Skocz do zawartości

Uncharted 2: Among Thieves

CELL7777

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hmm dziwne....mi też się gra zaczęła zawieszać w multi na mapce na pociągu,wcześniej problemów nie miałem a teraz nawet reinstalacja nic nie daje.

Opublikowano

Mi reinstall pomógł, póki co przynajmniej. Za to po ostatnim patchu gra lubi zaliczyć sobie zwiechę przy wczytywaniu mapy w multi, na lub po składzie drużyn.

w sensie usunąłeś pliki z patchami?bo przecież uncharted sam się nie instaluje ....

Opublikowano

nagle przestało się zaiweszać...dziwne....szkoda tylko tego sytemu kar....80tyś kasy mi łącznie już przez te zwiechy skasowało :/

Opublikowano

już niejednokrotnie padło w różnych podsumowaniach,że przygodowym filmem roku jest ....Uncharted2 ,który fabularnie kładzie wręcz na łopatki nowego Indiego....

Opublikowano (edytowane)

to akurat nie sztuka bo tamten film ssie. oryginalnej trylogi juz do piet nie siega imo

Jedynka nie sięgała bo sporo zapożyczała z "Poszukiwaczy zaginionej arki". Nie wiem dlaczego mutanty były wielkim zaskoczeniem dla wielu osób. Dwójka ma już swój unikatowy klimat i nawet jak odtwarza jakieś schematy to w swój własny sposób. Sekwencja w pociągu to klasyka zarówno filmów jak i gier przygodowych. Nigdy jednak nie było to tak świetnie zrealizowane jak w U2.

Świąteczne przebrania w multi są nieciekawe i powinny być opcjonalne. W końcu to święta i nikt chyba nie chce być do czegoś zmuszany.

Edytowane przez rkBrain
Opublikowano

Świąteczne przebrania w multi są nieciekawe i powinny być opcjonalne. W końcu to święta i nikt chyba nie chce być do czegoś zmuszany.

Racja. Chociaż jak w walentynki zmuszą nas do grania tylko Chloe i Eleną w odpowiednim przebraniu to jestem za :P:D

Lepiej by było jakby dali możliwość gry każdą postacią z czapką jak u Drake'a.

Gość Mr. Blue
Opublikowano

Uncharted 2: Among Thieves, w GameTrailers Game of the Year Awards zwyciężyło w kategoriach:

-Najlepsza Grafika

-Najlepsza Strzelanina TPP

-Najlepsza Kampania Pojedynczego Gracza

Opublikowano (edytowane)

Witam własnie na swieta Bozego Narodzenia sprawiłem sobie Uncharted 2: Among Thieves PL i musze przyznac ze juz pierwsza czesc gry podobała mi sie Strasznie !! ,ale druga czesc to poprostu MIAZGA!!.Wykonanie,fabuła,grywalnosc, istny majstersztyk . Dochodzi jeszcze pełna Polska wersja gry mi akurat bardzo się to spodobało choc widziałem wielu przeciwników spolszczenia tej gry. Uwazam że ten tytuł powinien posiadac każdy szanujacy sie gracz! :thumbsup:.Juz czekam na 3 czesc przygód Drejka ;)

Edytowane przez RUMAKo
Gość Mr. Blue
Opublikowano

Witam własnie na swieta Bozego Narodzenia sprawiłem sobie Uncharted 2: Among Thieves PL i musze przyznac ze juz pierwsza czesc gry podobała mi sie Strasznie !! ,ale druga czesc to poprostu MIAZGA!!.Wykonanie,fabuła,grywalnosc, istny majstersztyk . Dochodzi jeszcze pełna Polska wersja gry mi akurat bardzo się to spodobało choc widziałem wielu przeciwników spolszczenia tej gry. Uwazam że ten tytuł powinien posiadac każdy szanujacy sie gracz! :thumbsup:.Juz czekam na 3 czesc przygód Drejka ;)

Widzisz Grigori? GameTrailers nie może się mylić! :thumbsup:

Gość Mr. Blue
Opublikowano

Oj Grigori, jak zwykle nie zrozumiałeś że ja cię zrozumiałem i to bardzo dobrze. :rolleyes: Mnie też to cieszy, nootabene.

Opublikowano

jestem z wami :D gra jest świetna i pokonała mnie w poszukiwaniu "100 Skarbów". przy 60 zacząłem korzystać ze źródeł pomocniczych :/ juz nie mogłem :)

a co z tego wynikło?

iz wszystkich "Skarbów" jest tyle samo co dalmatyńczyków.

na dzień dzisiejszy mam już Platynę, a w ciąż brakuje mi Szóstego Skarbka w "serce z Lodu.

ktoś wie, gdzie jest tam Szósty?

Teraz pora na 1 Cześć z tej Serii :D

Opublikowano

jestem z wami :D gra jest świetna i pokonała mnie w poszukiwaniu "100 Skarbów". przy 60 zacząłem korzystać ze źródeł pomocniczych :/ juz nie mogłem :)

a co z tego wynikło?

iz wszystkich "Skarbów" jest tyle samo co dalmatyńczyków.

na dzień dzisiejszy mam już Platynę, a w ciąż brakuje mi Szóstego Skarbka w "serce z Lodu.

ktoś wie, gdzie jest tam Szósty?

Teraz pora na 1 Cześć z tej Serii :D

skarbów z tego co wiem to jest 102, bo 100 zwykłych, Relic i jeden bonusowy pod koniec gry, dobrze pamiętam?

Opublikowano

Uncharted 2: Among Thieves, w GameTrailers Game of the Year Awards zwyciężyło w kategoriach:

-Najlepsza Grafika

-Najlepsza Strzelanina TPP

-Najlepsza Kampania Pojedynczego Gracza

dodałbym, że rozdawanie nagród jeszcze się nie skończyło. :P

Przecież oni już rozdawali nagrody z tydzień temu.

Opublikowano

Grigori ja nie prubowałem polemizowac na temat tej gry z wami, chciałem tylko wyrazic swoja opinie na jej tem.Ale moim skromnym zdaniem gra zasługuje na nie jedna nagrode bo naprawde Uncharted 2 to już wysoka półka!.

Opublikowano (edytowane)

skarbów z tego co wiem to jest 102, bo 100 zwykłych, Relic i jeden bonusowy pod koniec gry, dobrze pamiętam?

wiec napisz mi prosze, gdzie jest 6'osty skarb w chapter'rze "Serce z Lodu" ???

Edytowane przez mevek
Opublikowano (edytowane)

Jeżeli jest to rozdział 18 to

:) jezeli nie to kliknij sobie w odpowiedni.

Jest to osiemnasty :smile:

Edytowane przez Square
Opublikowano

Jeżeli jest to rozdział 18 to

:) jezeli nie to kliknij sobie w odpowiedni.

Jest to osiemnasty :smile:

1 z kolei na filmie, to ten, którego mi brakowało.

Dzięki :D teraz jest wszystko jasne :)

p.s

Polecam film pt. "Avatar" - Film Roku wg. mnie .)