Sqtr78 1 038 Opublikowano 1 grudnia 2009 Opublikowano 1 grudnia 2009 mam pytanko, wcięło mi save y po zmianie konsoli, mam do platyny tylko crushing , ale nie mogę go włączyć bo nie mam zaliczonego sava z zaliczonym hardem, czy można przejść na obojętne jakiej trudności czy musze jeszcze raz na hard aby odblokować crushing Cytuj
saptis 620 Opublikowano 1 grudnia 2009 Opublikowano 1 grudnia 2009 (edytowane) Mam pytanko czy kupując U-2 za granica też bedzie posiadac Pol wer.?Czy Sony tylko dodaje tlumaczenie na PL? Tylko w Polsce kupisz pelna polska wersje gry. Uncharted 2 z UK. nie ma polskiego dubbingu do wyboru, z tego co wiem to sa tylko same napisy. mam pytanko, wcięło mi save y po zmianie konsoli, mam do platyny tylko crushing , ale nie mogę go włączyć bo nie mam zaliczonego sava z zaliczonym hardem, czy można przejść na obojętne jakiej trudności czy musze jeszcze raz na hard aby odblokować crushing Crushing odblokowuje sie po przejsciu Hard. Edytowane 1 grudnia 2009 przez saptis Cytuj
SZKD 1 Opublikowano 1 grudnia 2009 Opublikowano 1 grudnia 2009 Wersja UK nie posiada innych jezykow poza angielskim. Cytuj
Biedroon 0 Opublikowano 1 grudnia 2009 Opublikowano 1 grudnia 2009 Sluchajcie mam pytanie nie lubie az tak przygodowek lubie sportowki ale 1 mnie wcignela czy ta gre oplaca sie wtedy kupic?? I czym sie rozni edycja limitowana od normalniej?? Cytuj
YETI 10 995 Opublikowano 1 grudnia 2009 Opublikowano 1 grudnia 2009 Sluchajcie mam pytanie nie lubie az tak przygodowek lubie sportowki ale 1 mnie wcignela czy ta gre oplaca sie wtedy kupic?? I czym sie rozni edycja limitowana od normalniej?? To jest obecnie najlepsza gra na PS3, znacznie lepsza od pierwszej części, więc już masz odpowiedz czy opłaca się kupić. Cytuj
TWISTER1981PL 1 Opublikowano 1 grudnia 2009 Opublikowano 1 grudnia 2009 bierz w ciemno ja mam kolekcjonerska rozni sie tym ze dostajesz metalowe pudelko zalaczone masz 2 grafiki w multi masz dostepne zlote kałachy i pistolety i dodatkowe skorki bohaterow po jednej dla bohaterow i czarnych charakterow to chyba tyle Cytuj
saptis 620 Opublikowano 1 grudnia 2009 Opublikowano 1 grudnia 2009 Jakie skiny postaci dostaje sie w limitce ? Z tego co widzialem to chyba jest Eddy i, no wlasnie i kto jeszcze ? Moze Navarro czy jak mu tam bylo Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 1 grudnia 2009 Opublikowano 1 grudnia 2009 Jakie skiny postaci dostaje sie w limitce ? Z tego co widzialem to chyba jest Eddy i, no wlasnie i kto jeszcze ? Moze Navarro czy jak mu tam bylo Draka w podkoszulku basebolowym Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 2 grudnia 2009 Opublikowano 2 grudnia 2009 Sluchajcie mam pytanie nie lubie az tak przygodowek lubie sportowki ale 1 mnie wcignela czy ta gre oplaca sie wtedy kupic?? I czym sie rozni edycja limitowana od normalniej?? To jest obecnie najlepsza gra na PS3 uuu mocno subiektywna opinia wiec pozwole sobie wyrazic moja subiektywna opinie: HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA dobry joke 1 Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 2 grudnia 2009 Opublikowano 2 grudnia 2009 Sluchajcie mam pytanie nie lubie az tak przygodowek lubie sportowki ale 1 mnie wcignela czy ta gre oplaca sie wtedy kupic?? I czym sie rozni edycja limitowana od normalniej?? To jest obecnie najlepsza gra na PS3 uuu mocno subiektywna opinia wiec pozwole sobie wyrazic moja subiektywna opinie: HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA dobry joke E tam, jeśli chodzi o exclusive'y to z pewnością jest to jedna z najciekawszych propozycji jeśli chodzi o PS3. Zaraz za Yakuzą 3. Cytuj
Guti 2 Opublikowano 2 grudnia 2009 Opublikowano 2 grudnia 2009 E tam, jeśli chodzi o exclusive'y to z pewnością jest to jedna z najciekawszych propozycji jeśli chodzi o PS3. Zaraz za Yakuzą 3. Nie zwracaj na niego uwagi nawet, nie warto. Sądzi chyba, że wie lepiej od innych. Smutni są tacy internetowi napinacze na wszystko co im się nie spodoba, bo jest do bani wg. nich, a innym nawet nie może się coś podobać, to już wyśmiewa jak jakiś troll ;/ Zresztą po co ja to piszę. Będzie i tak żył dalej z misją udowodnienia światu jaki to U2 nie jest. Cytuj
humanno 201 Opublikowano 2 grudnia 2009 Opublikowano 2 grudnia 2009 Sluchajcie mam pytanie nie lubie az tak przygodowek lubie sportowki ale 1 mnie wcignela czy ta gre oplaca sie wtedy kupic?? I czym sie rozni edycja limitowana od normalniej?? kup, pograj, popodziwiaj grafike, sprzedaj. Proste, duzo nie stracisz bo gra jeszcze trzyma cene. Ja tak zrobilem, pogralem a obecnie wystawilem 4sale. Frosta - smaczna i prosta. Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 2 grudnia 2009 Opublikowano 2 grudnia 2009 E tam, jeśli chodzi o exclusive'y to z pewnością jest to jedna z najciekawszych propozycji jeśli chodzi o PS3. Zaraz za Yakuzą 3. z tym sie zgodze. nalezy do czolowki ale pierwsza nie jest. kup, pograj, popodziwiaj grafike, sprzedaj. Proste bingo Cytuj
YETI 10 995 Opublikowano 2 grudnia 2009 Opublikowano 2 grudnia 2009 Sluchajcie mam pytanie nie lubie az tak przygodowek lubie sportowki ale 1 mnie wcignela czy ta gre oplaca sie wtedy kupic?? I czym sie rozni edycja limitowana od normalniej?? To jest obecnie najlepsza gra na PS3 uuu mocno subiektywna opinia wiec pozwole sobie wyrazic moja subiektywna opinie: HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA dobry joke To nie jest tylko moje zdanie, ale także ogromnej liczby graczy czy tez internetowych serwisów z całego świata. http://www.gamerankings.com/browse.html Oczywiście zawsze się znajdzie osoba z odmiennym zdaniem, co wypada tylko uszanować. Cytuj
konrado0905 7 Opublikowano 2 grudnia 2009 Opublikowano 2 grudnia 2009 E tam, jeśli chodzi o exclusive'y to z pewnością jest to jedna z najciekawszych propozycji jeśli chodzi o PS3. Zaraz za Yakuzą 3. z tym sie zgodze. nalezy do czolowki ale pierwsza nie jest. kup, pograj, popodziwiaj grafike, sprzedaj. Proste bingo A co jest Twoim zdaniem numero uno? Cytuj
grzes_l 9 Opublikowano 2 grudnia 2009 Opublikowano 2 grudnia 2009 Cokolwiek byle nie to co mysli wiekszosc. Proste Cytuj
TyskiPL 64 Opublikowano 3 grudnia 2009 Opublikowano 3 grudnia 2009 uuu mocno subiektywna opinia wiec pozwole sobie wyrazic moja subiektywna opinie: HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA dobry joke Taka sama, jak w PSXie - jako wady gry podali tylko "za mało nowości". A nie wspomnieli o tym, że multi się długo włącza, a w grze jest parę bugów Cytuj
Trzcina 11 Opublikowano 3 grudnia 2009 Opublikowano 3 grudnia 2009 uno z exow? demon souls imho Przeszedlem obie gry, jestem WIELKIM fanem RPG i wszelkiego rodzaju hack and slash i jezeli juz ktokolwiek chce porownywac te dwie gry, to uwazam ze PS3 i gracze wychodza lepiej posiadajac U2. Demon's Souls jest bardzo dobra gra, ale nie dostarcza tego co tytul tego gatunku powinien. Z kolei U2 to jeden z najdoskonalszych okazow swojego gatunku, nawet pomimo ewidentnych wad. Jezeli mialbym wybierac, to moim zdaniem jest gra lepsza z ktorej grajacy wyniesie dla siebie wiecej, ale oczywiscie sa osoby ktore beda uwazaly inaczej i dobrze, bo inaczej nudno by bylo i nie byloby o czym na forum 'pogadac'. Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 3 grudnia 2009 Opublikowano 3 grudnia 2009 jesli chodzi o exy to dla mnie gra lepsza ktora nie jest "zgapiaczem" taki np demon souls jest gra unikalna i by doswiadczyc tego rodzaju rozgrywki to trzeba kupic wlasnie ps3 podczas gdy "gears of indiana raider 2" nie oferuje jak dla mnie niczego takiego i jesli grales w kilka innych gierek to w ta nie musisz bo wszystko "juz bylo" (na exy patrze wlasnie z tej strony: "czy sa substytuty" i jak bardzo do siebie podobne). gdyby u2 laczyl w sobie strzelanie z gow2 (i dark sector i the club i pare innych) i eksploracje z tr zamiast sie przelanczac z jednego na drugie to moze by byl czyms oryginalnym a tak... w gow2 multi bylo fajniejsze, strzelanie lepsze, bronie lepsze, w tr wspinaczka nie byla na autopilocie i zagadki byly lepsze/czestsze (zalezne od czesci). u2 wpada w "chce zrobic wszystko wiec we wszystkim bede przecietny" (poza grafika ale dla mnie "uuuu look at the preety colors" to troche za malo) a ds "ma to cos" Cytuj
Trzcina 11 Opublikowano 3 grudnia 2009 Opublikowano 3 grudnia 2009 Ok, to proponuje spojrzec na to w inny sposob. Ktora gra daje ci tak epickie wrazenia,opowiedziany w tak niesamowity sposob i w tak niesamowitej oprawie? To jest unikalne i nie ma nic co zastapiloby U2 w tej kwestii. Nie, zadne MW nie jest nawet w polowie tak epicko poprowadzone jak U2 (tak przeszedlem wszystkie gry). 3D dot game tez jest unikalne, co nie znaczy ze jest najlepszym exclusivem na PS3 No ale to inna rozmowa. Sila rzeczy wiekszosc ma racje i nic na to nie poradzisz.. Jezeli miliony gracz oraz setki recenzentow mowia ze U2 jest genialna gra, to tak wlasnie jest, nawet jezeli DLA CIEBIE jest inaczej. Nic tylko sie cieszyc ze jest sie wybranym z tlumu i innym od reszty :] Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 3 grudnia 2009 Opublikowano 3 grudnia 2009 O ja,to skoro grałem w MOH to już COD pograć nie moge?Bo obie są podobne i nazwajem od siebie zgapiają?U2 jest wyjątkowe w kazdym względzie,a to że zaczerpneli pomysły do najlpeszych w branży to tylko na plus,bo gdyby zrobili to nie umiejętnie to byłoby ze nawet zgapiać nie potarfią. Cytuj
Trzcina 11 Opublikowano 4 grudnia 2009 Opublikowano 4 grudnia 2009 Zaczyna sie http://ps3.ign.com/articles/105/1052117p3.html IGN AU Game of 2009. Cytuj
grzes_l 9 Opublikowano 4 grudnia 2009 Opublikowano 4 grudnia 2009 (edytowane) A ja tak se walne od czapy. Jak ktos chce pop.ieprzyc to i argumenty znajdzie. Mysle, ze gra wygra we wszystkich rankingach. Edytowane 4 grudnia 2009 przez grzes_l Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi