Słupek 2 183 Opublikowano 23 października 2010 Opublikowano 23 października 2010 (edytowane) Elena imo lepsza. Nie wiem skąd taka powszechna podjara Chloe. Może jestem zjebany? <_< Bo ma najlepszy wirtualny tyłek ;p. No i brunetki > blondynki ;p. Zabije jak w trójce się nie pojawi ;]. Chloe to Sullivan pewnie popycha wnioskując z zakończenia Edytowane 23 października 2010 przez SłupekPL Cytuj
wendiego 11 Opublikowano 23 października 2010 Opublikowano 23 października 2010 Brunetka >>>>> Blondyka Cytuj
MYSZa7 8 962 Opublikowano 23 października 2010 Opublikowano 23 października 2010 Jeżeli tak, to jest nas dwóch. Elena>Chloe. trzech! Cytuj
Renton 1 Opublikowano 23 października 2010 Opublikowano 23 października 2010 Chloe to Sullivan pewnie popycha wnioskując z zakończenia Rozyebałeś mnie Słupek ;] W U:3 przydałaby się jeszcze jedna dupeczka (koniecznie ruda) i wtedy byśmy mogli mogli gadać o "popychaniu". Cytuj
Guti 2 Opublikowano 23 października 2010 Opublikowano 23 października 2010 Hah, ale macie fantazje. W nowym psx powinni Was zacytować, czy coś. Cytuj
Gość Mr. Blue Opublikowano 23 października 2010 Opublikowano 23 października 2010 Ja przepraszam ale także dołączam się do klubu zwolenników Eleny, która jest, moim skromnym zdaniem, bardziej kobieca. Elena>Chloe Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 23 października 2010 Opublikowano 23 października 2010 A Flynn chciał jej krzywdę zrobić. Dobrze tak temu skurwysynowi. Cytuj
Berion 207 Opublikowano 23 października 2010 Opublikowano 23 października 2010 Mi tam wszystko jedno czy blondynka, czy brunetka - czy też ruda nawet. Ważne aby miała przyjemną buzię, dobrą figurę i coś w głowie. A jeśli mówimy o Elenie i Chloe to obie są brzydkie. Sorry Cytuj
Nemesis 1 271 Opublikowano 23 października 2010 Opublikowano 23 października 2010 Chloe ma trochę mały biust ale jej tyłek nadrabia wszystko. Elena średnio mi się podoba. Cytuj
Zwyrodnialec 1 728 Opublikowano 23 października 2010 Opublikowano 23 października 2010 Elena jest tak samo słaba z wyglądu jak Jill w RE5. Cytuj
Gość Mr. Blue Opublikowano 23 października 2010 Opublikowano 23 października 2010 BURN THE HERETICS!!! Naprawdę, trzeba lubić Jolę R, żeby powiedzieć że Elnena jest brzydka lub porównywać ją do tego marnego, japońskiego wyobrażenia europejskiej urody z RE5. Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 23 października 2010 Opublikowano 23 października 2010 (edytowane) Elena jest dużo lepiej wykonana niż Chloe. Trzeba mieć zaćmę by widzieć co innego. SłupekPL: Najlepszy wirtualny tyłek ma Miranda z ME2 Edytowane 23 października 2010 przez donsterydo Cytuj
Słupek 2 183 Opublikowano 23 października 2010 Opublikowano 23 października 2010 (edytowane) Zwyrol odgrywa się bo nawet w temacie U2, RE5 dostał wrzutę ;]. Bez przesady Elena jest kiepska ale nie aż tak ;]. Elena to ciepła klucha gdzie Chloe to kocica z ciętym humorem, charakterem, temperamentem, seksownym głosem no i The Best Beautiful ass ;]. Uncharted 3 mógłby się zacząć tak, że odpala się intro w którym to Drake wali Chloe (Chloe drze się jak stuknięta) i raptem do pokoju wchodzi Elena. Chloe ma to w dup.ie, a Drake lekko zgaszony, wystraszony i zdziwiony wali swojego *growego karpia i wyskakuje z tekstem "yyyy to nie tak jak myślisz, ja tylko szukałem skarbu". Elena wybiega zaryczana i wpada prosto pod jeepa którym jedzie pijany Sullivan ;]. * to jest ten karp/mina którą wali Drake U3 przybywaj bo na łeb siada. Edytowane 23 października 2010 przez SłupekPL Cytuj
Zwyrodnialec 1 728 Opublikowano 23 października 2010 Opublikowano 23 października 2010 (edytowane) Zdecydowanie wolę. Elena obok Jill i Trish z DMC to czołówka najbrzydszych babek w grach. Edit: A jeszcze Eva z MGS3 ze spiczastym nosem elfa. Edytowane 23 października 2010 przez Zwyrodnialec Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 23 października 2010 Opublikowano 23 października 2010 (edytowane) Drake jest najprzystojniejszy ever. ;-P Meryl z MGS4 jest ok, a w MGS1 tylko pikseloza przeszkadza, gdyby była lepsza grafa... Edytowane 23 października 2010 przez MajorZero64 Cytuj
Renton 1 Opublikowano 23 października 2010 Opublikowano 23 października 2010 Od Evy wara, bo snejkiem poszczuję! Jill w REmake też była niezła. Btw, czy tylko mi się wydaje, że ten temat zszedł na jakieś dziwne tory? Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 23 października 2010 Opublikowano 23 października 2010 Chloe >>> Elena Elena przypomina mi dziewczynę z oazy tudzież dzieci maryji - fajna, miła, z radością można przedstawić rodzicom , zagłaszcze na śmierć faceta ale on przy niej umrze na nudę Chloe to znowu czysty seksapil i wszystko co z tym związane BTW. Drake przecież popychał Chloe w Uncharted2 - jest to nawet niedwuznacznie pokazane we flashbacku z Nepalu. Cytuj
Square 8 710 Opublikowano 23 października 2010 Opublikowano 23 października 2010 Elena jest tak samo słaba z wyglądu jak Jill w RE5. Zwyrol grałeś przecież w całego RE5 więc nie wiem jak możesz tak pisać. Jill z piątki to - zacytuje sam siebie z rozgrywki z triboy'em - "szpetna świnia" Jak dla mnie Elena jest dużo lepsza niż Chloe. Oczywiście pierwsze wrażenie odnośnie Chloe to "ale laska ", ale nie może się równać z najlepszymi. Cytuj
Słupek 2 183 Opublikowano 23 października 2010 Opublikowano 23 października 2010 (edytowane) Świetny jest tekst/scenka w połowie Nepalu kiedy spotykamy się z Chloe. Chloe coś tam gada, że trzeba wspiąć się na hotel (na najwyższy punkt widokowy żeby obadać rejon) a Nathan "no wiesz Chloe bardzo miło bla bla ale nie mamy czasu na zabawę". Oczywiście to inaczej brzmi ale pewnie kojarzycie o co chodzi ;]. Ta scenka pokazuje, że Nathan ma chrapkę na Chloe. Tak czy siak w U3 nasze ulubienice pewnie zyskają "parę polygonów" i będą jeszcze piękniejsze ;p. PS. Jill z RE5 to piękność przy maszkaronie Abigail - żonie Martsona z RDR to jest dopiero potwór, blehhh. @Don Nie grałem w dwójkę ale Miranda ma twarz jak M. Jackson więc odpada ;p. Za to Liara z jedynki dawała radę tak wiem, że to kosmitka ;p. Edytowane 23 października 2010 przez SłupekPL Cytuj
Yap 2 795 Opublikowano 23 października 2010 Opublikowano 23 października 2010 O kurcze...porównujecie sex appeal renderowanych lasek . Dobreee!! Wolałbym raczej pograć jakąś przeciętniarą a'la Pippi Langstrumpf niż laską z nienaturalnie kształtnymi pośladkami. Cytuj
Zwyrodnialec 1 728 Opublikowano 23 października 2010 Opublikowano 23 października 2010 Elena jest tak samo słaba z wyglądu jak Jill w RE5. Zwyrol grałeś przecież w całego RE5 więc nie wiem jak możesz tak pisać. Jill z piątki to - zacytuje sam siebie z rozgrywki z triboy'em - "szpetna świnia" Jak dla mnie Elena jest dużo lepsza niż Chloe. Oczywiście pierwsze wrażenie odnośnie Chloe to "ale laska ", ale nie może się równać z najlepszymi. No wiesz, dla mnie to ten sam typ mdłej babki, zero seksapilu. Ada Wong, czy Lara Croft zdecydowanie lepsze. Cytuj
Renton 1 Opublikowano 23 października 2010 Opublikowano 23 października 2010 No cóż, jedni wolą typ urody bliższy naturalnemu pięknu, a inni wymalowane, wysilikonowane, zbotoksowane sztuczne lale :tongue: Ja przepadam za tym pierwszymi, dlatego wyżej sobie stawiam taką Elenę Fisher czy April Ryan od lasek z Dead or Alive i Lary Croft. Cytuj
Berion 207 Opublikowano 24 października 2010 Opublikowano 24 października 2010 (edytowane) Paskudne świnie to dopiero w Heavy Rain. ;P Edytowane 24 października 2010 przez Berion Cytuj
triboy 984 Opublikowano 24 października 2010 Opublikowano 24 października 2010 Szpetna świnia suxxx Od Chloe lepszy tyłek ma Sheva, a i tak najlepsza jest Nariko Cytuj
McDrive 3 113 Opublikowano 28 października 2010 Opublikowano 28 października 2010 Nie wiecie może czy 1/11 czekają nas jakieś "atrakcje" typu zombie vs szkielety jak w zeszłym roku?? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi