Wredna 2 Opublikowano 28 października 2010 Opublikowano 28 października 2010 (edytowane) Śmignął mi jakiś news od ND na ten temat, ale nie znam szczegółów. Zaraz sprawdzę ich stronę i wyedytuję. Niby coś szykują na weekend, ale jeszcze z czymś kombinują i nie ma oficjalnej zapowiedzi czegoś specjalnego. Aczkolwiek jeszcze dziś (czyli do północy ichniejszego czasu) mają dać znać via Twitter. Edytowane 28 października 2010 przez Wredna Cytuj
McDrive 3 094 Opublikowano 29 października 2010 Opublikowano 29 października 2010 Dobra, czyli będzie podwójna kasa, Szkielety vs Zombie i nowy The Lab. Cytuj
Gość szpic Opublikowano 30 października 2010 Opublikowano 30 października 2010 Dobra, czyli będzie podwójna kasa, Szkielety vs Zombie i nowy The Lab. tyle ze ludzi praktycznie na serwerach nie ma... 5 minut czekania aby znalazlo 1 osoba ktora zaraz wychodzi i tak w kolo... w ciagu godziny znalazlo mi 1 gre Cytuj
Renton 1 Opublikowano 30 października 2010 Opublikowano 30 października 2010 (edytowane) Ja jak grałem wczoraj wieczorem, to co chwilę wyszukiwało mi komplet graczy, bez większych kłopotów. Podobny problem natomiast nawiedza mnie ilekroć chcę zagrać w trybie likwidacji na arenach z DLC - pustkami aż świeci. Edytowane 30 października 2010 przez Renton Cytuj
McDrive 3 094 Opublikowano 30 października 2010 Opublikowano 30 października 2010 Ja gram głównie w Grabież i cały czas mam komplet. Cytuj
tomci23 55 Opublikowano 30 października 2010 Opublikowano 30 października 2010 Ja teraz grałem i szuka bez najmniejszych problemów jak ktoś ma problem to myślę ze o NAT chodzi Cytuj
Gość kufir Opublikowano 31 października 2010 Opublikowano 31 października 2010 Dziś sprawdzałem, obecnie na serwerach jest około 58000 graczy, jeszcze miesiąc temu gdy grywałem regularnie było 78000 więc graczy na pewne jest mniej. Jednak problemu ze znalezieniem graczy nie miałem dnia dzisiejszego. Cytuj
XM. 10 868 Opublikowano 22 listopada 2010 Opublikowano 22 listopada 2010 "Jedynke" przeszedłem gdzies z 6 razy , była bardzo spoko choc nie gniotła jajeczek. Ostatnio jak byłem na biesiadzie u znajomego i niestety pic nie mozna było bo kierowcą laseczek byłem to szpiegowsku zakradłem sie przed konsole i odpaliłem sobie U2 i ten level z pociągiem ... nie zrobiła na mnie ta gra żadnego wrazenia ,czy to graficznego czy to skryptowanymi akcjami. Wiem , co to jest 15 minut gry ,ale myslalem ze taki moment utwierdzi mnie w przekonaniu o geniuszu gry ,a tu klops. Ehh za stary juz na te gierki jestem ,jedyne w co moge pograc to hiciory z PS2,BP/NGS albo pospiewac z Singstarem. :potter: <Rzekł prawde o sobie> Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 22 listopada 2010 Opublikowano 22 listopada 2010 w tą grę trzeba zagrać u siebie od początku do końca. U mnie kumple chwilę po premierze wpadli zobaczyć ten genialny U2 co to zbiera tak genialne noty i nagrody. Byli totalnie zawiedzeni i nic wielkiego w nim nie widzieli. Potem dwóch kolegów ode mnie go pożyczyło by samemu skończyć i oboje wtedy stwierdzili,że w nic lepszego na ps3 nie grali. Cytuj
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 22 listopada 2010 Opublikowano 22 listopada 2010 Dokładnie trzeba przejść całą grę, tym bardziej, że co chwilę zaskakuje czymś nowym, a im dalej, tym lepiej. Cytuj
Freeze182 10 Opublikowano 23 listopada 2010 Opublikowano 23 listopada 2010 (edytowane) Dobra panie i panowie, od srody koniec z limitem(75 tys)kasy za pojedynczy mecz. Jeeeee, super ,wypas. Szkoda tylko ze tak dlugo musialem meczys sie z tym zakichanym limitm Edytowane 25 grudnia 2011 przez Freeze182 Cytuj
77rpm 32 Opublikowano 25 listopada 2010 Opublikowano 25 listopada 2010 Dziś wszyscy jesteśmy grubasami i pkt lecą x2 Na jakiej zasadzie robią te bonusy ? Cytuj
Hal Emmerich 257 Opublikowano 1 grudnia 2010 Opublikowano 1 grudnia 2010 Czy wiadomo, czy ta edycja Game of the Year Uncharted 2 ukaże się w Europie? A jeśli tak, to kiedy? Cytuj
Jeez_PS 838 Opublikowano 15 grudnia 2010 Opublikowano 15 grudnia 2010 Zauważyłem że wszytstkie multipalyerowe dodatki do U2 są na PSN za niecałe 40 zł, w ich opisie jest podany numer BLES gry na którym będą działać. Moja kopia (platinum, polska wersja) ma taki sam numer z tym że kończy się znakiem "/P" (BLES XXXX /P - tak to wygląda), stąd moje pytanie - czy te dodatki będą na niej działać? Cytuj
77rpm 32 Opublikowano 15 grudnia 2010 Opublikowano 15 grudnia 2010 Mam tę samą wersję i śmiga. Bierz. Cytuj
JacekW 5 Opublikowano 27 grudnia 2010 Opublikowano 27 grudnia 2010 Wczoraj zaktualizowalem gre i pojawil mi sie problem z dzwiekiem objaw jest taki jak by kabel byl niedocisniety czyli przerywa.. z kablami wszystko jest napewno ok na innych grach wszystko jest ok, ktos z was mial cos takiego? Cytuj
Kris77 433 Opublikowano 7 stycznia 2011 Opublikowano 7 stycznia 2011 Witam Niedawno kupiłem dodatkowe mapy do multi, ale ani razu nie udało mi się na nich zagrać. Czyżby aż tak mało ludzi kupiło pakiety z mapami, że trudno na nie trafić? Powinienem hostować grę na tych mapach? Z góry dzięki za jakieś podpowiedzi. Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 7 stycznia 2011 Opublikowano 7 stycznia 2011 A w swoim profilu w opcjach wyszukiwania wybrałeś DLC? Cytuj
Kris77 433 Opublikowano 7 stycznia 2011 Opublikowano 7 stycznia 2011 A w swoim profilu w opcjach wyszukiwania wybrałeś DLC? Eee... Nie... A gdzie tego szukać ? Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 7 stycznia 2011 Opublikowano 7 stycznia 2011 (edytowane) W menu gdzie wybierasz swoje dopalacze, tag klanu, i skórkę bohatera. Po prawej jest takie coś jak: System wyszukiwania graczy. I tam z Domyślnego zmienisz na DLC. Edytowane 7 stycznia 2011 przez SzczurekPB Cytuj
Kris77 433 Opublikowano 7 stycznia 2011 Opublikowano 7 stycznia 2011 W menu gdzie wybierasz swoje dopalacze, tag klanu, i skórkę bohatera. Po prawej jest takie coś jak: System wyszukiwania graczy. I tam z Domyślnego zmienisz na DLC. Dzięki dobry człowieku, niech Ci Bozia w dzieciach wynagrodzi. Oczywiście w jakości, a nie ilości Cytuj
Gość kufir Opublikowano 7 stycznia 2011 Opublikowano 7 stycznia 2011 (edytowane) Nowe mapy są naprawdę świetne (prócz tego durnego "wzniesienia"), jednak kilka miesięcy temu czasami musiałem długo czekać aby znaleźć graczy z mapami DLC. Może teraz znowu zaczeło grać wiecej ludzi, nie wiem nie sprawdzałem. GL and HF Edytowane 7 stycznia 2011 przez kufir Cytuj
Kris77 433 Opublikowano 8 stycznia 2011 Opublikowano 8 stycznia 2011 (edytowane) Ze znalezieniem graczy nie ma problemu - nawet częściej gra się na mapach z DLC niż na standardowych. Mi z kolei mapa Wzgórze bardzo się podoba, jest bardziej pionowa niż pozioma, ma dużo miejsc do przyczajenia. Nie lubię zbytnio Muzeum, a cała reszta to już mistrzostwo świata. Edytowane 8 stycznia 2011 przez Kris77 Cytuj
Gość kufir Opublikowano 8 stycznia 2011 Opublikowano 8 stycznia 2011 Oj, oj Muzeum to moja mapa Nr. 1 Rewelka Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi