Skocz do zawartości

Uncharted 2: Among Thieves

CELL7777

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Śmignął mi jakiś news od ND na ten temat, ale nie znam szczegółów. Zaraz sprawdzę ich stronę i wyedytuję.

Niby coś szykują na weekend, ale jeszcze z czymś kombinują i nie ma oficjalnej zapowiedzi czegoś specjalnego. Aczkolwiek jeszcze dziś (czyli do północy ichniejszego czasu) mają dać znać via Twitter.

Edytowane przez Wredna
Opublikowano

Dobra, czyli będzie podwójna kasa, Szkielety vs Zombie i nowy The Lab.

tyle ze ludzi praktycznie na serwerach nie ma...

5 minut czekania aby znalazlo 1 osoba ktora zaraz wychodzi i tak w kolo...

w ciagu godziny znalazlo mi 1 gre

Opublikowano (edytowane)

Ja jak grałem wczoraj wieczorem, to co chwilę wyszukiwało mi komplet graczy, bez większych kłopotów. Podobny problem natomiast nawiedza mnie ilekroć chcę zagrać w trybie likwidacji na arenach z DLC - pustkami aż świeci.

Edytowane przez Renton
Opublikowano

Dziś sprawdzałem, obecnie na serwerach jest około 58000 graczy, jeszcze miesiąc temu gdy grywałem regularnie było 78000 więc graczy na pewne jest mniej. Jednak problemu ze znalezieniem graczy nie miałem dnia dzisiejszego.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

"Jedynke" przeszedłem gdzies z 6 razy , była bardzo spoko choc nie gniotła jajeczek. Ostatnio jak byłem na biesiadzie u znajomego i niestety pic nie mozna było bo kierowcą laseczek byłem to szpiegowsku zakradłem sie przed konsole i odpaliłem sobie U2 i ten level z pociągiem ... nie zrobiła na mnie ta gra żadnego wrazenia ,czy to graficznego czy to skryptowanymi akcjami. :mellow: Wiem , co to jest 15 minut gry ,ale myslalem ze taki moment utwierdzi mnie w przekonaniu o geniuszu gry ,a tu klops. Ehh za stary juz na te gierki jestem ,jedyne w co moge pograc to hiciory z PS2,BP/NGS albo pospiewac z Singstarem. :potter:

<Rzekł prawde o sobie>

Opublikowano

w tą grę trzeba zagrać u siebie od początku do końca. U mnie kumple chwilę po premierze wpadli zobaczyć ten genialny U2 co to zbiera tak genialne noty i nagrody. Byli totalnie zawiedzeni i nic wielkiego w nim nie widzieli. Potem dwóch kolegów ode mnie go pożyczyło by samemu skończyć i oboje wtedy stwierdzili,że w nic lepszego na ps3 nie grali.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zauważyłem że wszytstkie multipalyerowe dodatki do U2 są na PSN za niecałe 40 zł, w ich opisie jest podany numer BLES gry na którym będą działać. Moja kopia (platinum, polska wersja) ma taki sam numer z tym że kończy się znakiem "/P" (BLES XXXX /P - tak to wygląda), stąd moje pytanie - czy te dodatki będą na niej działać?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wczoraj zaktualizowalem gre i pojawil mi sie problem z dzwiekiem objaw jest taki jak by kabel byl niedocisniety czyli przerywa.. z kablami wszystko jest napewno ok na innych grach wszystko jest ok, ktos z was mial cos takiego?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam

Niedawno kupiłem dodatkowe mapy do multi, ale ani razu nie udało mi się na nich zagrać. Czyżby aż tak mało ludzi kupiło pakiety z mapami, że trudno na nie trafić? Powinienem hostować grę na tych mapach? Z góry dzięki za jakieś podpowiedzi.

Opublikowano

W menu gdzie wybierasz swoje dopalacze, tag klanu, i skórkę bohatera. Po prawej jest takie coś jak: System wyszukiwania graczy. I tam z Domyślnego zmienisz na DLC.

Dzięki dobry człowieku, niech Ci Bozia w dzieciach wynagrodzi. Oczywiście w jakości, a nie ilości :thumbsup:

Opublikowano (edytowane)

Nowe mapy są naprawdę świetne (prócz tego durnego "wzniesienia"), jednak kilka miesięcy temu czasami musiałem długo czekać aby znaleźć graczy z mapami DLC. Może teraz znowu zaczeło grać wiecej ludzi, nie wiem nie sprawdzałem. GL and HF :)

Edytowane przez kufir
Opublikowano (edytowane)

Ze znalezieniem graczy nie ma problemu - nawet częściej gra się na mapach z DLC niż na standardowych. Mi z kolei mapa Wzgórze bardzo się podoba, jest bardziej pionowa niż pozioma, ma dużo miejsc do przyczajenia. Nie lubię zbytnio Muzeum, a cała reszta to już mistrzostwo świata.

Edytowane przez Kris77