Opublikowano 15 września 200915 l Są jeszcze free kody ? Bo u mnie coś nie halo: a u kumpla komunikat: We have depleted our supply of free keys. We still have keys available for FilePlanet subscribers. Select a package to get your beta key today! Join Now!
Opublikowano 15 września 200915 l Koniec kodów. Dobrze, że się załapałem. Demo Uncharted, Beta MAG. Co za tydzień
Opublikowano 15 września 200915 l my tu gadu gadu o becie a czy juz jest jakas konkretna data wydania na europe?
Opublikowano 15 września 200915 l Pograłem kilka minut, bo nie mam zbytnio dzisiaj czasu, jutro pewnie więcej go znajdę to pogram dłużej. Co do samej gry to dalej świetnie się gra i na pewno jak dojdzie mój pre-order spędzę sporo czasu grając online. Sprawdziłem też ice cave i grafika rzeczywiście fajna, ale żeby wywołała jakiś opad szczeny i nie wiadomo jaki zachwyt to raczej nie.
Opublikowano 15 września 200915 l Wrażenia na szybko po jednym meczu. - Są dostępne (chyba) cztery mapy. - Wszystko jest po polsku. - Możliwość tworzenia własnych meczy. - Różne tryby rozgrywki. Odliczam dni do pełnej wersji
Opublikowano 15 września 200915 l Wrażenia na szybko po jednym meczu. - Są dostępne (chyba) cztery mapy. - Wszystko jest po polsku. - Możliwość tworzenia własnych meczy. - Różne tryby rozgrywki. Odliczam dni do pełnej wersji A gdzie te 'wrażenia' ?
Opublikowano 15 września 200915 l Ano widzisz z wrażenia zapomniałem napisać o wrażeniach Grafika przyjemna i kolorowa. Wszystko działa płynnie. Nie zauważyłem na razie problemu z v-synciem. Dziwnie się trochę gra jak biegnie przed tobą dwóch Nathan'ów. Mam nadzieję, że da się to jakoś ustawić w opcjach. Chodzi o to żeby w jednej drużynie nie było 8 Nathan'ów lub Elen
Opublikowano 15 września 200915 l Ano widzisz z wrażenia zapomniałem napisać o wrażeniach Grafika przyjemna i kolorowa. Wszystko działa płynnie. Nie zauważyłem na razie problemu z v-synciem. Dziwnie się trochę gra jak biegnie przed tobą dwóch Nathan'ów. Mam nadzieję, że da się to jakoś ustawić w opcjach. Chodzi o to żeby w jednej drużynie nie było 8 Nathan'ów lub Elen W poprzedniej becie była całkiem spora gromada postaci do wyboru włącznie z jakimś starym kolesiem z pierwszej części i tą babką z czarnymi włoasami. (Nie bić. Niedługo będe dopiero pierwszą część przechodził ^_^ )
Opublikowano 15 września 200915 l Można, daj kwadrat i wejdziesz do profilu, tam sobie zmień swoją postać PS: beta fajna!
Opublikowano 15 września 200915 l ja mam za sobą wcześniejszą betę więc na tą dzisiejszą się nie napalałem.Ogółem proponuję kubeł zimnej wody dla tych którzy myślą,że multiplayer w Uncharted wyznaczy nowe standardy.Jest mocno średni pomimo dość sporej liczby trybów i rozbudowania.To takie skrzyżowanie MGO z GTA4 online i większość z nas pogra w niego zaledwie kilka godzin.To nie jest i nigdy nie była w planach konkurencja dla CoD4,Bad Company,Killzone2 czy ModernWarfare2.Multi w U2 to tylko miły dodatek do gry,którą się kupuje tylko i wyłącznie do miażdżącego singla. Dwie nowe miejscówki względem wcześniejszej bety śliczne,ogółem warto zagrać w betę by się mniej więcej nastawić na to co będzie w sferze graficznej oferować full-jest płynnie,świetna animacja,piękne tekstury,detale i widoki.Polski dubbing jest niezły ale Nate podobnie jak kratos po prostu musi przemawiać w oryginale czyli po angielsku. btw.info dla tych co chcą dzielić betę na jendym koncie-śladem wczesniejszej bety czy też bety Killzone2 jest blokada 24h edit"byłbym zapomniał-poprawili w tej becie celowanie,jest bardziej precyzyjne i lepiej headshoty wchodzą Edytowane 15 września 200915 l przez Ficuś
Opublikowano 15 września 200915 l zagrałem jeden team deathmatch i jeden coop - łącznie może 25 minut. ogólnie jestem pozytywnie nastawiony - gra się przyjemnie, ale zgadzam się z tym co napisał Ficuś - będzie to raczej mało znaczący dodatek i nie nawet nie myślę że spędzę z nim kilkadziesiąt godzin. liczę na to że ze znajomymi przyjemnie pogramy w coopie, a zwykle multi po kilku-kilkunastu godzinach pozwolą mi na tyle nabrać skilla że w końcu zdobędę platynę w pierwszym Uncharted, bo jak na razie to hard jest dla mnie za trudny
Opublikowano 15 września 200915 l Ja pograłem na 3 mapach, grafika daje rady, mnóstwo detali, świetne tekstury Gra się bardzo przyjemnie, szczególnie w co-opie. Można też oglądać powtórki z całego meczu(zajmują tylko 1,5MB).
Opublikowano 15 września 200915 l Witam a ja jako jedyny (chyba) mam problem z betką. Mianowicie wlaczam opcje gry wieloosobowej ukazuje mi sie pasek ładowania (łączenie) po czym dochodzi do 70% (na oko). Staje w miejcu i ukazuje mi sie okienko w ktorym pisze "synchronizacja danych livedata" w ktorym tez jest pasek tyle ze przesuwa sie slamazarnie wolno i jakbym mial czekac to chyba musialbym czekac do rana. Ktoś wie o co mniej wiecej chodzi i czym moze byc to spowodowane ? Edytowane 15 września 200915 l przez MrC-ek
Opublikowano 15 września 200915 l Jako, ze mialem tez poprzednia bete to skrobne na szybko drobne porownanie. Na plus: -2 nowe mapy (lacznie 4) + 1 jakby testowa mapka (dostepna we wlasnej grze, w ostatnim trybie). -Calosc ogolnie wyglada minimalnie lepiej. -Sporo trybow gry do wyboru i mozliwosc dokonczenia tej misji co-op (poprzednio konczyla sie jak wyskakiwal boss). Na minus: -Zepsute odbicia ruchomych elementow otoczenia i ludzi w wodzie. Latwo mozna to sprawdzic na Placu. Wyglada to tragicznie i mam nadzieje, ze to wina jakiejs niedorobki i ze w pelnej wersji bedzie jak trzeba (w poprzedniej becie bylo dobrze). -Animacja postaci kiedy idziemy powoli. Nie ma animacji chodu tylko pozostaje bieg.. ale jakby w slo-mo. Zastanawia mnie, czemu wypuscili nowsza bete z takim niedorobkami, skoro poprzednia wersja byla ich pozbawiona... E: Ach, ten slynny snieg... zadna rewelacja. Lepszy byl chociazby w Lost Planet. Nie ma tutaj zadnej deformacji ani nic w tym rodzaju. Tak wiec nie ma mowy o "najlepszym sniegu jaki widzielismy w grach". Edytowane 15 września 200915 l przez Emet
Opublikowano 15 września 200915 l odpowie mi ktoś na moje pytanie z poprzedniej strony ? bylbym wdzieczny PS. Postanowiłem przeczekac tą synchronizacje, pasek dochodzi do polowy po czym wyskakuje okienko z błedem synchronizacji tekstu .. i po kliknieciu ok wychodzi mi do głównego menu .... Edytowane 15 września 200915 l przez MrC-ek
Opublikowano 15 września 200915 l Musisz poprostu poczekac. Za pierwszym razem to tyle wlasnie trwa. Jakies 10 minut.
Opublikowano 15 września 200915 l No u mnie trwa to już nieco dłużej po polowie paska synchronizacji wyskoczył bład. Załączyłem raz jeszcze, zobaczymy
Opublikowano 15 września 200915 l ja mam za sobą wcześniejszą betę więc na tą dzisiejszą się nie napalałem.Ogółem proponuję kubeł zimnej wody dla tych którzy myślą,że multiplayer w Uncharted wyznaczy nowe standardy.Jest mocno średni pomimo dość sporej liczby trybów i rozbudowania.To takie skrzyżowanie MGO z GTA4 online i większość z nas pogra w niego zaledwie kilka godzin.To nie jest i nigdy nie była w planach konkurencja dla CoD4,Bad Company,Killzone2 czy ModernWarfare2.Multi w U2 to tylko miły dodatek do gry,którą się kupuje tylko i wyłącznie do miażdżącego singla. Dwie nowe miejscówki względem wcześniejszej bety śliczne,ogółem warto zagrać w betę by się mniej więcej nastawić na to co będzie w sferze graficznej oferować full-jest płynnie,świetna animacja,piękne tekstury,detale i widoki.Polski dubbing jest niezły ale Nate podobnie jak kratos po prostu musi przemawiać w oryginale czyli po angielsku. btw.info dla tych co chcą dzielić betę na jendym koncie-śladem wczesniejszej bety czy też bety Killzone2 jest blokada 24h edit"byłbym zapomniał-poprawili w tej becie celowanie,jest bardziej precyzyjne i lepiej headshoty wchodzą Nie zgadzam się, multi jest bardzo dobrze zrobione, mnie ta gra bawi bardziej niż wszystkie CODy czy Killzony. Jest dużo możliwości taktycznych, broni, świetnie zaprojektowane areny i wszystko inne żeby pozamiatać w multi.
Opublikowano 15 września 200915 l Ok gierka zatrybiła dzięki piękne, zapraszam do wspólnej gry pisac,zapraszac na MrCpl
Opublikowano 16 września 200915 l śnieg jak śnieg, Emet. Ja zwalam to na winę tego, iż to multi. W singlu będzie pewnie zupełnie inaczej. Multi jest wyśmienite, generalnie jak mnie przyciągnie do takiego stopnia jak GIRSY 1 to ND postawię pomnik.
Opublikowano 16 września 200915 l Proponuję nie oceniać śniegu po becie multi.... Tutaj silnik ma parę ważniejszych rzeczy do przeliczania, niż płatki białego puchu.
Opublikowano 16 września 200915 l Na plus trzeba zaznaczyc naszą ojczystą lokalizacje która jest naprawdę (sugerując się trailerem) na wysokim poziomie. Aktorzy w końcu przestali się zachowywac jak skały i grają to z uczuciem,przeżyciami.Po Boberku spodziewałem się naprawdę wiele,pomimo to zaskoczył mnie pozytywnie i głos który podłożył pasuje do głównego bohatera.Nie zmienia to jednak faktu że oryginalnego głosu Nathana, nie pobije nic. Jak ktoś wcześnie wspomniał "ta ironia w głosie" . Choc, "nasz Nathan" też coś takiego posiada chocby w tekscie "Skąd Ty go wytrzeasnełaś?"(kto oglądał trailer ten wie;p). Jeżeli lokalizacja w calej grze będzię trzymac poziom trailera to śmiem stwierdzic iż będzie to najlepszy dubbing w grach na ps3. Killzone 2 wygląda naprawde blado w tym temacie na tle Uncharted2. PS. Filmiki w calej grze są renderowane ? Czy chodzą na silnigu graficznym gry ? PS2. Co-op wymiata
Opublikowano 16 września 200915 l Jakby ktoś chce usłyszeć polskie głosy: Po tym krótkim video całkiem mi się podoba Edytowane 16 września 200915 l przez mikro