Opublikowano 4 sierpnia 201014 l Mam dwa pytania odnośnie tej gry. 1. Są do pobrania 3 dodatki, one oferują tylko mapy multiplayer? Który z nich jest najbardziej interesujący? 2. Do którego poziomu można rozwijać swoją postać korzystając z podstawowej wersji gry oraz z dodatkami?
Opublikowano 4 sierpnia 201014 l ad1. dwa z nich oferują nowe mapy i trofea do każdego dodatku po dwie mapy a jeden to same skórki do postaci ad2. rozwijanie postaci jest do 80 lvl i tu nie ma znaczenia czy masz dodatki czynie
Opublikowano 4 sierpnia 201014 l Dzięki za odpowiedź. Nie wiem czy to dobre miejsce, ale dziś podczas próby łączenia w grze z multiplyerem pojawia się ciągle komunikat "Błąd inicjalizacji menadżera sesji". W czym tkwi problem ? Chwilowy błąd serwerów ?
Opublikowano 5 sierpnia 201014 l czasami tez tak miałem jeszcze wyskakiwał mi błąd synchronizacji poziomów ale za 2próbą zawsze mnie łączyło Edytowane 5 sierpnia 201014 l przez TWISTER1981PL
Opublikowano 6 sierpnia 201014 l Aby zdobyć platynę muszę zebrać wszystkie skarby na poziomie miażdżącym ?
Opublikowano 6 sierpnia 201014 l Skarby nie mają nic wspólnego z poziomem trudności. Nie zbiera się ich oddzielnie dla każdego z osobna. Edytowane 6 sierpnia 201014 l przez Berion
Opublikowano 7 sierpnia 201014 l Od wersji 3.0 systemu Trophy, Sony wprowadziło rozgraniczanie trophy z wersji podstawowej od trophy z DLC poprzez osobne kategorie (group content bodajże, przy sortowaniu w danej grze, ustawi to globalnie) i ikonki z plusem.
Opublikowano 12 sierpnia 201014 l We wtorek 17 sierpnia dostępne będzie nowe DLC zawierające 8 skórek.Poniżej lista oraz screeny: Heist Chloe Borneo Chloe Borneo Sullivan UDF Sullivan Winter Sullivan Wetsuit Elena Dillon Mac W ten sam dzień dostępny do ściągnięcia będzie dynamiczny motyw: Cena obydwu $2.99 Edytowane 12 sierpnia 201014 l przez MYSZa7
Opublikowano 12 sierpnia 201014 l Themsik moglby byc darmowy dla tych co maja platynke <marzyciel>...szkoda ze nie mam resztek na koncie bo bym zakupil :)a i tak sackoya nic nie pobije
Opublikowano 12 sierpnia 201014 l Ikonki w tym temacie są fajne,ale tło już niekoniecznie...mogli być dać to samo tło które jest w menu głównym samej gry i wtedy byłoby świetnie
Opublikowano 13 sierpnia 201014 l A czy ten theme pojawi się również na naszym store? Bo z miejsca bym wziął, przydałby się dynamiczny theme z Chloe kręcącą swoją pupą ;p. Edytowane 13 sierpnia 201014 l przez SłupekPL
Opublikowano 13 sierpnia 201014 l Fajnie że jeszcze wypuszczają dodatki do ej genialnej gry, może niebawem doczekamy się nowych map ? (Przydała by się mapa w dżungli:) ) A jakie są inne skiny? Znalazł ktoś wszystkie prezentacje ?
Opublikowano 13 sierpnia 201014 l A czy ten theme pojawi się również na naszym store? Bo z miejsca bym wziął, przydałby się dynamiczny theme z Chloe kręcącą swoją pupą ;p. noooo...ale na tym themie Nathan brodzi przez śnieg 8)
Opublikowano 13 sierpnia 201014 l Oj, tak. Na Chloe chętnie rzuciłbym okiem przy odpalaniu konsoli. Przydałby się kolejny map pack i ewentualnie jakieś bundle dodatków w niższej cenie, tak jak Guerilla zrobiło to z mapkami do Killzone 2. Gra ktoś dzisiaj około 20?
Opublikowano 18 sierpnia 201014 l Jest już na PS Store ten Dynamic Theme z Drake'em idącym w zaspie śniegu W sumie fajnie to wygląda, warto dać te 7zł choć moim zdaniem ten theme powinien być dodawany do limitki w zeszłym roku...
Opublikowano 18 sierpnia 201014 l Jest już na PS Store ten Dynamic Theme z Drake'em idącym w zaspie śniegu W sumie fajnie to wygląda, warto dać te 7zł choć moim zdaniem ten theme powinien być dodawany do limitki w zeszłym roku... Dzięki za info ;]. Również kupiłem i wygląda to fajnie choć po lewej stronie trochę pusto jest. Ale i tak najlepszym dynamicznym themem pozostaje ten z HR (deszcz). Edytowane 18 sierpnia 201014 l przez SłupekPL
Opublikowano 18 sierpnia 201014 l boszze widze ze ta gra jak ssala w multi tak dalej ssie. Po 4 mc przerwy chcialem sobie zagrac jakas partyjke w multi...jak narazie od 45 min jestem na etapie Synchronizacji danych wtf :|