Skocz do zawartości

Uncharted 2: Among Thieves

CELL7777

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam pytanie odnoście trofeów, jak przejde gre na hardzie to odblokuje mi sie ten najtrudnejszy tryb i czy, żeby dostać za ten ostatni najtrudniejszy poziom trofeum to wystarczy ze sobie będę przechodził misje poprzez wybieranie ich z głównego menu, czy musze przejsc wszystkie po kolei, tak jakbym grał pierwszy raz?

Opublikowano

z Twittera Naughty_Dog:

Things are looking up that we're going to have something quite awesome lined up for multiplayer at the end of this week

Opublikowano

Gram po raz drugi i ponownie wybralem poslki jezyk - lokalizacja jest bardzo dobrze zrealizowana, wlaczylem na chwile angielski, ale bardziej wole polski. :) Jedna rzecz moglaby zostac poprawiona - w

gorach tam gdzie jest scena z Tenzinem

przez jakis czas Nate mowi w jakims dziwnym jezyku. :)

Konkretnie to po jugosłowiańsku :) szkoda że nie ma go do wyboru, bo bardzo chętnie bym zagrał na takim ustawieniu. A co do polskiego dubbingu to fajnie że jest, ale nie ma co konkurować z angielskim. Jest niestety tak jak to ujął Słupek, mi osobiście bardziej podoba się głoś Drake'a podczas tego błędu niż w polskiej wersji.

Opublikowano (edytowane)

Mnie osobiscie najberdziej zdenerwowało "zmienione " zakonczenie gry (polski dubbing).

W orginale jest ono sarkastyczne , takie jak powinno. Natomiast w wersji polskiej zrobili z tego jakis melodramat narmalnie.

Edytowane przez Freeze182
Opublikowano (edytowane)

Darmowe dlc. Nowa mapa z pierwszego Uncharted w weekend. Do tego podwójna kasa i jakieś dodatkowe skiny. Szkoda, że nie ma trophies. Bym się pobawił w weekend dla 100 %, bo w pon wysyłam grę.( Sprzedana)

Mapka pochodzi z rozdziału o nazwie The Fortress.

Edytowane przez krak2610
Opublikowano

Darmowe dlc. Nowa mapa z pierwszego Uncharted w weekend. Do tego podwójna kasa i jakieś dodatkowe skiny. Szkoda, że nie ma trophies. Bym się pobawił w weekend dla 100 %, bo w pon wysyłam grę.( Sprzedana)

Mapka pochodzi z rozdziału o nazwie The Fortress.

"Weekendowe" skiny:

2009-11-25_14-46-49.jpg

2009-11-25_14-46-46.jpg

Nowy wygląd menu'sów + Leaderbord'y:

2009-11-25_14-46-15.jpg

2009-11-25_14-46-06.jpg

Opublikowano

U mnie MW2 poszedł na półkę jak przyszedł do mnie AC2, miałem wrócić do niego, ale w sumie multi ogólnie w CoD znudził mi się, więc czas na powrót do U2. :)

Opublikowano

Swietna wiadomosc ! :)

Akurat przechodze gre po raz drugi - aktualnie na miazdzacym poziomie trudnosci, ale caly czas chetnie gram w tryb multiplayer.

Inni developerzy powinni sie uczyc od Naughty Dog !

Do takiego Killzone 2 nie bylo zadnych darmowych dodatkow - tylko platne i platne..... <_<

Gość RejdenForce
Opublikowano

nieszczescia chodza parami, mało ze PS3 wyzioneła mi ducha to jeszcze płyty z U2 AT nie moge wyciagnac z czytnika, jak pech to pech...

Mi też FAT padł przy U2 może to klątwa.....

Opublikowano

nieszczescia chodza parami, mało ze PS3 wyzioneła mi ducha to jeszcze płyty z U2 AT nie moge wyciagnac z czytnika, jak pech to pech...

Jaką masz wersję konsoli? W 40/80 da się bez problemu wyjąć płytkę.

Opublikowano (edytowane)

Grajac wczoraj w Uncharted 2 trafilem na pierwszego buga w grze:

Wisialem na poreczy i gdy przesunalem lekko kamere to cala sceneria zniknela. Podczas gry wchodze wszedzie gdzie tylko sie da - po prostu lubie zwiedzac, a poza tym szukam skarbow (sam znalazlem juz 94). :D

89967345.jpg

94385175.jpg

Edytowane przez saptis
Opublikowano

Gra bugów nie pozbawiona, jak kazda inna, chyba nikt sie nie łudził ze bedzie inaczej. Ja napotkałem 1szego juz w 1szej h gry, w muzeum "wpadłem" gdzies z rozpędu miedzy okno a sciane i Nate odstawił electro-boogie dance w przyspieszonym tempie po czym chyba skonał o ile dobrze pamietam. Na szczescie w dalszej grze obyło sie bez wiekszych wpadek. Wkurzają mnie pewne niedociągniecia, jak to że bardzo czesto ostatni pocisk z serii wystrzelonej przez przeciwnika sięga nas mimo ze zdążyliśmy dobiec za osłone.

Opublikowano

No cóż, takie sytuacje się zdarzają. Mimo wszystko uważam, że ta gra pod względem graficznym jest niesamowita.Nie raz było tak, że szczena mi opadała gdy zobaczyłem jakąś scenerię.