Opublikowano 14 lutego 201015 l ost. grałem na inwalidzie ale wskaznik smierci znacznie wzrosł ale chce sie przestawic na w połowie pusty ale brak mi 300 000$ moze dzis dobije 300000$?! co za problem odpal nową pamięć w single na very easy ja w 1,5 h wbiłem 250k
Opublikowano 14 lutego 201015 l Zwiastun dlc mnie chwycił (szczególnie mapa stworzona na podstawie 18 chapteru U:DF ) chyba będę musiał rozbić skarbonkę wiem że multi w U2 jest podłe(teleportacje,granaty,niezniszczalności,akcje w stylu "zabili go i uciekł") ALE KOCHAM JE!
Opublikowano 15 lutego 201015 l Czy jeśli dojdą nowe pucharki moja platyna,którą zdobyłem zniknie? EDIT: Dzięki Voytec i hanry...bardzo dobra wiadomość Edytowane 15 lutego 201015 l przez MYSZa7
Opublikowano 15 lutego 201015 l absolutnie. bedziesz mial platyne dalej, ale juz obok niej nie bedzie 100 tylko zalozmy 85% zdobytych pucharkow.
Opublikowano 15 lutego 201015 l Czy jeśli dojdą nowe pucharki moja platyna,którą zdobyłem zniknie? Platyna nie,ale 100% tak.
Opublikowano 15 lutego 201015 l Co z tym update'm ? Miał być dzisiaj Zazwyczaj updaty pojawiają się około 19 bądź 20. Przynajmniej w przypadku Uncharted'a.
Opublikowano 15 lutego 201015 l A nowe trofea można zdobywać już od dzisiaj? Czy dopiero od 25 lutego tzn. po ściągnięciu nowego dlc?
Opublikowano 15 lutego 201015 l moze jakis spis tych nowych trofeów? Proszę: (pierwszy post). http://www.psxextreme.info/topic/82709-uncharted-2/
Opublikowano 15 lutego 201015 l Naliczać też zacznie od momentu zakupu? Tak, teraz nie nalicza. Ogólnie update in plus tyle, że skopali sprawę z mapami. Wydają nowe za kasę, a nie poprawiają starych, fort nadal jest niegrywalny w innych też pewnie nie poprawili. Edytowane 15 lutego 201015 l przez jar3czek
Opublikowano 16 lutego 201015 l Po spędzeniu kilku chwil z updatem jest mile zaskoczony. Medale wskakują teraz "efektowniej" przez co aż chcę się je zdobywać (ano i dodano także kilka), trofea - super, ale na razie nie są dostępne. Wyważenie broni, w tym aspekcie jestem najbardziej zaskoczony i to na plus. Snajperka zabija jednym strzałem, kałach krótką seryjką itd. itp. Ogólnie gra mi się lepiej. Bajery typu dolny "userbar" z kilkoma informacjami też fajny. Niestety grałem tylko chwilę, non stop mnie wywalało (ogólnie 2 x - 40k), a także dwa razy Plej wrzucił najwyższy bieg wiatraczków...
Opublikowano 16 lutego 201015 l Na grabieży nie opłaca się teraz grać na honorowych dopalaczach, z łatwością można nabić 50k bez nich - in plus.
Opublikowano 16 lutego 201015 l Jak wrażenie po nowym patchu? Poprawili siłę broni, co mnie mocno martwi. Jeszcze nie grałem, ale jestem pełen obaw.
Opublikowano 16 lutego 201015 l Według mnie nadal jest bardzo dobrze. Nie masz się co martwić. Jedynie przesadzili ze snajperką(jeden strzał byle gdzie =jeden kill).
Opublikowano 17 lutego 201015 l Wiencej medali, latwiej zdobic "limit". Nie trzeba grac na ujemnych busterach. Chociasz nowy dzwiek po zdobyciu medalu jak narazie mnie troche drazni (pewnie z czasem przywykne) Co do snajperki to raz udalo mi sie zabic strzalem w łydke ! (bez komentarza) teraz wszyscy beda biegac za snajperka i sie czaic. Moze mie sie zdaje ale jakos mam wrazenie ze taraz jeszcze czesciej przeciewnicy "odradzaja" sie za plecani . I szkoda ze zrezygnowano z paska pokazujacego ilu graczy jest aktualnie online, za ty mamy jakis "dziennych graczy". Mam glupie przecucie ze jesli snajperka nadal bedzie taka silna a nowe mapy duze i pelne zakamarkow to gra straci na tempie i bedzie wiencej chowanie sie i kampienia a tego bym nie chcial.
Opublikowano 17 lutego 201015 l nie tylko Ty masz takie wrażenie wczoraj bardzo często odradzali mi się za plecami a nawet dwóch naraz wtedy momentalnie padałem
Opublikowano 19 lutego 201015 l The 13th Anuual Interactive Achievement Awards Awards and Winners: * Game of the Year: Uncharted 2 * Outstanding Achievement in Game Direction: Uncharted 2 * Casual Game of the Year: Flower * Fighting Game of the Year: Street Fighter IV * Role-Playing/Massively Multiplayer Game of the Year: Dragon Age: Origins * Sports Game of the Year: FIFA 10 * Racing Game of the Year: Forza Motorsport 3 * Outstanding Achievement in Game Design: Batman: Arkham Asylum * Adventure Game of the Year: Uncharted 2 * Social Networking Game of the Year: Farmville * Stategy/Simulation Game of the Year: Brütal Legend * Action Game of the Year: Call of Duty: Modern Warfare 2 * Family Game of the Year: The Beatles: Rock Band * Outstanding Innovation in Gaming: Scribblenauts * Outstanding Achievement in Animation: Uncharted 2: Among Thieves * Outstanding Achievement in Visual Engineering: Uncharted 2: Among Thieves * Outstanding Achievement in Art Direction: Uncharted 2: Among Thieves * Outstanding Achievement in Story -Adapted: Batman: Arkham Asylum * Outstanding Character Performance: Batman: Arkham Asylum ? Joker * Outstanding Achievement in Online Game Play: Call of Duty: Modern Warfare 2 * Outstanding Achievement in Story ? Original: Uncharted 2: Among Thieves * Outstanding Achievement in Original Music Composition: Uncharted 2: Among Thieves * Outstanding Achievement in Soundtrack: Brütal Legend * Outstanding Achievement in Game Play Engineering: Uncharted 2: Among Thieves * Outstanding Achievement in Sound Design: Uncharted 2: Among Thieves * Outstanding Achievement in Portable Game Design: Scribblenauts * Portable Game of the Year: Scribblenauts
Opublikowano 19 lutego 201015 l W pełni zasłużone nagrody, nic tylko pogratulować twórcom i życzyć im kolejnych nagród i jeszcze większej ilości sprzedanych sztuk. Sam jakiś tydzień temu skończyłem U2, gra jest doskonała prawie pod każdym względem. Oprawa audio-wideo to najwyższa półka produkcji z konsol obecnej generacji. Nawet nie sądziłem, że coś po Killzone 2 może mnie na konsolach zaskoczyć pod względem grafiki i audio. Jeden z najlepszych tytułów w jakie grałem w moim życiu. Jeśli miałbym dać ocenę, to dałbym 10-. Było parę pomniejszych bugów i nieścisłości. Troszkę mogli zrobić lepiej zakończenie, a mianowicie dialogi pod sam koniec, bo gadanie o klaunach jakoś niezbyt pasowało mi do produkcji na takim poziomie i zostawiało lekki niesmak. Wydłużyć także powinni pobyt w Szambali, bo szczerze pobyt tam był dosyć krotki. Mogliby np. dać parę leveli, gdzie dowiadywalibyśmy się więcej na temat losów miasta i jego znaczenia, no ale może za dużo wymagałem... Jedno jest pewne, teraz tylko odliczam czas do premiery U3, może tym razem będziemy szukać Atlantydy? Kto wie... Edytowane 19 lutego 201015 l przez Paliodor