Opublikowano 13 lutego 201015 l Trochę roboty będzie z tymi nowymi trophy. Ale to dobrze będzie motywacja żeby pograć w multi. 6 dolców za cały zestaw to nie dużo.
Opublikowano 13 lutego 201015 l W dniu 13.02.2010 o 08:31, agst napisał(a): Mogę się zgodzić co do pierwszych 2 punktów. Co do reszty: potrenuj więcej, a nie będzie problemu. Freeze ma 60 lvl, więc nie wiem czy trening mu się przyda. ;] A co do dodatków to jest super. ;D Tylko mapy trochę przypominają "otwarty" fort, ale mam nadzieję, że to sprawia tylko takie wrażenie. No i nowy trofea! Po dwutygodniowej przerwie i romansie z CoD'em powracam do gry, trzeba potrenować, bo pewnie skill mi opadł. ;P
Opublikowano 13 lutego 201015 l To w takim razie nie rozumiem jego narzekania, bo takie rzeczy jak on opisał owszem zdarzają się, ale na pierwszych lvl jak zaczynamy grać.(cały czas chodzi mi o ostatnie 2 zdania o M4 i shotgunie) Mapy także mi się podobają(z wyglądu), ale na pierwszy rzut oka przypominają fort, który nie jest zbyt fajną planszą. Edytowane 13 lutego 201015 l przez agst
Opublikowano 13 lutego 201015 l Nich poprawią aktualne mapy, bo fort przez 2-3 bugi jest kompletnie niegrywalny, w ogóle nie ma sensu na tej mapie grać. Na innych na szczęście nie ma już aż takich glitchy.
Opublikowano 13 lutego 201015 l Chyba ich bóg opuścił z tymi trofeami... Ile obstawiacie, że to będzie się robić? Bo mnie multi w U2 do gustu nie przypadł, a teraz wychodzi na to, że chyba trzeba będzie pograć.
Opublikowano 13 lutego 201015 l Najdłużej pewnie to: Cold Blooded - Get 2,500 Kills in Deathmatch or Elimination games I jestem ciekawy czy, żeby zdobyć ten pucharek Rapid Fire - Get 7 Tripled Medals in Deathmatch trzeba w jednym meczu zabić 7 razy w krótkim odstępie czasu 3 zawodników. Czy może w kilku meczach, bo jeśli w jednym, to będzie trudno. I nie pasuje mi ten puchar za 50 wygranym w elimination. Nie lubię tego trybu. Coopy raczej proste wystarczy zgrana ekipa, chociaż mogę się mylić, bo mało razy grałem coopa. A i ktoś wie o co tu chodzi: Tastes Like Chicken - Get 20 BBQ Medals ? Co to jest to BBQ? Edytowane 13 lutego 201015 l przez agst
Opublikowano 13 lutego 201015 l Nie mogli dać tych trophy od razu w podstawce ? <_< Możliwe że dużo osób by się przekonało wcześniej do multi jakby były trofea, w tym ja (jak i kilku moich znajomych). Rozgrywka nawet mi się spodobała, rozegrałem kilka fajnych gier czy to w DM czy coop, ale po kilkunastu meczykach nie chciało mi się więcej w nie grać. Zobaczymy może nowe trofea to zmienią.
Opublikowano 13 lutego 201015 l Grzesiu, to startujemy razem. Chyba nawet sobie Heavy Rain odpuszczę w dniu premiery - nawet chętnie wrócę do Uncharted i zobaczę o co tak na prawdę chodzi w tym trybie. Bym się tylko pochlastał na miejscu tych, co już od dawna mają takie staty, bo trofea zapewne retroaktywne nie będą.
Opublikowano 13 lutego 201015 l Ciekawe, czy te Cold Blooded będzie też uwzględniało grabież, jak tak to da rade w miarę szybko nabić.
Opublikowano 13 lutego 201015 l AGST nie obraz sie ale to ty chyba potrzebujesz troche wiencej pograc skoro nie zauwazyles rzeczy o ktorych pisalem. Wszystkie osoby z ktorymi gram zgodnie twierdza ze błedzow jest coraz wiencej, a sytuacje jakie opisalem zdarzaja sie bardzo czesto( i nie chodzi tu o umiejetnosci danej osoby, mimo 60lvl uwazam sie za przecietnago gracza). Pograj wiencej a napewno trafiszna na takie "kwiatki" i z czasem bedza cie coraz bardziej irytowac.
Opublikowano 13 lutego 201015 l Trailer nowego DLC, jeśli ktoś nie widział. http://www.youtube.com/watch?v=pVq10WlsBik Edytowane 13 lutego 201015 l przez YETI
Opublikowano 13 lutego 201015 l Freeze - jak masz 60lvl, to pewnie grałeś więcej ode mnie, bo ja mam 54. A według strony ND grałem w multi już blisko 200h(więc chyba już sporo widziałem) więc też zdążyłem zauważyć, że: granaty nie działają jak trzeba, ściągnięcie ma niekiedy za duży zasięg(podobnie piącha), ale seria z M4 od tyłu nie zabija przeciwnika? Sorry ale musiałeś mieć wtedy pecha, i po prostu nie trafiać(co się zdarza). Shotgunem akurat prawie wcale nie gram, bo wole bronie na długi dystans, ale jak go używam, to owszem zdarza się nie trafić z bliska, ale to raczej kwestia pecha, a nie błędu w grze. Dla mnie ND powinno poprawić granaty, ściąganie, i co najważniejsze naprawić wszystkie mapy tak aby oszuści nie mogli cheatować. Wtedy będzie idealnie. Edytowane 13 lutego 201015 l przez agst
Opublikowano 13 lutego 201015 l Ja mam ponat 800 godzin(ostatnio mam sporo wolnego czasu), nie mow kolego ze nie trafiles na "zalagowanych" graczy.. Strzelasz do takiego slyszysz dzwiek oznajmiajacy zabicie przeciwnika a taki "robaczek" zabija jeszcze ciebie po czym odbiega jakies 2 metry i dopiero upada. Co do shotguna to jest on teraz niezle spaprany, cos mi sie zdaje ze chcieli go oslabic ale im cos nie wyszlo za bardzo:} Ale zgadzam sie z toba co do kwesti map i wlazenie w "sciany", niech wpierw zajma sie poprawianiem bledow ( i dodadza wiencej map )a potem niech sie bawia z HP i innymi (pipi)kami typu skiny z innych gier . Edytowane 10 marca 201015 l przez Freeze182
Opublikowano 13 lutego 201015 l W dniu 13.02.2010 o 14:12, Freeze182 napisał(a): Ja mam ponat 800 godzin(ostatnio mam sporo wolnego czasu), nie mow kolego ze nie trafiles na "zalagowanych" graczy.. Strzelasz do takiego slyszysz dzwiek oznajmiajacy zabicie przeciwnika a taki "robaczek" zabija jeszcze ciebie po czym odbiega jakies 2 metry i dopiero upada. Co do shootguna to jest on teraz niezle spaprany, cos mi sie zdaje ze chcieli go oslabyc ale im cos nie wyszlo za bardzo:} Ale zgadzam sie z toba co do kwesti map i wlazenie w "sciany", niech wpierw zajma sie poprawianiem bledow ( i dodadza wiencej map )a potem niech sie bawia z HP i innymi (pipi)kami typu skiny z innych gier . Przesadzasz z tym Shotgunem, nie jest aż tak źle w porównaniu do Modelu 1887 z MW2. A co do 800 godzin to trochę to śmiesznie wygląda (po obliczeniach wyszło mi, iż jes to miesiąc gry. Oo). Rozumiem wolny czas itd., ale to już lekka przesada. ;P Ano i więcej nie wiencej. ) Nie wiem czemu, ale nie byłbym sobą nie wytykając tych rzeczy.
Opublikowano 13 lutego 201015 l Szczerze mówiąc rzadko trafiam na "zalogowanych graczy". Wczoraj mi się zdarzyło, ale to już był super zaawansowany lager, bo się teleportował nawet. A taka sytuacja - "Strzelasz do takiego slyszysz dzwiek oznajmiajacy zabicie przeciwnika a taki "robaczek" zabija jeszcze ciebie po czym odbiega jakies 2 metry i dopiero upada." Zdarza się ale bardzo rzadko, przynajmniej mi. Shotgun może jest spaprany nie wiem, bo używam go okazjonalnie.(w momentach kiedy trzeba się wbić w grupę 3 graczy np.) Więc dokładnie mu się nie przyjrzałem. Tak swoją drogą, to jakich boostów używacie?
Opublikowano 13 lutego 201015 l Jak chcesz to dodaj mnie do znajomych , pogadamy i pogramy Ja osobiscie gralem na w polowie pusty,skoczcie mi czy tez calun ( raczej gram na maly dystans), inwalide omijalem z daleka tak jak i szklana szczeke.Gralem na ujemnych busterach zeby jak najszybciej zdobyc 60 lvl innaczej bym wcaje na nich nie gral . Edytowane 13 lutego 201015 l przez Freeze182
Opublikowano 13 lutego 201015 l A teraz jakich używasz? Mi osobiście nie zależy na kasie, i dobiciu do 60lvl jak najszybciej, to też te ujemne, które mogę kupić użyłem tylko raz aby zdobyć medal. A normlanie, to wcześniej używałem "z biodra", i bandoliere, ale, to tak do 40lvl. A potem zmieniłem styl gry, i używam "Sokole oko" + (od niedawna)"pedziwiatr". Jak chcesz, to wyślę ci invite jak będę na PSN. Będzie można pograć. Ostatnio często gram jeszcze z Twisterem więc będzie nas 3. :]
Opublikowano 13 lutego 201015 l Spoko ja gram zazwyczaj wieczorami nawet do 3 nad ranem (nieraz).Za zwyczaj mam ustawiona "pewna stope" bardzo pomaga w walce na maly dystans.
Opublikowano 13 lutego 201015 l Ja mam kilka zestawów dopalaczy. 1. "Cichobieg" + "Pewna stopa" - świetna na krótki dystatns 2. "Sokoloe oko" + "Skupiony" - długi/średni dystans 3. "Rozpoznanie sytuacji" + "Zemsta" - to jak mi się totalnie nudzi. ;P Ale teraz jadę na "Całunie" + "W połowie pusty".
Opublikowano 13 lutego 201015 l ost. grałem na inwalidzie ale wskaznik smierci znacznie wzrosł ale chce sie przestawic na w połowie pusty ale brak mi 300 000$ moze dzis dobije
Opublikowano 14 lutego 201015 l http://media.ps3.ign.com/media/142/14225971/imgs_1.html :D :D Suupeer.
Opublikowano 14 lutego 201015 l Patch dodający min. medale i prawdopodobnie trofea już jutro! http://www.naughtydog.com/site/post/todays_title_update_er_dlc_announcement/ Edytowane 14 lutego 201015 l przez YETI
Opublikowano 14 lutego 201015 l Ja U2 już niestety oddałem (był pożyczony od kolegi) i to najlepsza gra w jaką grałem w życiu. Dopiero U2 zachęcilo mnie do zdobywania trofeów na PS3. Ale nie ma aż tak dużej przepaści między nim a U:DF. Pierwsza cześć przygód Nathana też była znakomita. I jeżeli wierzyć plotkom, że na gwiazdkę Naughty Dog planuje zrobic nam prezent w postaci trzeciej cześci to z ta serią nie może równać się nawet GoW. Ciekawe co poprawią w 3 skoro AT była bezbłędna...
Opublikowano 14 lutego 201015 l W dniu 14.02.2010 o 13:24, schab0795 napisał(a): Ja U2 już niestety oddałem (był pożyczony od kolegi) i to najlepsza gra w jaką grałem w życiu. Dopiero U2 zachęcilo mnie do zdobywania trofeów na PS3. Ale nie ma aż tak dużej przepaści między nim a U:DF. Pierwsza cześć przygód Nathana też była znakomita. I jeżeli wierzyć plotkom, że na gwiazdkę Naughty Dog planuje zrobic nam prezent w postaci trzeciej cześci to z ta serią nie może równać się nawet GoW. Ciekawe co poprawią w 3 skoro AT była bezbłędna... Eee ale dlaczego akurat jak Uncharted 3 wyjdzie w tym roku( oczywiscie to marzenia) to GoW nie może się z nim równać ?
Opublikowano 14 lutego 201015 l Parę błędów w moim poście. :confused: 1. U3 ma wyjść na gwiazdkę ale w 2011 2. GoW nie może sie z nim równać wg. mnie. Taka jest moja opinia. Osobiście nie przepadam za seria GoW jednak w GoW III prędzej czy póżniej napewno zagram. 3. Sorry za niedomówienia