RedKyubi 0 Opublikowano 17 listopada 2009 Opublikowano 17 listopada 2009 Małe ciekawostki, które udało mi się wyłapać Uncharted:DF Nathan w pewnym momencie zostawia pierścień przy ciele sir F.D. . Jakiś czas później Elena zostaje porwana, ta lokacja nad łodzią podwodną, w bunkrze . W jednej scence pierścień pojawia się na szyi Nathana. Skąd? O ile dobrze pamiętam to Elena mu go oddała w pewnym momencie Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 17 listopada 2009 Opublikowano 17 listopada 2009 Oddała mu go na sam koniec, triboy pewnie ma na myśli, że Drake ma pierścień w jakimś momencie pośrodku. Podobny błąd jest na filmiku po pierwszym rozdziale, gdy Nathan z Sallym gadają w łodzi na temat El Dorado, a Elena chodzi na zewnątrz z kamerą i rozmawia przez telefon. Po chwili kładzie kamere na beczce, a gdy łódź odpływa to kamera w tajemniczy sposób znika. Co do tego momentu z dwójki to zapewne chodziło twórcom o konieczność używania skradania, ale zapomnieli zamknąć dostep do poprzedniej lokacji Cytuj
drab 0 Opublikowano 17 listopada 2009 Opublikowano 17 listopada 2009 Dzięki za odp. Chyba czas w koncu kupić Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 17 listopada 2009 Opublikowano 17 listopada 2009 W komnacie gdzie skaczemy po sztylecie,fajnie zachowuje sie chloe gdy jej poświecimy w oczy Cytuj
TWISTER1981PL 1 Opublikowano 17 listopada 2009 Opublikowano 17 listopada 2009 MP super.. szkoda tylko, ze wiekszosc osob na mojej friend-liscie przerzucilo sie na MW2 i zazwyczaj nie ma z kim grac... a co to jest to MP Cytuj
Gość Opublikowano 17 listopada 2009 Opublikowano 17 listopada 2009 multiplayer mistrzu dedukcji ;] Cytuj
TWISTER1981PL 1 Opublikowano 17 listopada 2009 Opublikowano 17 listopada 2009 (edytowane) oooo no ale sie wygłupiłem tym pytaniem a zastanawiałem sie moze ze to jakis tryb rywalizacji. ale juz jestem madrzejszy Edytowane 17 listopada 2009 przez TWISTER1981PL Cytuj
Geno21 0 Opublikowano 17 listopada 2009 Opublikowano 17 listopada 2009 (edytowane) Podczas wlaczania multiplayera wyskakuje komunikata ze nie mozna pobrac biletu, o co chodzi? Niemoge zagrac online Edytowane 17 listopada 2009 przez Geno21 Cytuj
TWISTER1981PL 1 Opublikowano 17 listopada 2009 Opublikowano 17 listopada 2009 Podczas wlaczania multiplayera wyskakuje komunikata ze nie mozna pobrac biletu, o co chodzi? Niemoge zagrac online miałem tak wczoraj wyłaczyłem konsole i właczyłem jeszcze raz i było juz dobrze Cytuj
waka 0 Opublikowano 17 listopada 2009 Opublikowano 17 listopada 2009 działa wam tryb wieloosobowy? Cytuj
TWISTER1981PL 1 Opublikowano 17 listopada 2009 Opublikowano 17 listopada 2009 działa wam tryb wieloosobowy? kolo 17 gralem i bylo ok nawet za dlugo nie musialem czekac nawyszukiwanie graczy Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 17 listopada 2009 Opublikowano 17 listopada 2009 Zauważyliście że nie zaleznie ile przeładowujecie broń to puste magazynki zostają na ziemi i nie znikają? Cytuj
triboy 973 Opublikowano 17 listopada 2009 Opublikowano 17 listopada 2009 Oddała mu go na sam koniec, triboy pewnie ma na myśli, że Drake ma pierścień w jakimś momencie pośrodku. Tak właśnie Grześku;) O ile dobrze pamiętam to Elena mu go oddała w pewnym momencie RedKyubi, dodge this! 0.44 Cytuj
TWISTER1981PL 1 Opublikowano 18 listopada 2009 Opublikowano 18 listopada 2009 Zauważyliście że nie zaleznie ile przeładowujecie broń to puste magazynki zostają na ziemi i nie znikają? no zauwazylismybtylko trzeba uwazac tylko by sie o nie nie potknac:teehee: Cytuj
saptis 620 Opublikowano 18 listopada 2009 Opublikowano 18 listopada 2009 (edytowane) Chcialem dzisiaj normalnie sobie zagrac w trybie multiplayer bo bardzo mi sie podoba, ale niestety nic z tego nie wyszlo. :confused: Jakies nerdy wymyslily sobie sposob na levelowanie. Gralem w Grabież, przeciwna druzyna (pewnie znajomi, lvl >40) zanosi 4 skarby do celu, a piaty stawia w bazie i sie ostrzeliwuja przez reszte czasu i tak az do zakonczenia czasu rundy..... Nasi chodza do nich zeby przejac skarb, ale oni siedza, kampia i strzelaja do nas jak do kaczek. Powielu nieudanych probach stwierdzilem, ze to i tak nie ma sensu, schowalem gdzies i po prostu czekalem na zakonczenie rundy, trafily mi sie dwie takie rundy pod rzad, wiec wylaczylem gre..... Jak chca buraki levelowac to niech sie ustawia na mecz i strzelaja do siebie ile chca, a nie psuja rozgrywke innym. :angry2: Edytowane 18 listopada 2009 przez saptis Cytuj
TWISTER1981PL 1 Opublikowano 18 listopada 2009 Opublikowano 18 listopada 2009 Chcialem dzisiaj normalnie sobie zagrac w trybie multiplayer bo bardzo mi sie podoba, ale niestety nic z tego nie wyszlo. :confused: Jakies nerdy wymyslily sobie sposob na levelowanie. Gralem w Grabież, przeciwna druzyna (pewnie znajomi, lvl >40) zanosi 4 skarby do celu, a piaty stawia w bazie i sie ostrzeliwuja przez reszte czasu i tak az do zakonczenia czasu rundy..... Nasi chodza do nich zeby przejac skarb, ale oni siedza, kampia i strzelaja do nas jak do kaczek. Powielu nieudanych probach stwierdzilem, ze to i tak nie ma sensu, schowalem gdzies i po prostu czekalem na zakonczenie rundy, trafily mi sie dwie takie rundy pod rzad, wiec wylaczylem gre..... Jak chca buraki levelowac to niech sie ustawia na mecz i strzelaja do siebie ile chca, a nie psuja rozgrywke innym. :angry2: pare celnie wymiezonych granatow w ich siezibe i by ich tam juz nie było Cytuj
saptis 620 Opublikowano 18 listopada 2009 Opublikowano 18 listopada 2009 pare celnie wymiezonych granatow w ich siezibe i by ich tam juz nie było Jaaasne - latwo napisac, a myslisz, ze nie probowalem ? Strzelalem z RPG, probowalem roznych sposobow i nic - 5 na raz nie rozwalisz bo nie stoja obok siebie. Cytuj
Emet 1 089 Opublikowano 18 listopada 2009 Opublikowano 18 listopada 2009 I dlatego wlasnie nie przepadam grac samemu w U2 bo jak trafi sie na dobrych przeciwnikow, a u mnie slabi to sam nic nie zdzialam. Jak gram w swoim w miare stalym skladzie to nie ma na nas mocnych Heh musze przynac, ze sami czasami stosujemy ta perfidna zagrywke z ostatnim skarbem Ale to zalezy od okolicznosci. Nie czekamy tez do konca, tylko kilka min przed zanosimky skarb (dodatkowe 2000$ z dopalaczem "Kaucja" ) Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 18 listopada 2009 Opublikowano 18 listopada 2009 To świetny sposób na poprawienie ratio i nabicie kasy - warunek - dobry skład i jechane. Ale od razu od ''buraków'' wyzywać? Heh - bez komentarza. Cytuj
saptis 620 Opublikowano 18 listopada 2009 Opublikowano 18 listopada 2009 (edytowane) Straszne - czyzbys sam tak robil, ze sie burzysz ? Tak - burakow, bo jak chca sobie LvL ponabijac to niech graja sami przeciwko sobie, a nie psuja innym rozgrywke - tak psuja bo to nie jest normalna gra, zanosisz skarb i grasz dalej, a nie... Jak chca deatmatch to niech zagraja w odpowiedni tryb, ale Grabiez nie na tym polega. Edytowane 18 listopada 2009 przez saptis Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 18 listopada 2009 Opublikowano 18 listopada 2009 (edytowane) No ale to co? Mamy się litować nad słabszymi? Tak jak wspomniałeś - to gra. Warunki narzuca lepszy - tak po prostu UP: Raz my kogoś jedziemy - a raz nas ktoś jedzie w ten sam sposób - i nikt z nas nigdy nie wyszedł z gry ani nie ma do innych o to pretensji Edytowane 18 listopada 2009 przez Kyo Cytuj
Emet 1 089 Opublikowano 18 listopada 2009 Opublikowano 18 listopada 2009 (edytowane) Dokladnie Poza tym sami miedzy soba nie mozemy nabijac exp bo prywatne mecze nie sa rankingowe. Edytowane 18 listopada 2009 przez Emet Cytuj
saptis 620 Opublikowano 18 listopada 2009 Opublikowano 18 listopada 2009 Nie ma to jak cieszyc sie lamersko zdobytym ratio i LvL. Ja gram po to zeby pograc, a nie nabic LvL, poza tym sa jakies zasady, a to, ze ktos sie ich nie trzyma albo po prostu ich nie rozumie to inna sprawa - dla mnie lamerstwo i tyle. Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 18 listopada 2009 Opublikowano 18 listopada 2009 (edytowane) Lamerstwem mógłbym nazwać to że z taką ekipą nie możecie sobie dać radę i was jadą... Mógłbym ale mi się nie chce Zasady ustala lepszy i co byś nie zrobił nie zmienisz tego To tak trochę jak z dowalaniem się o kampienie w grach: jest snajpera - kampię, jest klasa snajpera - kampię - tak po prostu. Skoro team ma skarb to może z nim zrobić co zechce - Tobie nikt nie karze tam biegać i ginąć. A Twoje płacze na forum tego nie zmienią - lepszy narzuci warunki gry - zawsze Jeśli chodzi o mnie - kończę dyskusję Pozdro. Edytowane 18 listopada 2009 przez Kyo Cytuj
saptis 620 Opublikowano 18 listopada 2009 Opublikowano 18 listopada 2009 To zagraj sam przeciwko takiej druzynie - z ziomami jestes mocny, a samemu z losowo dobranymi graczami juz nie bylbys taki cfany. Druga sprawa to to, ze niektorzy gracze czuja sie mocni bo maja wysoki LvL, a tak na prawde nabili go w jakis lamerski sposob i nie swiadczy on wcale o ich umiejetnosci. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi