Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 10 maja 2009 Opublikowano 10 maja 2009 (edytowane) I brzydszy . Jak on tak będzie cały czas miał taki banan i czoło na twarzy to JA wymiękam (i tak wierzę w to, pierwszy Max Payne mnie tego nauczył...). Edytowane 10 maja 2009 przez Dr.Czekolada Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 10 maja 2009 Opublikowano 10 maja 2009 no, graficzny masakrator. dni do premiery Uncharted 2 niemilosiernie sie ciagna... ;/ Cytuj
Słupek 2 155 Opublikowano 10 maja 2009 Opublikowano 10 maja 2009 Te zdjęcie co zarzucił MajorZero64 kur.. jest niesamowite. Niby ten sam Nathan, a jednak widać na jego twarzy zmęczenie, dojrzałość, dorosłość itd. względem pierwszej części. I co mi się podoba to że, wszystko jest pokazane naturalnie. Większość twórców jak chce pokazać starszego bohatera to dodają siwe włosy, brodę, długie włosy, blizny itd. np. Max Payne czy Solid Snake. A tutaj nie mamy nic z tych rzeczy, a jednak morda Nathana znacząco się różni. To się nazywa profesjonalizm, a wiadomo po ilu latach będzie dziać się akcja w U2 od wydarzeń z jedynki. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 10 maja 2009 Opublikowano 10 maja 2009 na GRY-OnLine jest napisane ze we wrzesniu, ale to i tak sporo czasu jeszcze Cytuj
Don_Pedro 5 Opublikowano 10 maja 2009 Opublikowano 10 maja 2009 No jak widac gra bedzie miala takie twarze Skoro Uncharted: DF po dzis dzien jest jedna z najpiekniejszych gier wszech czasow, to dwojka zostawi daleko w tyle wszystkie pozycje, ktore ukaza sie w tym roku! Wystarczy przypomniec sobie, jaki przeskok graficzny zaserwowali nam panowie z ND w przypadku pierwszego i drugiego Jaka na PS2. Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 10 maja 2009 Opublikowano 10 maja 2009 Może nawet i jeszcze lepsze. Cytuj
Słupek 2 155 Opublikowano 10 maja 2009 Opublikowano 10 maja 2009 na GRY-OnLine jest napisane ze we wrzesniu, ale to i tak sporo czasu jeszcze Chodziło mi po ilu latach będzie dziać się druga część od wydarzeń z jedynki. Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 10 maja 2009 Opublikowano 10 maja 2009 chyba po 2-3 latach tak mi sie wydaje Cytuj
Słupek 2 155 Opublikowano 14 maja 2009 Opublikowano 14 maja 2009 http://www.gametrailers.com/player/49243.html wiem, że było ale chyba bez tego początku. Cytuj
Gość Opublikowano 14 maja 2009 Opublikowano 14 maja 2009 Dobrze jest zobaczyć tego leak'a w HD, chociaż to nie dokładnie to samo, tylko ta sama miejscówka. Animacje Nate'a są olśniewające, jak się wierci za murkiem. Cytuj
balon 5 343 Opublikowano 14 maja 2009 Opublikowano 14 maja 2009 Normalnie miazga, coś czję, że w końcu strąci coś z piedestału Uncharted: DF. ps wyobrażacie sobie głos Nathana zdubingowany? jeżeli nie to radzę się na to przygotować Cytuj
Don_Pedro 5 Opublikowano 14 maja 2009 Opublikowano 14 maja 2009 Na razie bez podniety - to ten sam stary dobry Uncharted. Jedyne ulepszenia wzgledem jedynki jakie wychwycilem to wslizg za osłonę, oraz ulepszony system walki wrecz. O grafice sie na razie nie wypowiadam bo to cale miasteczko nie zdazylo mnie jeszcze powalic na kolana. Dzungla w Drake's Fortune robila na mnie o wiele wieksze wrazenie. Oczywiscie nie przecze, ze U2 bedzie ladniejsze niz pierwowzor i duzo bardziej dopracowane. Szkoda tylko, ze ND poki co nie pokazuje nam zadnych nowych miejscowek - zapowiedzieli przeciez, ze w nowej odslonie przygod Nate'a nie zabraknie dzungli i snieznych terenow. Czekam na jakis grubszy material z tej gry! Cytuj
Vamp 0 Opublikowano 15 maja 2009 Opublikowano 15 maja 2009 chyba po 2-3 latach tak mi sie wydaje Bardzo mnie ciekawi czy w nowej czesci pojawia sie starzy wyjadacze a mianowicie Elena Fisher i Vincent Sullivan poniewaz w jedynce bardzo nakrecali klimat.Jesli nie to poprosze Uncharted 3 z nimi w roli glownej jako prequel do 2 hehe Cytuj
YETI 10 998 Opublikowano 15 maja 2009 Opublikowano 15 maja 2009 Ja tylko przypomnę, ze NG chwali sie nie tylko najładniejszym śniegiem, ale poziomami, gdzie całe otoczenie żyje. Np. lokacja z wiszący pociągiem, wszystko pięknie zsuwa i wylatuje z wagonu, chcę to zobaczyć, mam nadzieję, że na E3. Cytuj
Słupek 2 155 Opublikowano 15 maja 2009 Opublikowano 15 maja 2009 (edytowane) Właśnie jestem ciekaw jak cholera jak wypadnie śnieg, pewno będzie za(pipi)isty. Chyba wydawcy gier zmówili się w tym roku ze śniegiem : nowy CoD, Uncharted 2 , B: BC. Edytowane 15 maja 2009 przez Slupek88 Cytuj
Gość Opublikowano 15 maja 2009 Opublikowano 15 maja 2009 Ja tylko przypomnę, ze NG chwali sie nie tylko najładniejszym śniegiem, ale poziomami, gdzie całe otoczenie żyje. Np. lokacja z wiszący pociągiem, wszystko pięknie zsuwa i wylatuje z wagonu, chcę to zobaczyć, mam nadzieję, że na E3. A ja nie chce. Wole przeżyć szok grając już w grę, a nie oglądając marny filmik. W kogo jak w kogo, ale w ND wierzę bez cienia wątpliwości i mogliby na E3 nic nie pokazywać poza multi i demem opartym na tym samym levelu. Cytuj
Vamp 0 Opublikowano 15 maja 2009 Opublikowano 15 maja 2009 Popieram bo sam za duzo juz widzialem z innych produkcji a pozniej zaskoczenia niebedzie dlatego e3 sobie daruje Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 15 maja 2009 Opublikowano 15 maja 2009 A ja nie chce. Wole przeżyć szok grając już w grę, a nie oglądając marny filmik. W kogo jak w kogo, ale w ND wierzę bez cienia wątpliwości i mogliby na E3 nic nie pokazywać poza multi i demem opartym na tym samym levelu. kazdy zrobi jak uwaza napewno spoteguje podniecenie gra opinie forumowiczow po E3 i kazdy kto podarowal sobie ogladanie filmikow z gameplayu, jeszcze bardziej bedzie czekal na ta pozycje Cytuj
Texz 670 Opublikowano 15 maja 2009 Opublikowano 15 maja 2009 Pełny gameplay! http://www.thekoalition.com/uncharted-2-warzone-gameplay/ Giera po prostu urywa złotej kurze jaja Panowie. To będzie wielka gra! Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 15 maja 2009 Opublikowano 15 maja 2009 (edytowane) Wow ale tempo akcji !! (wręcz absurdalne, ale z tego popularny jest Uncharted) No jeżeli cała gra będzie tak skonstruowana to szykuje się wyborny film przed odbiornikiem . Multi szczerze mam w (_)_), to już zaczyna być nudne i żenujące, ale dla singla jak najbardziej (wiem powtarzam się z 3 raz). Edytowane 15 maja 2009 przez Dr.Czekolada Cytuj
Gość Opublikowano 15 maja 2009 Opublikowano 15 maja 2009 Pitole, nie oglądam dalej niż początek. Wole być zaskoczony takimi akcjami jak ta, a nie je potem odtwarzać w grze! Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 15 maja 2009 Opublikowano 15 maja 2009 Będziesz je odtwarzać w grze ..... Pewnie dadzą demo które odtworzy DOKŁADNIE to co widzimy tu, i pewnie do tego momentu się zakończy ..... Tak zawsze było i będzie (niewielki % wyjątków, no ale mówimy tu o grach innego typu niż Uncharted). Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 15 maja 2009 Opublikowano 15 maja 2009 wypas jak nie wiem,ten fragment w mieście jest miejscami bardziej skradankowy niż cały MGS4....do tego ta animacja....wg większy postęp w tej kwestii niż w grafice(oczywiście na podstawie tylko tego fragmentu).Co ciesze to jeszcze większa filmowość i całkowicie niewidoczne przejścia z filmików do gameplayu(w U1 na kilka chwil było doczytywanie) Naughty Dog to mistrzowie kodu od zawsze,najzdolniejsze studio Sony. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi