Farmer 3 270 Opublikowano 29 maja 2014 Opublikowano 29 maja 2014 Chyba wiem o co mu chodzi. Podczas walki wręcz nie można, jak dobrze pamiętam, klepać przycisków tylko pojedyncze kliknięcia. Kwadrat jest wyjątkiem bo w pewnym momencie trzeba go przysłowiowo "napierniczać" ale trzeba też uważać bo za raz potem trzeba wcisnąć trójkąt. W przypadku błędu następuje kontra wielkoluda (chyba dwie kontry i nasz zgon). Ogólnie Draza nie jest zbyt wymagającym przeciwnikiem liczy się wyczucie. Cytuj
dawdi17 57 Opublikowano 4 czerwca 2014 Opublikowano 4 czerwca 2014 Kurcze minęło sporo czasu a ja dopiero teraz piszę. Walka jest łatwiutka, popełniałem tylko jeden błąd (jak się okazuje to całą grę na crushing). Myślałem, że na tym poziomie trudności "wizualna sygnalizacja" kiedy wcisnąć trójkąt nie występuje żeby było trudniej no i naciskałem za wcześnie. Dopiero po którymś razie odczekałem na tyle długo by się przycisk wyświetlił. Sam sobie zrobiłem facepalma... mimo wszystko dzięki za odzew Cytuj
mils83 0 Opublikowano 30 stycznia 2017 Opublikowano 30 stycznia 2017 Gdyby ktoś chciał zagrać w multi to doajcie, nick w PSN mils_83 Cytuj
Square 8 567 Opublikowano 29 czerwca 2017 Opublikowano 29 czerwca 2017 Nie widziałem tego wcześniej, ale w końcu wiem co do mnie gadał :D Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi