-Sora- 0 Opublikowano 7 listopada 2009 Opublikowano 7 listopada 2009 (edytowane) Dzisiaj w multi spotkałem dwa razy drużynę, która obok ksywek miała logo Guerrilla Games. Twórcy K2 czy po prostu jak się coś zdobędzie w K2 to wyskakuje to logo ? Jeśli twórcy to cienko, bo ostre wciry dostali xP Edytowane 7 listopada 2009 przez -Sora- Cytuj
Emet 1 089 Opublikowano 7 listopada 2009 Opublikowano 7 listopada 2009 Dowod Przez Kino mozna zrobic screena z wynikami/lista graczy 1 Cytuj
YETI 10 992 Opublikowano 7 listopada 2009 Opublikowano 7 listopada 2009 Dzisiaj w multi spotkałem dwa razy drużynę, która obok ksywek miała logo Guerrilla Games. Twórcy K2 czy po prostu jak się coś zdobędzie w K2 to wyskakuje to logo ? Jeśli twórcy to cienko, bo ostre wciry dostali xP Twórcy, ostatnio można było spotkać pracowników Naughty Dog (pisali o tym na oficjalnym blogu PS). Cytuj
-Sora- 0 Opublikowano 7 listopada 2009 Opublikowano 7 listopada 2009 (edytowane) Twórcy, ostatnio można było spotkać pracowników Naughty Dog (pisali o tym na oficjalnym blogu PS). Logo było Guerrilla Games więc musieli być to twórcy K2. (Nom sprawdziłem na blogu twórcy ND mają czerwoną łapkę. Kurka mogłem się zapytać kiedy K3 T_T) Emet sprawdziłem Cinema i nie była widać loga, ale za to ksywki już zapisałem. Od czasu do czasu się sprawdzi może w profilu będą już grać w K3 xD Edytowane 7 listopada 2009 przez -Sora- Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 7 listopada 2009 Opublikowano 7 listopada 2009 nawet jesli, to oni nie moga grac na prywatnych kontach psn w gry, ktore sa w wczesnym stadium produkcji ;] Cytuj
killdante 5 Opublikowano 7 listopada 2009 Opublikowano 7 listopada 2009 Cholerne multi, przez ostatnie 5/6 gier nie byłem w stanie ukonczyc zadnej poniewaz mnie wywalało, nie wiem czy z mojej winy czy maja jakies problemy ale zeby było śmieszniej odjeli mi za to punkty, paranoja Cytuj
Guti 2 Opublikowano 7 listopada 2009 Opublikowano 7 listopada 2009 Grałem w czerwcowej becie, grałem w demo multiplayer, gram teraz i widać ile meczy rozegrałem i nie miałem żadnych przerwanych gier. Jedynie czasem nie mogę do niektórych osób dołączyć w poczekalni, nie wiem czemu tak się dzieję. Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 7 listopada 2009 Opublikowano 7 listopada 2009 Grałem w czerwcowej becie, grałem w demo multiplayer, gram teraz i widać ile meczy rozegrałem i nie miałem żadnych przerwanych gier. Jedynie czasem nie mogę do niektórych osób dołączyć w poczekalni, nie wiem czemu tak się dzieję. U mnie to samo - zero problemów w pierwszej i drugiej becie oraz w pełnej grze - raczej to wina Twojego łącza/routera killdante. Cytuj
Fenikz 89 Opublikowano 8 listopada 2009 Opublikowano 8 listopada 2009 Grałem w czerwcowej becie, grałem w demo multiplayer, gram teraz i widać ile meczy rozegrałem i nie miałem żadnych przerwanych gier. Jedynie czasem nie mogę do niektórych osób dołączyć w poczekalni, nie wiem czemu tak się dzieję. czy ten problem dotyczy kazdej gry na ps3? bo ja mam wrazenie ze tak... Cytuj
Kwapi 1 Opublikowano 8 listopada 2009 Opublikowano 8 listopada 2009 Raczej nie, mi to w każdej innej działa. W U2 ze 3 razy nie mogłem się połączyć i to tylko w becie. KZ2, BP, BF1943 działają ok. Cytuj
Guti 2 Opublikowano 8 listopada 2009 Opublikowano 8 listopada 2009 (edytowane) Haha no to ładnie. Coś jest nie tak teraz z multi? Bo nie mogę się w ogóle połączyć, łączenie idzie w nieskończoność, nie ma nawet tego czarnego paska, tylko ikonka odświeżania ciągle. Jakieś prace trwają czy co? Edit: Dobra za 4 razem się udało, nigdy tak nie miałem, myślałem, że jakaś awaria czy coś. Edytowane 8 listopada 2009 przez Guti Cytuj
bamas 1 Opublikowano 9 listopada 2009 Opublikowano 9 listopada 2009 mam jedna uwage po skonczeniu gry. jak mozna bylo tak popsuc skoki!? w u1 ta kwesta tez kulala ale w drugiej czesci jest jeszcze gorzej. niby jest kilka animacji skoku i ladowania/lapania sie krawedzi ale tylo w 1 przypadku na 10 wyglada to naturalnie. w wiekszosci to szarpane i/lub urywane ruchy drakea nieadekwatne do odleglosci skoku. to samo tyczy sie chwytow wszelakiego rodzaju krawedzi. tomb raider w tej kewstii zjada uncharteda nosem. dla mnie psuje to odbior calosci gry ( w sumie to jeden z kluczowych elementow). Cytuj
Trzcina 11 Opublikowano 9 listopada 2009 Opublikowano 9 listopada 2009 Kompletnie sie z toba nie zgadzam Cytuj
YETI 10 992 Opublikowano 9 listopada 2009 Opublikowano 9 listopada 2009 Grałem w czerwcowej becie, grałem w demo multiplayer, gram teraz i widać ile meczy rozegrałem i nie miałem żadnych przerwanych gier. Jedynie czasem nie mogę do niektórych osób dołączyć w poczekalni, nie wiem czemu tak się dzieję. U mnie to samo - zero problemów w pierwszej i drugiej becie oraz w pełnej grze - raczej to wina Twojego łącza/routera killdante. To samo, zero problemów, od czasu premiery może raz mnie wywaliło. Cytuj
bucky 0 Opublikowano 9 listopada 2009 Opublikowano 9 listopada 2009 również stwierdzam iż nie mam problemów z trybem on-line, łacze mam 6mb więc ping jest ok, nic nie wyrzuca, nie przerywa, podobnie z MGO nigdy problemów nie miałem, więc może to być wina łącza Cytuj
Disvertigo 7 Opublikowano 9 listopada 2009 Opublikowano 9 listopada 2009 Recenzja: Uncharted 2 + ankieta - http://www.ps3site.pl/recenzja-uncharted-2-ankieta/22636/#more-22636 Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 9 listopada 2009 Opublikowano 9 listopada 2009 Jakby co można logować się już na stronie ND. Można podejrzeć statystyki, medale itd. Cytuj
killdante 5 Opublikowano 9 listopada 2009 Opublikowano 9 listopada 2009 Załozylem gre online bo chcialem pare rzeczy posprawdzac, bylem oczywiscie jako jedyny na mapie a kiedy postanowiłem wyjsc to odjeło mi 40tys. pkt, idiotyzm. Czy ktos miał podobne problemy czy jestem odosobniony a jeszcze jedno czasem mi zatrzymuje postac na 2/3 sec i ruszyc sie nie moge ale to chyba wina neta a zeby nie bylo ze marudze to uważam ze gra jest cudowna zarówno w singlu jak i multi oczywiscie jest pare bzdur ale tak naprawde nie ma sie czego czepiac. Cytuj
Kris Blake 40 Opublikowano 9 listopada 2009 Opublikowano 9 listopada 2009 Haha no to ładnie. Coś jest nie tak teraz z multi? Bo nie mogę się w ogóle połączyć, łączenie idzie w nieskończoność, nie ma nawet tego czarnego paska, tylko ikonka odświeżania ciągle. Jakieś prace trwają czy co? Edit: Dobra za 4 razem się udało, nigdy tak nie miałem, myślałem, że jakaś awaria czy coś. Też nie miałem większych problemów z multi, aż do dzisiaj. Ani się z kumplem połączyć nie mogę, ani mi graczy nie wyszukuje. Czary mary kurde . Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 9 listopada 2009 Opublikowano 9 listopada 2009 A ja się z Tobą połączyłem w 3 sekundy :potter: Cytuj
Kris Blake 40 Opublikowano 9 listopada 2009 Opublikowano 9 listopada 2009 (edytowane) No tak, bo Ty to magik jesteś. Hysz dalej nie może . Edytowane 9 listopada 2009 przez Kris Blake Cytuj
Hysz 25 Opublikowano 9 listopada 2009 Opublikowano 9 listopada 2009 **** wam w **** ***** mać. Nie wiem co mam zrobić, CZTERY godziny próbowałem party zrobić. reset ustawień konsoli, przejście na kabel, reset routera default, no WSZYSTKO i dalej to samo... zjem tą płytkę i tyle będzie grania. duży wnerw. Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 9 listopada 2009 Opublikowano 9 listopada 2009 Chill out - jutro a raczej dzisiaj ustrzelimy paru łebków Będzie oki. - mi też (pierwszy raz) potem już nie chciało się łączyć... Cytuj
Gość Opublikowano 10 listopada 2009 Opublikowano 10 listopada 2009 Gra skończona, nareszcie . Nie daje dychy, bo: -Zagadki- to gra przygodowa, a chyba tylko niedowład umysłowy mógłby spowodować, że ktoś miałby z nimi problem. Nazywanie "zagadką" czynności zwanej CZYTANIEM, jest logicznie nie trafione. -Gra jest nierówna- pod koniec mamy do czynienia z "pomysły na fajne akcje nam się skończyły, to wrzućmy 30 wrogów lub powielmy te same sekwencje akcji które daliśmy 3 levele wcześniej", tak więc emocje opadają. Grafika też ma taką tendencję z wyjątkiem pewnego widoku(każdy wie o co chodzi), po którym -bugi- a to wpadniemy w kółeczko i biegamy jak chomik, a to Drake skacze nie tam gdzie powinien(frustrujące zgony). -słabe AI- to już standard w dzisiejszych produkcjach, mam wrażenie, że developerzy cofnęli się w erę "przed Half-Life'm". To pierdoły, ale wpływają na ocenę (zwłaszcza te zagadki ), bo gra jest zacna, ale nie genialna. Dla mnie 9+ 8) . Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 12 listopada 2009 Opublikowano 12 listopada 2009 Jak jest z nagrywaniem filmów w oniline?Tzn.nagrywają sie same czy my tym sterujemy? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi