Square 8 710 Opublikowano 9 lutego 2013 Opublikowano 9 lutego 2013 Jest dzwięk przestrzenny, tylko dialogi są podmienione. Pro tip: niewarto, lepiej przejść ponownie w oryginale 1 Cytuj
balon 5 371 Opublikowano 9 lutego 2013 Opublikowano 9 lutego 2013 No chciałem nanowym TV myślałem, że może w końcu przy okazji sprawdzę wersję PL ale chyba zrobię jak radzisz Cytuj
Square 8 710 Opublikowano 9 lutego 2013 Opublikowano 9 lutego 2013 Nie no, jak chcesz sprawdzić to sprawdzaj. Na próbę czy Ci przypasi, zmień język na PL i włącz jakąkolwiek scenkę w opcjach. Jak nie odrzuci Cię od razu to możesz atakować. Cytuj
balon 5 371 Opublikowano 9 lutego 2013 Opublikowano 9 lutego 2013 Nie no już sprawdzałem tak zdawkowo i szału nie było ale teraz mam też nowy sprzęt audio, a wcześnie przechqodziłem tylko na głośnikach TV, więc teraz będzie pierwsze przejście z dźwiękiem przestrzennym. Cytuj
Square 8 710 Opublikowano 9 lutego 2013 Opublikowano 9 lutego 2013 To nawet się nie zastanawiaj i graj w oryginale jak pierwszy raz na kinie to będzie. Cytuj
_Red_ 12 065 Opublikowano 26 stycznia 2014 Opublikowano 26 stycznia 2014 (edytowane) Zaraz po ukończeniu jedynki, wczoraj wziąłem się za U2. Gra wymiotła, tyle mogę powiedzieć.Widoki (szczękopad), zróżnicowane tekstury (czasem mam wrażenie, że konsola ma dodatkowy ukryty RAM gdzieś...), znacznie lepiej wyważony gameplay (przeciwnicy już nie są jasnowidzami i można ich wziąć z flanki stealth killem w trakcie batalii), rewelacyjne skrypty (strzelanina w zapadającym się hotelu goty </niespoiler>). Poza tym fabuła typowa tombraiderowoindianajonsowa, ale przyjemna, a postacie całkiem interesujące - wszystko łyka się niczym dobry 10-godzinny film.Dawno mi się nie zdarzyło, bym grę przeszedł za jednym posiedzeniem jedynie z krótką przerwą na klopa i kanapki O_o Tak mi minęła sobota. Edytowane 26 stycznia 2014 przez _Red_ 6 Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 26 stycznia 2014 Opublikowano 26 stycznia 2014 do czasu last of us to u2 bylo moja gra generacji ,teraz mam je obie. Trojka choc najbardziej efekciarska nie jest juz tak calosciowo idealna Cytuj
lennox 67 Opublikowano 26 stycznia 2014 Opublikowano 26 stycznia 2014 (edytowane) Co do tej gry powiem tylko tak Nie wiem co zrobię jak padnie mi mój Slim Uncharted samo w sobie to oprócz RDR i TLoU gry tej generacji (moim zdaniem), w które wciąż gram (multi, singiel). Co prawda przesiadłem się na PS4 ale dla owy gier będę chuchał i dmuchał na PS3 Edytowane 26 stycznia 2014 przez lennox Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 26 stycznia 2014 Opublikowano 26 stycznia 2014 Zaraz po ukończeniu jedynki, wczoraj wziąłem się za U2. Gra wymiotła, tyle mogę powiedzieć. Widoki (szczękopad), zróżnicowane tekstury (czasem mam wrażenie, że konsola ma dodatkowy ukryty RAM gdzieś...), znacznie lepiej wyważony gameplay (przeciwnicy już nie są jasnowidzami i można ich wziąć z flanki stealth killem w trakcie batalii), rewelacyjne skrypty (strzelanina w zapadającym się hotelu goty </niespoiler>). Poza tym fabuła typowa tombraiderowoindianajonsowa, ale przyjemna, a postacie całkiem interesujące - wszystko łyka się niczym dobry 10-godzinny film. Dawno mi się nie zdarzyło, bym grę przeszedł za jednym posiedzeniem jedynie z krótką przerwą na klopa i kanapki O_o Tak mi minęła sobota. Jak przeszedles cala gre jednego dnia…. miales naprawde cudowna sobote. Cytuj
_Red_ 12 065 Opublikowano 26 stycznia 2014 Opublikowano 26 stycznia 2014 Rzadko się zdarza, żebym miał tyle wolnego czasu. No i rzadko kiedy chce mi się tyle siedzieć przy konsoli. 8-9 h nonstoper - heh, kiedyś tyle potrafiłem poświęcać na jeden quest w Fallout 3.Aha, od razu po dwójce, zabrałem się za U3. Ponownie klimat mnie masakruje po prostu. Wycieczka po ruinach zamku w lesie gdzieś we Francji - po prostu chodzę z otwartą gębą i oglądam miejscówkę, zamiast posuwać fabułę do przodu.Ja nie chcę już innych gier:( Jak skończy się trylogia, to będę czuł się prawie jak po zakończeniu The Shield - inne seriale nie miały racji bytu przez kilka tygodni. Jak po tym odpalę MGS4 to puszczę pawia Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 28 stycznia 2014 Opublikowano 28 stycznia 2014 Wow, mimo że U2 uwielbiam to na jedno posiedzenie bym tej gry nie zaliczył Szacun. Cytuj
dawdi17 57 Opublikowano 24 lutego 2014 Opublikowano 24 lutego 2014 (edytowane) Ukończyłem. No zajefajna gra, nawet mojej dziewczynie się podobało (zajawka jak w słynnej reklamie z Butlerem), polonizacja też wyszła całkiem sympatycznie, słychać, że nie była robiona "na odwal się". Teraz podejście do trofików ps. warto pograć w multi? Bez headseatu ma to wogóle sens? Edytowane 24 lutego 2014 przez dawdi17 Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 24 lutego 2014 Opublikowano 24 lutego 2014 Dwójka ma lepszy multi, niż przekombinowany w trójce. Grałem z koleżanką, dzwoniąc do siebie i ustawiając telefon na głośnomówiący. Mieliśmy problem z jedną z misji w coopie, a tekst 'znajdz granatnik i rozwal te drzwi', śnił mi się po nocach. Fajne czasy i w sumie zazdroszczę, że dopiero w 2014, ktoś gra poraz pierwszy. Cytuj
bickamil5 23 Opublikowano 24 lutego 2014 Opublikowano 24 lutego 2014 Kedno z najlepszych multiplayerów jakie grałem. Gramy do dziś z kumplami już przeszło od 4 lat i nadal jest dobrze. Ogólnie warto Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 23 marca 2014 Opublikowano 23 marca 2014 Przeszedłem i jestem zachwycony. Od razu zaczynam drugi raz i zbieram wszystkie skarby, może nawet o platynkę się pokuszę a przynajmniej o większość trofików. Kapiszony, skrypty, samograj i w ogóle, ale gaddemyt, jak w to się przyjemnie pyka. A grafika to po prostu mistrzostwo świata, ja pc mustard race 1080p/60fps chylę czoło nad tym, co ND wyprawiło z PS3. Chyba pierwsza duża gierka na wyłączność, dla której mogę powiedzieć, że warto było wziąć PS3 (choć powodów do zakupu było jeszcze kilka). BTW jedynka mi średnio podeszła, a prawie do połowy gry praktycznie byłem gotowy rzucić grę w kąt. 1 Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 23 marca 2014 Opublikowano 23 marca 2014 No i prawidłowo, też moją pierwszą platyną było U2 Grałeś na hard? Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 23 marca 2014 Opublikowano 23 marca 2014 (edytowane) Najpierw grałem w 3, sam miód, myślałem, że dwójeczka będzie uboższa i po prostu gorsza - myliłem się. Uncharted to marka sama w sobie, wciągnąłem kampanię na raz, no i multi też fajne Jednak lepiej troszke bawiłem sie przy trójeczce, więc Rejwenie czeka Cię sporo frajdy jeszcze ;] Edytowane 23 marca 2014 przez Banny Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 24 marca 2014 Opublikowano 24 marca 2014 Tylko zmien tryb celowania na alternatywny (dodany w patchu) na prośby fanów dwojki, bo ten standardowy to masakra je Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 24 marca 2014 Opublikowano 24 marca 2014 (edytowane) w trójce masz dwa typy celowania - w tym podstawowym jak robisz kolka prawym analogiem to kursor przesuwa sie tak dziwnie - jakby po liniach prostych. W drugim trybie jest ok . Ten drugi tryb wprowadzili po interwencji fanow w jakims patchu. Gzies w czasie gry w wopcjach to sie przelacza Edytowane 24 marca 2014 przez Ficuś Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 24 marca 2014 Opublikowano 24 marca 2014 Aha, bo myślałem, że użytkownik niktcienielubi () pisał o dwójce i że coś przeoczyłem, a tutaj o trójeczkę chodzi. Dzięki, zapamiętam sobie, na razie jeszcze trofea w dwójce będę zbierać . Cytuj
Square 8 710 Opublikowano 24 marca 2014 Opublikowano 24 marca 2014 Zmiana celowania w DD to podstawa, ale za trzecie Uncharted zabierz się za jakiś czas. Cytuj
Wielki K 94 Opublikowano 27 marca 2014 Opublikowano 27 marca 2014 Tych zgredów, którzy w aktualnym numerze wrzucili U2 do rubryki przecenionych ocen chyba rozum opuścił. Kurna, przecież tę grę można wsadzić do gabloty w Sevres jako wzorzec przygodowej gry akcji. Cytuj
dawdi17 57 Opublikowano 26 maja 2014 Opublikowano 26 maja 2014 Panowie jest jakiś patent na tego generała w pociągu? Wszystko jest w miarę ok, dopóki nie dochodzi do walki wręcz. Wyprowadzam parę pierwszych ciosów no i w końcu boss szykuje się do kontrataku. Zdaje się, że wtedy powinienem nacisnąć trójkąt, ale chyba ten moment lamie i nie umiem wyczuć timingu, a po tym ciosie zwykle nie ma już co ze mnie zbierać. Jeśli ktoś mógłby mi doradzić to byłbym cholernie wdzięczny. Najwyższy możliwy poziom, ekstremalny czy jakoś tak. Cytuj
Square 8 710 Opublikowano 26 maja 2014 Opublikowano 26 maja 2014 Przecież ta walka jest prościutka Kilka strzałów z M4 doprawione granatami, a jak zaczyna na Ciebie szarżować to walisz z pięści. Na koniec zostaje tylko łatwe qte. Oglądaj od trzeciej próby (1:00) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi