Don_Pedro 5 Opublikowano 21 grudnia 2009 Opublikowano 21 grudnia 2009 Jedynka miala lepszy klimat. W dwojce jest swego rodzaju misz-masz - raz dzungla, raz góry pokryte sniegiem, innym razem miasto... nie ma tej wkręty przez to, gra nie pochłania tak jak robila to pierwsza czesc. Ale i tak jest boska!!!!! Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 21 grudnia 2009 Opublikowano 21 grudnia 2009 Ja w ogóle dziwię się że jeszcze są tacy posiadacze ps3, którzy jedynki nie sprawdzili. Raz że dalej pozostaje jedną z najładniejszych gier obecnej generacji a dwa można ją wyrwać za psie pieniądze. Cytuj
Gość Opublikowano 21 grudnia 2009 Opublikowano 21 grudnia 2009 Pierwszy raz słyszę, żeby różnorodność środowisk w grze była podawana jako wada. Jeszcze gdyby któreś odstawały wykonaniem, ale tutaj nie idzie się zdecydować która lokacja jest ładniejsza. Cytuj
Afroman 81 Opublikowano 21 grudnia 2009 Opublikowano 21 grudnia 2009 Łapie Wam konsola zwiechę na mapie z rozbitym pociągiem(w multi)? Po patchu nie mogę grać w single ponieważ gra niemal za każdym razem się wiesza na ekranie loading, tzn. "nożyk" się kreci, ale muzyka się zacina. Podobnie w multi, też słychać przycięcia muzyki. Nie wiem czy to wina łatki, sprawdzałem inne gry, wszystko ładnie śmiga. Mi bez updata podobnie sie dzieje. Bodajże przed chapterem 7 lub 8 gra zawiesiła mi sie na loading sreenie. U2 jest na pewno najładniejsza gra na PS3 ale jakoś nie chce mi sie w nią grac. Mam ja juz jakiś miesiąc i nadal jestem na 8 czy tam 9 rozdziale. Co gorsze miałem 2 sztuki(jedna prezent, druga sam sobie kupiłem, w odwrotnej kolejności oczywiscie ). Chyba bede musial ja wymienic po nowym roku coby nie straciła za duzo na wartości, bo chyba nie dam rady jej przejść. Strasznie mnie nudzi. Tak samo mialem z Tomb Raiderem najnowszym... Cytuj
McDrive 3 097 Opublikowano 21 grudnia 2009 Opublikowano 21 grudnia 2009 Mi wczoraj gra zawiesiła się 2 razy. Oba miały miejsce kiedy w czasie ładowania meczyku MP. Cytuj
Gość mevek Opublikowano 22 grudnia 2009 Opublikowano 22 grudnia 2009 (edytowane) Znajomośc jedynki nie jest niezbędna ale np dla mnie dzięki temu, że poznałem już wcześniej Sullivana lub Elen to o wiele łatwiej mi się z nimi zżyć i polubić (właściwie to jak tylko ich zobaczyłem zaraz mi się miska zaczęła bardziej cieszyć). Powiem tak, ja będę namawiał jednak usilnie ludzi, żeby pierw sprawdzili jedynkę. własnie po przejściu czuje, ze przegapiłem coś z 1cz, co zaiskrzyło miedzy Natkan'em a Elen'a. pod koniec bylem pewien wyboru Chloe, a tu mile zaskoczenie Blondynki świetna gra aha... zacząłem nowa gre i tu pytanie. skąd mam wiedzieć czy jest na "miazdzacym poziomie? mogłem zacząć na łatwym, a potem zmienić na trudny, a teraz juz nie moge nic zrobic, bo zaczolem juz gre jak mam zacząć grac od nowa ? bo jeśli nie można to równoznaczne jest z tym, ze grę można przejść na "łatwym" poziomie, potem tylko zmienić na wyższy. ciekawe czy to działa, tak własnie... hmm... <----- już widzę, iz NIE (cofa do punktu kontrolnego, do którego doszliśmy na danym wyższym poziomie). Hee hee Edytowane 22 grudnia 2009 przez mevek Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 22 grudnia 2009 Opublikowano 22 grudnia 2009 mozesz wybrac new game, wybrac poziom crushing i zgodzic sie by ci przenioslo wszystko co zdobyles do tej gry (skarby) albo mozesz isc do do chapter select i tam ustawic odpalic pierwszy na crushing w obu przypadkach gra bedzie chciala zebys gdzies stworzyl save Cytuj
matrix_dk 1 Opublikowano 22 grudnia 2009 Opublikowano 22 grudnia 2009 Na szczęście nieznajomość pierwszego Uncharted nie jest żadną przeszkodą by w pełni cieszyć się drugą częścią. Wielkiego znaczenia nie ma ale zaczynając od dwójki nie wiesz nic o Sulivanie i Elenie a to jest strata i to nie mała. Cytuj
YETI 10 988 Opublikowano 22 grudnia 2009 Opublikowano 22 grudnia 2009 Wszystko wróciło do normy, gra normalnie się wczytuje, zero zwiech. Nie mam pojęcia co spowodowało wcześniejsze, jednodniowe problemy. Cytuj
TWISTER1981PL 1 Opublikowano 22 grudnia 2009 Opublikowano 22 grudnia 2009 Wszystko wróciło do normy, gra normalnie się wczytuje, zero zwiech. Nie mam pojęcia co spowodowało wcześniejsze, jednodniowe problemy. a w zasadzie czy to ważne? Najważniejsze że już możesz normalnie grać 1 Cytuj
Gość mevek Opublikowano 24 grudnia 2009 Opublikowano 24 grudnia 2009 (edytowane) poprawiam moja ocenę ogólna gry pt. Uncharted 2 z 9,9 na 10 !!!! why? ponieważ ta gra jest naprawdę świetna, i jakby było mało (co mnie bardzo zaskoczyło ^ ^) SAVE, są dopracowane, jak w żadnej innej gierce. grałem na najtrudniejszym poziomie cały Bozy dzien i gdzieś pod koniec 25 Chaptera konsola złapała mi zwieche!!! 1 mysl, jaka wpadla mi do glow to w.y.j.e.b.a.c ja przez okno dodam , ze tego dnia juz nie grałem, bo bylem pewien, ze nie zapisywałem stanu gry. wiec wszystko poszło sie Kochac. Zwykle tak sie dzieje. dziś przychodzę w dobrym nastroju, by skończyć to, co zacząłem. siadam odpalam gierkę i co widzę..... ....załadowany 25-Chapter dokładnie tak, jak play stanął, od ost. Check-Pointa. Pelen Podziwu i Uznania dla Programistów. Po prostu Magia. Edytowane 24 grudnia 2009 przez mevek Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 24 grudnia 2009 Opublikowano 24 grudnia 2009 (edytowane) autosave odkryles? bo to raczej ma wiecej gier edit: przypomnialo mi sie cos. tam w chapterze 25 zawsze sie konsola zwiesza w tym samym momencie (podobno tylko jesli jestes online) Edytowane 24 grudnia 2009 przez Gattz Cytuj
marcin_h 0 Opublikowano 24 grudnia 2009 Opublikowano 24 grudnia 2009 Macie może jakąś rade jak załatwic Lazerevica na poziomie wymagajacym? Męcze go juz godzinke i prawie ciągle gine jak on zaczyna rzucać granatami:( Cytuj
Daffy 10 564 Opublikowano 24 grudnia 2009 Opublikowano 24 grudnia 2009 (edytowane) na youtube poszukaj,albo trick z drzewem albo cały czas biec na niego i walczyć w nim na QTE-ani razu wtedy granatem nie rzuci Edytowane 24 grudnia 2009 przez Ficuś Cytuj
gilek 3 Opublikowano 24 grudnia 2009 Opublikowano 24 grudnia 2009 Macie może jakąś rade jak załatwic Lazerevica na poziomie wymagajacym? Męcze go juz godzinke i prawie ciągle gine jak on zaczyna rzucać granatami:( Mnie to pomogło: Cytuj
Square 8 603 Opublikowano 24 grudnia 2009 Opublikowano 24 grudnia 2009 edit: przypomnialo mi sie cos. tam w chapterze 25 zawsze sie konsola zwiesza w tym samym momencie (podobno tylko jesli jestes online) Ja tam zawsze byłem online i żadnych zwiech nie uświadczyłem. Cytuj
Karol633 2 Opublikowano 24 grudnia 2009 Opublikowano 24 grudnia 2009 @up A mi zaś za każdym razem ;P Cytuj
Qra 160 Opublikowano 24 grudnia 2009 Opublikowano 24 grudnia 2009 kurna, zamiast na hardzie przejść, to grałem na normalu i teraz 2 kolejne przejścia mnie czekają -,- Cytuj
jar3czek 485 Opublikowano 24 grudnia 2009 Opublikowano 24 grudnia 2009 (edytowane) Eh na mapie Plac, po eng chyba Plaza czy cuś jest nowy glitch. Typ wszedł za mapę i ściągał nas jak chciał. Ale co najlepsze graliśmy dalej 2v5, bo reszta wyszła z gry, i wygraliśmy z drużyna czitera Edytowane 25 grudnia 2009 przez jar3czek Cytuj
Gość mevek Opublikowano 25 grudnia 2009 Opublikowano 25 grudnia 2009 ja dzis przeszedlem gre na "miazdzacy" nie zaliczając "walki w mieście" i nie uznało mi trofeum, za sam rozdzial nie mam wyboru... musze isc jeszcze raz... tyle ze teraz bede uzywal amunicki i takie tam. Cytuj
Karol633 2 Opublikowano 25 grudnia 2009 Opublikowano 25 grudnia 2009 (edytowane) Gra na Crushing jest prosta, parę momentów jest tylko przegiętych np. walka z Lazareviczem tak to nie jest zbyt wymagająca. Edytowane 25 grudnia 2009 przez Karol633 Cytuj
mersi 804 Opublikowano 25 grudnia 2009 Opublikowano 25 grudnia 2009 ej własnie, grając na crushing moge uzywać takich perków jak przyspieszenie gry, zabicie jednym strzałem i nieskończona amunicja? zaliczy mi to czy musze wszystko na "czysto" przejść bez używania tych dopalaczy?? Cytuj
jar3czek 485 Opublikowano 25 grudnia 2009 Opublikowano 25 grudnia 2009 (edytowane) Jeśli nie zaliczyłeś jeszcze gry na crushing, to nie będziesz mógł nawet tego użyć Edytowane 25 grudnia 2009 przez jar3czek Cytuj
mersi 804 Opublikowano 25 grudnia 2009 Opublikowano 25 grudnia 2009 hehe zapomniałem dodać że to ostatnie moje trophy więc chciałbym jak najszybciej przejść U2 z tymi dopalaczami, zaliczy mi to? Cytuj
jar3czek 485 Opublikowano 25 grudnia 2009 Opublikowano 25 grudnia 2009 (edytowane) No przecież napisałem, że jak jeszcze nie zaliczyłeś gry na crushing, to nie będzie się nawet dało tego włączyć. Poza tym gra na crushing jest prosta, więc nie wiem po co Ci to. Edytowane 25 grudnia 2009 przez jar3czek Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi