Skocz do zawartości

Uncharted 2: Among Thieves

CELL7777

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Tyle, że cenę można podzielić jeszcze przez pięć ;) Po ostatnim patchu mam jakieś dziwne akcje z granatami na inwalidzie, zabijają mnie nawet jak jestem wewnątrz budynku, a ktoś rzuci granat przy zewnętrznej stronie ściany.

Edytowane przez jar3czek
Opublikowano

Przepraszam jeśli ktoś uzna to za zaśmiecanie forum zwłaszcza że gra wyszła już jakiś czas temu.

Odpaliłem wczoraj demo i szczena mi opadła do ziemi co za grafika i detale woow !!! to się nazywa gra nowej generacji i ta dynamika !!!.

Mam tylko jedno ale i to dość duże jak można było wszystko tak dopieścić a ogień zrobić tak fatalnie przecież to kpina to są zwykła animacja 2d OKROPNE.

Jak dla mnie po zagraniu w demo 9+ a pewnie jak zagram w pełną wersję już wkrótce :) będzie 10 :thumbsup:

Opublikowano

Przepraszam jeśli ktoś uzna to za zaśmiecanie forum zwłaszcza że gra wyszła już jakiś czas temu.

Odpaliłem wczoraj demo i szczena mi opadła do ziemi co za grafika i detale woow !!! to się nazywa gra nowej generacji i ta dynamika !!!.

Mam tylko jedno ale i to dość duże jak można było wszystko tak dopieścić a ogień zrobić tak fatalnie przecież to kpina to są zwykła animacja 2d OKROPNE.

Jak dla mnie po zagraniu w demo 9+ a pewnie jak zagram w pełną wersję już wkrótce :) będzie 10 :thumbsup:

Ogień to kpina? Aha.

Opublikowano

jak dlugie jest te demo?

bo w sumie calkiem duze jest.

Opublikowano

Cały piąty czy tylko ten fragment co był prezentowany długo przed premierą ? Jak z jakością dema do pełnej wersji ? 3GB robi swoje więc nie powinno być sytuacji z U1, dodatkowo demo pojawiło się po premierze.

Opublikowano

Cały piąty czy tylko ten fragment co był prezentowany długo przed premierą ? Jak z jakością dema do pełnej wersji ? 3GB robi swoje więc nie powinno być sytuacji z U1, dodatkowo demo pojawiło się po premierze.

Co jest z demem U1 nie tak względem pełnej wersji? Z ciekawości pytam bo ostatnio w nie grałem.

Opublikowano

takie szybkie pytanie bo ogralem wlasnie demko.

takie zabawy sa w wiekszej ilosci w grze?

tzn znajdziemy sie gdzies na ulicy i musimy kombinowac kaj moze byc przejscie dalej?

wrazenia po demku?

o grafice nie bede mowil bo wiadomo ze swietna, nasz dubbing daje rade. W filmie przed demem bylo slychac jak jeden rusek mowi po angielskim z swietnym akcentem. W naszym dubbingu tez sa takie roznice w akcentach czy wszyscy mowia czysta polszczyzna?

ps. sa tam jakies przeklenstwa? bo w demie chyba ino raz slychac ja pierd.. i tu nathan przerywa i nie mowi dalej : D

Opublikowano

Ja będę szczery nie rozumie ludzi mających PS3 którzy nie kupili jeszcze tej gry ona jest po prostu boska polecam kupić od razu chyba że ktoś naprawdę nie lubi gier tego typu

u mnie 10-/10 minus za kilka elementów, ale w końcu nie ma gry idealnej

Opublikowano

Co jest z demem U1 nie tak względem pełnej wersji? Z ciekawości pytam bo ostatnio w nie grałem.

Jakość dema odbiegała od pełnej wersji, takie odniosłem wrażenie po jego ograniu jakiś czas po skończeniu jedynki. Dodatkowo w demie był fragment który większość uważała za 'nieprezentatywny' w stosunku do pełnej wersji. Fragment U2 demo był prezentowany na długo przed premierą i każdy się nim zachwycał, a piąty rozdział z fulla ma się czym pochwalić.

Co ciekawe demo na PL zajmuje ponad 3GB, a na US ok 1,8.

Opublikowano

zapewne us ma jedna sciezke dzwiekowa. a nsze demo a ich chyba z 10

Opublikowano

No fakt :) Tak samo było z betą. Szkoda jedynie że w pełnej wersji (PL) jest jedynie 5 do wyboru. Mogli dać przynajmniej jugosłowiański :whistling: Jest on może w demie ?

Opublikowano

No fakt :) Tak samo było z betą. Szkoda jedynie że w pełnej wersji (PL) jest jedynie 5 do wyboru. Mogli dać przynajmniej jugosłowiański :whistling: Jest on może w demie ?

eee, chyba serbski, ewentualnie serbsko-chorwacki, ale w demie z innych języków słowiańskich jest tylko rosyjski

Opublikowano

a w multi to 50000 to max co nalicza? wydaje mi sie ze czasem powinienem dostac wiecej:rolleyes:

Tak, 50k to max. Niestety... Moim zdaniem to fail, psuje całą grę (po 52 lvl, kiedy dostajemy inwalidę).

Opublikowano

multi tak wciaga w tej grze ze trudno to opisac słowami kupiłem 3 nowe gry i sie kurzą:teehee: jak włanczam inna to raptem na 30 min i z powrotem U 2 ląduje w czytniku choc zauwazyłem wiekszość znajomych z mojej friend listy juz w nia nie gra ale nie przeszkadza to w dobrej grze nawet jak gram samemu tylko wtedy jak losuje trudno wygrać.. ale mniejsza o to najważniejsza jest dobra zabawa. Nie pamiętam bym kiedyś kupił grę z którą tak długo się bawił (to była dobra inwestycja) wspomnę tylko że gram w nią od premiery. Polecam wszystkim co jeszcze w nią nie grali!!! A są jeszcze tacy???:good:

Opublikowano

zauwazyłem wiekszość znajomych z mojej friend listy juz w nia nie gra

Nie dziwie się, w końcu czekać pół godziny na grę, a później złapać zwiechę/zostać z niej wywalonym i zaliczyć karę -40k$ to bezcenne uczucie. Szkoda, że zdarza się zbyt często. Jednak na szczęście nadal jest z kim grać. ND w kolejnym patchu powinno dać coś więcej, niż pliki do nowego dlc.