Opublikowano 25 listopada 200915 l mam pytanie odnoście trofeów, jak przejde gre na hardzie to odblokuje mi sie ten najtrudnejszy tryb i czy, żeby dostać za ten ostatni najtrudniejszy poziom trofeum to wystarczy ze sobie będę przechodził misje poprzez wybieranie ich z głównego menu, czy musze przejsc wszystkie po kolei, tak jakbym grał pierwszy raz?
Opublikowano 25 listopada 200915 l z Twittera Naughty_Dog: Things are looking up that we're going to have something quite awesome lined up for multiplayer at the end of this week
Opublikowano 25 listopada 200915 l Gram po raz drugi i ponownie wybralem poslki jezyk - lokalizacja jest bardzo dobrze zrealizowana, wlaczylem na chwile angielski, ale bardziej wole polski. Jedna rzecz moglaby zostac poprawiona - w gorach tam gdzie jest scena z Tenzinem przez jakis czas Nate mowi w jakims dziwnym jezyku. Konkretnie to po jugosłowiańsku szkoda że nie ma go do wyboru, bo bardzo chętnie bym zagrał na takim ustawieniu. A co do polskiego dubbingu to fajnie że jest, ale nie ma co konkurować z angielskim. Jest niestety tak jak to ujął Słupek, mi osobiście bardziej podoba się głoś Drake'a podczas tego błędu niż w polskiej wersji.
Opublikowano 25 listopada 200915 l Już 2gi raz przy włączaniu U2 zawiesiła mi się konsola dzieje się tak od kiedy zrobiłem update 3.10
Opublikowano 25 listopada 200915 l Mnie osobiscie najberdziej zdenerwowało "zmienione " zakonczenie gry (polski dubbing). W orginale jest ono sarkastyczne , takie jak powinno. Natomiast w wersji polskiej zrobili z tego jakis melodramat narmalnie. Edytowane 25 listopada 200915 l przez Freeze182
Opublikowano 25 listopada 200915 l Darmowe dlc. Nowa mapa z pierwszego Uncharted w weekend. Do tego podwójna kasa i jakieś dodatkowe skiny. Szkoda, że nie ma trophies. Bym się pobawił w weekend dla 100 %, bo w pon wysyłam grę.( Sprzedana) Mapka pochodzi z rozdziału o nazwie The Fortress. Edytowane 25 listopada 200915 l przez krak2610
Opublikowano 25 listopada 200915 l Darmowe dlc. Nowa mapa z pierwszego Uncharted w weekend. Do tego podwójna kasa i jakieś dodatkowe skiny. Szkoda, że nie ma trophies. Bym się pobawił w weekend dla 100 %, bo w pon wysyłam grę.( Sprzedana) Mapka pochodzi z rozdziału o nazwie The Fortress. "Weekendowe" skiny: Nowy wygląd menu'sów + Leaderbord'y:
Opublikowano 25 listopada 200915 l Weekend z podwójnymi punktami w KZ2 i U2. Widać, że chcą odciągnąć graczy od MW2 MW2 na półkę, U2 i KZ2 do czytnika PS3
Opublikowano 26 listopada 200915 l U mnie MW2 poszedł na półkę jak przyszedł do mnie AC2, miałem wrócić do niego, ale w sumie multi ogólnie w CoD znudził mi się, więc czas na powrót do U2.
Opublikowano 26 listopada 200915 l Swietna wiadomosc ! Akurat przechodze gre po raz drugi - aktualnie na miazdzacym poziomie trudnosci, ale caly czas chetnie gram w tryb multiplayer. Inni developerzy powinni sie uczyc od Naughty Dog ! Do takiego Killzone 2 nie bylo zadnych darmowych dodatkow - tylko platne i platne..... <_<
Opublikowano 26 listopada 200915 l Już oryginalny Lazarevic był całkiem niezłym misiem, więc aż takiego kontrastu nie ma. Za to spasiony Drake - beka na maxa
Opublikowano 26 listopada 200915 l Za to spasiony Drake - beka na maxa wyglada jakby przeszedl bobs school of training z tekkena. amerykanie znowu moga sie z nim identyfikowac
Opublikowano 26 listopada 200915 l Za to spasiony Drake - beka na maxa wyglada jakby przeszedl bobs school of training z tekkena. amerykanie znowu moga sie z nim identyfikowac NIE MA JQK CZŁOWIEK PASIONY NA HAMBURGERACH W MCDONALDZIE
Opublikowano 26 listopada 200915 l nieszczescia chodza parami, mało ze PS3 wyzioneła mi ducha to jeszcze płyty z U2 AT nie moge wyciagnac z czytnika, jak pech to pech...
Opublikowano 26 listopada 200915 l nieszczescia chodza parami, mało ze PS3 wyzioneła mi ducha to jeszcze płyty z U2 AT nie moge wyciagnac z czytnika, jak pech to pech... Mi też FAT padł przy U2 może to klątwa.....
Opublikowano 26 listopada 200915 l nieszczescia chodza parami, mało ze PS3 wyzioneła mi ducha to jeszcze płyty z U2 AT nie moge wyciagnac z czytnika, jak pech to pech... Jaką masz wersję konsoli? W 40/80 da się bez problemu wyjąć płytkę.
Opublikowano 27 listopada 200915 l Grajac wczoraj w Uncharted 2 trafilem na pierwszego buga w grze: Wisialem na poreczy i gdy przesunalem lekko kamere to cala sceneria zniknela. Podczas gry wchodze wszedzie gdzie tylko sie da - po prostu lubie zwiedzac, a poza tym szukam skarbow (sam znalazlem juz 94). Edytowane 27 listopada 200915 l przez saptis
Opublikowano 27 listopada 200915 l Gra bugów nie pozbawiona, jak kazda inna, chyba nikt sie nie łudził ze bedzie inaczej. Ja napotkałem 1szego juz w 1szej h gry, w muzeum "wpadłem" gdzies z rozpędu miedzy okno a sciane i Nate odstawił electro-boogie dance w przyspieszonym tempie po czym chyba skonał o ile dobrze pamietam. Na szczescie w dalszej grze obyło sie bez wiekszych wpadek. Wkurzają mnie pewne niedociągniecia, jak to że bardzo czesto ostatni pocisk z serii wystrzelonej przez przeciwnika sięga nas mimo ze zdążyliśmy dobiec za osłone.
Opublikowano 27 listopada 200915 l No cóż, takie sytuacje się zdarzają. Mimo wszystko uważam, że ta gra pod względem graficznym jest niesamowita.Nie raz było tak, że szczena mi opadała gdy zobaczyłem jakąś scenerię.
Opublikowano 27 listopada 200915 l Przechodze po raz drugi i nadal opada mi szczeka. Gra jest niesamowita - to jest pewne, a ten bug to w sumie nic takiego, nie przeszkadza w grze.