Skocz do zawartości

Uncharted 2: Among Thieves

CELL7777

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
No, Uncharted 2 to bedzie wymiot totalny! I dla mnie tez liczy sie tylko single - ma byc dluzszy, lepszy i bardziej zroznicowany niz w jedynce! Dla takich gier warto miec PS3 :P

zapewne w multi tez spedzicie troche czasu..gwarantuje Wam to :D

Opublikowano

Po 10 zł pasuje? Nie chodziło mi o cenę tylko np. jak Ficuś jakiś czas temu zarzucił oferty innych sklepów to każdy oferował jakieś gratisy itd. I mam nadzieję że, polskie sklepy "wybrane" również coś odpalą wzorem tych z zachodu. Po za tym jak polskie sklepy będą sprzedawały tylko s(pipi)e zdubbingowane wersje to tym bardziej podziękuje.

Opublikowano

Polskie sklepy beda mialy polskie wersjie

I skad wiesz ze duubing bedzie s(pipi)ony, Grales juz?

A bonusy nie zaleza od sklepu, tylko od tego co wydawca dorzuca. Myslisz ,ze ktos jest tak wspanialomyslny i dorzuci Ci bonusy za ktore on sam musi zaplacic?

Tak jak z Infamous- myslisz ze sklepy dorzucaly film bo taka promocja? W hurcie build z filmem kosztowal tyle samo co sama gra wiec wiadomo czemu wybrali jak wybrali

I Uncharted zapewne bedzie tez kosztowal tak, jak kazda gra sony w okolicach 170zl w hurcie, czyli jak beda zestawy Unchrted + film w hurtowniach to najwyzej sam uncharted dostaniesz wlasnie za te minimum 170zl a sklepy zarobia na sprzedazy filmu z builda

Opublikowano

Niedawno w necie pojawił się film z bodajże konferencji na ComicCon, gdzie Nolan North, Emily Rose i ta nowa czarnula odpowiadali na pytania odnośnie U2. Dla wielu szokujące było, z jaką pasją można podchodzić do swej pracy i odgrywanej postaci, nawet na zwykłej konferencji.

Tymczasem parę dni temu skończyłem ponownie U:DF i (wcześniej gdy gra wyszła nie zwróciłem na to uwagi) oglądając materiały bonusowe doznałem szoku widząc, że Nolan i Emily OSOBIŚCIE brali udział w nagrywaniu scen mo-cap swoich postaci! :o

To jest dopiero poświęcenie i pasja - 90% voice-actors stają przed mikrofonem i gapiąc się na ekran z gotowymi scenkami modulują głos, strzelają miny, nagrywają co trzeba, po czym zgarniają kasę i tyle ich widzieli. Tutaj aktorzy są przy projekcie od początku do końca, sami skaczą po drabinkach i rzucają się na maty - nie trzeba wielkiej wyobraźni aby stwierdzić, jak kolosalny wpływ ma to na późniejsze nagrywanie sekcji dialogowych i scenek oraz ich jakość i wiarygodność głosów...

Nie wspominając o "pracach pobocznych" typu konferencje, spotkania z fanami i działania marketingowe... To własnie wyższość zatrudniania nieznanych profesjonalistów którym się chce, nad znanymi nazwiskami, którym się należy...

Opublikowano (edytowane)

Dlatego scenki przerywnikowe wygladaja jak prawdziwe...

Oni sami mowili, ze to jak aktorstwo z wieksza licza kamer i w smiesznym kostiumie :P

Ciekawe kto podklada glos pod Natana i spolke

Edytowane przez Szymek_PL_
Opublikowano
Uwaga na ten nowy filmik, jest spoiler na końcu!

jaki filmik :co: poza fotami nic nie widzę :blink:

Chodziło pewnie o ten nowy filmik z lokacją w deszczu, którego nikt nie podlinkował, i dobrze.

Gość pawel_k
Opublikowano

Chodziło pewnie o ten nowy filmik z lokacją w deszczu, którego nikt nie podlinkował, i dobrze.

ale chodzi o ten filmik co Nathan "transportuje" reportera? przecież on był parę miesięcy temu...

Opublikowano

ale chodzi o ten filmik co Nathan "transportuje" reportera? przecież on był parę miesięcy temu...

Wlasnie sciagnalem ten filmik. To jest dokladnie ten ktory byl pare miesiecy temu- wymiana ognia w ruinach jakies tam swiatynia, w ulewnym deszczu, a potem "trasportowanie" rannego fotoreportera. Mozna go sciagnac w MP4( 150MB-transfer 450 KB/s).