Toshirou 0 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Czy ktoś wie, czy do zdobycia trophy za przejście gry na Crushing wystarczy ostatnią walkę przejść na tym poziomie? Tj. załadować save z poziomem HARD, zmienić stopień trudności, pokonać bossa i voila? Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 504 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Nie wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 crushing jest latwiejszy niz hard. Jak na hardzie nie udalo mi sie zrobic "niezlomnego" to na Crushingu bez problemu walnalem 75+. Mam takie wrazenie ze na hardzie bardziej sie przeciwnicy kryja a tutaj samis ie wystawiaja na heady. Wpadaja jeden za drugim ps na 200 kili z gatlinga zalicza te dzialka na wozach? czy tez tylko te noszone recznie? jesli tylko te drugie to co mam non stop padac i od nowa robic aby to uzbierac? bo gatlinga zwykle daja w takich miejscach gdzie przeciwników nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza
Berion 207 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Każdy poziom należy przejść na Crushing, niekoniecznie po kolei. Po za kilkoma momentami jest to dość proste. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 504 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 ps na 200 kili z gatlinga zalicza te dzialka na wozach? czy tez tylko te noszone recznie? jesli tylko te drugie to co mam non stop padac i od nowa robic aby to uzbierac? bo gatlinga zwykle daja w takich miejscach gdzie przeciwników nie ma Z tematu o trofeach. Najlepiej wykupić daną broń w sklepiku i cały czas z nią chodzić. Co do Gutlinga to najlepiej w 6 rozdziale na początku, albo w 24 bądź 25 (nie pamiętam), w dużej grocie. Jak dojdziesz to będziesz widział o które miejsce chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 co trzeba zrobic aby dolaczyc do gry multi? ciagle mam laczenie+ synchronizacja livedata ile to moze trwac? aby zrobic z kims misje co op to musze go miec w znajomych? czy tez jest jakas wyszukiwarka Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 co trzeba zrobic aby dolaczyc do gry multi? ciagle mam laczenie+ synchronizacja livedata ile to moze trwac? Jeżeli łączysz się pierwszy raz, to musisz dość długo czekać. Cierpliwości. aby zrobic z kims misje co op to musze go miec w znajomych?czy tez jest jakas wyszukiwarka Oczywiście, że jest wyszukiwarka. Cytuj Odnośnik do komentarza
TWISTER1981PL 1 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 (edytowane) troche może potwać zależy jakie masz łącze trzeba uzbroić się w cierpliwość najlepiej ze znajomymi ale też jest wyszukiwarka do copa PS widzę że kolega YETI mnie wyprzedził z odpowiedzią Pozdrawiam Edytowane 24 Sierpnia 2010 przez TWISTER1981PL Cytuj Odnośnik do komentarza
Toshirou 0 Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Jak to jest ze zliczaniem trupów zabitych z danej broni? Jeżeli wybieram z 'Chapters' dany chapter, kończę go i potem ponownie wychodzę do menu głównego to liczba zabitych z danej broni się zapisuje, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 504 Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Tak, zapisuje się wraz z automatycznym sejwem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Toshirou 0 Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 A jak to jest z tym przenoszeniem danych z save'a. Mianowicie miałem kilka save'ów. (W tym trzy na których: a) byłem w połowie gry na normal, b) przeszedłem grę na Normal i c) przeszedłem gre na Hard) Rozpocząłem grę, jestem już bardzo daleko w grze, patrzę na ilość znalezionych skarbów, a tam tylko 44. (zdobyłem je wszystkie na HARD) Pytanie brzmi: Czy w związku z tym, że grę mam tylko z tak małą ilością skarbów oznacza, że nie mam nikogo zabitego z broni '19' ? (ta wielka dwuręczna maszynówka) Cytuj Odnośnik do komentarza
Berion 207 Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 (edytowane) Statystyki zapisują się do system file'a. Po za tym czy w grze nie ma podglądu statystyk? Wydaje mi się, że ilości zabitych z poszczególnych broni są. Jeśli bierzesz new game to oczywiste, że skarbów zebranych nie będzie. W ogóle nie rozumiem po co to zrobiłeś zamiast wybierać misje z Chapter Select. Edytowane 29 Sierpnia 2010 przez Berion Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 504 Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Nie wiem jak jest dokładnie w twoim przypadku bo od zawsze grałem na jednym sejwie, skoro w dowolnej chwili można wybrać konkretny rozdział i poziom trudności. Jak spojżysz na wszystkie sejwy, to jeden zawiera sam profil i wydaje mi się że to na nim zapisywane są wszystkie statystyki. Skarby są dzielone na nowe sejwy, aby można je było znowu pozbierać. Mówisz że w najnowszej grze masz tylko 44 skarby, a możesz używać np wybierania broni na tym sejwie ? Jeżeli tak to weź jakąś broń, która nie wymaga dużej ilości zabitych i nie masz za nią jeszcze trophy. Jak wpadnie po mniejszej ilości niż wymagana to tak samo będzie z gutlingiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość donsterydo Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 To w tej grze są poziomy trudności ? Gram i nie przypominam sobie by na początku można było wybrać. Domyślnie jest na normal ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 (edytowane) Pewnie, że są i to aż cztery na starcie. Bardzo łatwy, Łatwy, Normalny oraz Trudny. Miażdzący dopiero jest dostępny po jednorazowym ukończeniu całej przygody. Edytowane 29 Sierpnia 2010 przez NEMESIS US Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość donsterydo Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Dzięki. Wrzuciłem teraz płytę do napędu i sprawdziłem. Mam ustawione na hard. Mam na liczniku trochę ponad dwie godziny (-4 Digsite-) i muszę powiedzieć, że gra jest za(pipi)ista. Grafika wiadomo śliczna, ale najbardziej podobają mi się takie elementy technicznego wykonania jak ślady w śniegu, animacja postaci i to jak ubranie moknie w wodzie. Na początku trochę zalatywało nudą, ale później jak mamy już broń do dyspozycji akcja się rozkręca . Dobry system cover i tak samo dobrze się strzela. Close combat na miarę Conviction. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 (edytowane) To jedna z najlepszych gier w jakie kiedykolwiek grałem. Nie chcę Ci spojlerować ale w późniejszych chapter'ach dzieją się takie rzeczy, że szczena opada. Dobrze mieć odpowiedni zestaw nagłośnienia lub konkretne słuchawki. Online może nawet trzykrotnie wydłużyć zabawę. Sporo trybów i już trzy dodatki do pobrania (za kasę). Edytowane 29 Sierpnia 2010 przez NEMESIS US Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość donsterydo Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Mam PC'towe pierdziawki za 50 zł Mam bardzo dobre douszne słuchawki sennheiser'a, ale jak mi ktoś do pokoju wejdzie to można zawału dostać Online mnie nie jara, gram we wszystko tylko w singla. Te dodatki to tylko do multi ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Tak, jedynie w multiplayer. Nie jara Cię online? Zagraj w parę trybów, bardzo fajny są tryby przetrwania lub kooperacji (tylko online). Multi jest naprawdę udany. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Multiplayer w Uncharted 2 jest rewelacyjne. Grałem nałogowo w Quake'a III, Q3Live (CA,TDM,CTF, na Pro Mode oraz baseq3) w polskiej internetowej pierwszej lidze ale to co zaprezentowało Uncharted 2 to szok. Świetne tryby, jak zacząłem grać w multi miałem problem z oderwaniem się aby skonczyć singla Gdybym miał znajomych z którymi mógłbym grać w Multi w tą właśnie grę od razu bym kupił Headshota (zestaw kominikacyjny). Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość donsterydo Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 NEMESIS US: Gram na tyle mało, że same single mi starczą do grania. Żadnej gry nie przechodzę nawet dwa razy bez względu na to jak bardzo mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 504 Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Close combat na miarę Conviction. Chciałbym zauważyć że U2 wyszło prawie 6 miesięcy wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza
Toshirou 0 Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Czy może mi ktoś powiedzieć czy na poziomie Crushing w Chapterze nr 25 w jakiś sposób można przejść ten chapter? Zabiłem wszystkich 3 strażników i od 20 minut w nieskończoność wychodzą żołnierze, a rośliny blokujące wyjście nadal są i nie mogę wejść dalej i nie pojawia się strażnik z rzucającym sap'em :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 504 Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Pewnie jakiś bug. Za każdym razem tak się dzieje ? Może najpierw załatw wojaków, zostawiając jednego kusznika. Cytuj Odnośnik do komentarza
Toshirou 0 Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Za każdym. Dobra, przeczytałem na necie i jest to glitch. :confused: Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi