przez okno;P Spoilery w filmiku:
Opublikowano 29 października 200915 l Hugh Jackman jako Drake w kinowej ekranizacji ? http://film.wp.pl/id,102491,title,Hugh-Jackman-w-ekranizacji-gry-Uncharted,wiadomosc.html Moim zdaniem genialny pomysł. Pasuje idealnie do tej roli