SzczurekPB 2 254 Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 (edytowane) Też miałem z tym problem, to polazłem w to miejsce z którego wychodzili i w końcu przestali a roślinka odblokowała przejście Edytowane 29 Sierpnia 2010 przez SzczurekPB Cytuj Odnośnik do komentarza
Toshirou 0 Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Najśmieszniejsze jest to, że dopiero przy trzecim przechodzeniu gry takie jaja miałem. No i do tego zawieszka konsoli po wejściu na schody :whistling:Na szczęście platyna zrobiona. :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 A tak w ogóle to czytałem kiedyś, że w przypadku Uncharted 2 lub God of War III powyskakiwały YLOD'y. Ponoć przyczyną było przesilenie zasobów sprzętowych systemu, czyli zwyczajnie pod naporem wymogu tych gier. Tak było naprawdę czy to jest tania jak barszcz (i głupia zresztą) plotka? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość donsterydo Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Może paść podczas grania w jakąkolwiek grę, ale nie ma to z grą nic wspólnego bo w takim przypadku to by konsole padły wszystkim którzy w te gry grają. Cytuj Odnośnik do komentarza
Berion 207 Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 A tak w ogóle to czytałem kiedyś, że w przypadku Uncharted 2 lub God of War III powyskakiwały YLOD'y. Ponoć przyczyną było przesilenie zasobów sprzętowych systemu, czyli zwyczajnie pod naporem wymogu tych gier. Tak było naprawdę czy to jest tania jak barszcz (i głupia zresztą) plotka? Przeczytaj to sobie na głos; jak nie pomoże to drugi raz. Oczywiście że głupoty. Żadne "zasoby systemowe" się nie "przesilają". Dopóki Sony z MS będą zakładać fanty na BGA, dopóty te konsole będą umierać. I tutaj nie pomogą żadne "nanometry"... Jawna kpina z klienta i brak poszanowania jego portfela. Także na YLOD nie mają wpływu gry. Podobnie z żywotnością napędu (no chyba, że deweloper nie potrafi zaplanować rozmieszczenia danych na płycie jak nie przymierzając Starbreeze z Riddickiem). Cytuj Odnośnik do komentarza
Kisiel-PL 38 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Ej koledzy mam problem z online. Wszystko się loguje i raczej nie ma związku z dzisiejszą przerwą psn. Za każdym razem jak mnie ktoś zaprasza to nie mogę do niego dołączyć ;/ Wchodzi na chwile i od razy wywala ;/ O co chodzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 Nowe DLC w drodze: http://uk.ps3.ign.com/articles/111/1118702p1.html Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 Przydała by się mapa z Borneo Cytuj Odnośnik do komentarza
saptis 620 Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 (edytowane) Fajnie gdyby dodali jakis epizod do gry, a nie tylko mapy z nowymi skinami postaci. Skoro nagrywaja jakies dialogi to moze cos w tym jest. Edytowane 7 Września 2010 przez saptis Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 Heh ogralem troche multi tutaj i mam pytanie czy to normalne ze : a) dostaje strzaly z nikad jakby ktos strzelal przez sciane? b) rzucam granat, laduje gosciowi caly amgazynek z kalacha a on podbiega i zabija mnie 1 ciosem z reki? te cale perki tyle daja? jesli tak to jakie wybrac? Cytuj Odnośnik do komentarza
jar3czek 432 Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 Taki urok tej gry w multi Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 W multi nie opłaca się lecieć na pałę z myślą a może uda się kogoś zabić. Trzeba umiejętnie się zakradać i stosować dobre dopalacze. Polecam "Sokole oko" i "Bandoliere", którą poźniej warto zmienić na Rozłam lub Pędźiwiatra. Dobrzy gracze celują zawsze w głowę i często ma się wrażenie że padasz od jednego strzału. Bugi i czity, moim zdaniem są ale nie spotykam się z nimi zbyt często a gram dość dużo. Na serwerach DLC są lepsi gracze, grając tam ciężko jest utrzymać korzystny wynik smierci do zabitych (możesz to sprawdzić w rankingu) Cytuj Odnośnik do komentarza
Freeze182 10 Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 SZPIC prawda jest taka ze w tym multi sa coraz wieksze lagi niestety i taki sytuacja jak opisałes zdarzaja sie ostatnio coraz czesciej. Widac to było zwłaszcza ostatnio w miniony weekend. Co do glitchy to jest tu ich od cholery, na szczescie caly czas sa one (przynajmniej czesciowo) usuwane. Jesli chodzi o dopalacze topolecam sokole oko i pedziwiatra na poczatek , puzniej oplaca sie biegac na unikach ( wielu graczy gra na rozpoznaniu sytuacji), jednak tak jak pisałem wczesniej lagi robia swaje i nieraz nie pomagaja 4 strzały z hammera czy tez strzał z RPG strzelony "na główe". Grajac z ludzni z np: Mexyku, Brazyli, Chin czy Japoni mozesz byc niemal pewien ze beda miec lagi, nie beda biegac tylko sie "ślizgac" po planszy lub nawet teleportowac. Cytuj Odnośnik do komentarza
77rpm 32 Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 Hej... mam problem i zarazem pytanie. ukończyłem gre na normalnym poziomie trudności, zebrałem jakieś medale itp. Kupiłem trochę bonusów w sklepie. Coś przypadkiem skasowałem i teraz ... nie wiem jak to ująć. Zaczynam nową grę, nie mogę zacząć na najwyższym poziomie trudności. Nie mam starych statystyk, starych trofeów ( mam zapisane te które zdobyłem, ale gdy lecę nową grę to zdobywam je od nowa np. Pierwszy skarb. Tak powinno być czy po prostu coś z(pipi)alem sobie w sejwach i jestem pizda nad pizdami ? dziekuję za odp Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 Mam internet 1 MB z kablówki, ping na poziomie 22 ms w speed tescie i nie zaobserwowałem jeszcze abym w mutli miał jakie kiekolwiek lagi Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 Hej... mam problem i zarazem pytanie. ukończyłem gre na normalnym poziomie trudności, zebrałem jakieś medale itp. Kupiłem trochę bonusów w sklepie. Coś przypadkiem skasowałem i teraz ... nie wiem jak to ująć. Zaczynam nową grę, nie mogę zacząć na najwyższym poziomie trudności. Nie mam starych statystyk, starych trofeów ( mam zapisane te które zdobyłem, ale gdy lecę nową grę to zdobywam je od nowa np. Pierwszy skarb. Tak powinno być czy po prostu coś z(pipi)alem sobie w sejwach i jestem pizda nad pizdami ? dziekuję za odp jak dobrze pamietam to a) aby byl crushing musisz przejsc na hardzie. b) jak przejdziesz nie dajesz nowa gra tylko z rozdziałow sie wybiera 1 chapter i grasz od nowa przy zapisie zaznaczajac save z 1 przejscia ( chyba tak to jest ) wtedy masz staty z 1 + to co teraz zdobedziesz przed toba jeszcze 2 przejscia jak 1 bylo na norm wiec spoko nabijesz nowe Cytuj Odnośnik do komentarza
77rpm 32 Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 Hej... mam problem i zarazem pytanie. ukończyłem gre na normalnym poziomie trudności, zebrałem jakieś medale itp. Kupiłem trochę bonusów w sklepie. Coś przypadkiem skasowałem i teraz ... nie wiem jak to ująć. Zaczynam nową grę, nie mogę zacząć na najwyższym poziomie trudności. Nie mam starych statystyk, starych trofeów ( mam zapisane te które zdobyłem, ale gdy lecę nową grę to zdobywam je od nowa np. Pierwszy skarb. Tak powinno być czy po prostu coś z(pipi)alem sobie w sejwach i jestem pizda nad pizdami ? dziekuję za odp jak dobrze pamietam to a) aby byl crushing musisz przejsc na hardzie. b) jak przejdziesz nie dajesz nowa gra tylko z rozdziałow sie wybiera 1 chapter i grasz od nowa przy zapisie zaznaczajac save z 1 przejscia ( chyba tak to jest ) wtedy masz staty z 1 + to co teraz zdobedziesz przed toba jeszcze 2 przejscia jak 1 bylo na norm wiec spoko nabijesz nowe Dzieki - o to mi chodziło. Myślałem, że mozna od razu na najtrudniejszym zacząć ale widzę że nie. Świetna jest ta gierka - pierwsza pozycja po kupnie konsoli. Ostatnia walka jest nieco irytująca ale gra nadrabia całością. Ciekawe jestem jedynki - skończę to to zapoluję na allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 Może zbierzemy się kiedyś z forum na jakiś meczyk ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Freeze182 10 Opublikowano 10 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 KUFIR ty tego nie zobaczysz ale twoi przeciwnicy juz tak, ja mam 10 mb loncze a i tak nieraz nie moge kogos zabyc bo jest niemal niesmiertelny, zreszta pograsz dluzej to sam sie przekonasz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 15 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 Wiadomo coś nowego na temat tego nowego zapowiedzianego dodatku DLC ? Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 15 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 Wiadomo coś nowego na temat tego nowego zapowiedzianego dodatku DLC ? Tutaj masz: http://uk.ps3.ign.co.../1118702p1.html Cytuj Odnośnik do komentarza
TakeshiX 50 Opublikowano 15 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 Wiadomo coś nowego na temat tego nowego zapowiedzianego dodatku DLC ? Tutaj masz: http://uk.ps3.ign.co.../1118702p1.html Nowe DLC w drodze: http://uk.ps3.ign.com/articles/111/1118702p1.html sprite Tobie ktoś płaci od każdego posta czy nie umiesz czytać ze zrozumieniem ? pilnuj się i przypadkiem nie odpowiadaj na to pytanie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 22 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 (edytowane) dajcie jakiegoś protipa na bossa w pociągu e: a w sumie już chyba wiem;P sorry Edytowane 22 Września 2010 przez Yakubu Cytuj Odnośnik do komentarza
Sim 30 Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 To co jakaś ustawka na meczyk może ?? ^_^ Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 U2 GOTY Edition - 12 października: http://www.joystiq.com/2010/09/28/uncharted-2-game-of-the-year-edition-swings-into-action-october/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi