Gość Opublikowano 18 września 2009 Opublikowano 18 września 2009 No nie licząc tego, że Jak jest Jakiem, to co on miał, czego nie ma Uncharted i czym mógłbym Uncharted przysłonić? Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 18 września 2009 Opublikowano 18 września 2009 Tu nie chodzi o to co by miał Jak4 przyslonić Danon to psychofan tej serii Dla niego informacja o tym,że Naughty Dog będzie pracować nad Jak4 będzie jednym z najszczęśliwszych dni w jego życiu .Musielibyście wiedzieć jak się chłopak nerwuje widząc jakie cuda serwuje engine na potrzeby Uncharted i jak jego oczami wyobraźni przełożyłoby się to na grafikę nowego Jaka Unchartedy,Ratchety itp to dla Danonka nędzne substytutki Jaka $ Dextera Cytuj
walek 96 Opublikowano 18 września 2009 Opublikowano 18 września 2009 Video recenzja od serwisu IGN http://uk.ps3.ign.com/dor/objects/14225971/uncharted-2/videos/uncharted2_vdr_091809.html;jsessionid=1haq4q363lmrk Oczywiscie same "ochy i achy", ale jak moglo byc inaczej? ... Co mnie ucieszylo to fakt, ze singiel starczy na ok 10 godz. ( ja uwazam to za wysmienity wynik). Rozgrywka jest roznorodna (jest nawet stealth mission), i ma miejsce w roznych lokacjach. Ucieszyly mnie swloa recenzenta, ze "Uncharted 2 is much bigger experience than the first one" ... Nic tylko czekac na premiere Cytuj
YETI 10 992 Opublikowano 19 września 2009 Opublikowano 19 września 2009 GamesRadar 10/10 PS. Dużo spoilerów w tej wideo recenzji IGNu? Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 19 września 2009 Opublikowano 19 września 2009 Czy mi sie wydaje , czy narazie Uncharted 2 zgarnia same 10? no i jedno 21/20 ;P Mialem przyjemnsc obowac z ta gra 2 razy podczas bety mulit. I patrzac jak miodna jest ta przystawka (deser ;P) do dania glownego, to U2 bedzie dla mnie najlepszym przezyciem w grach od kilku lat. Uncharted ktore zgarnialo oceny w granicach 8 jest wg mnie najlepsza gra na PS3, wie U2 zgarniajae same MAX bedzie czyms niezapomnianym Cytuj
Gość pawel_k Opublikowano 19 września 2009 Opublikowano 19 września 2009 (edytowane) PS. Dużo spoilerów w tej wideo recenzji IGNu? jeśli pamiętasz pierwszy trailer w którym Nathan wisi na spadającym pociągu to jest pokazany ułamek co się dzieje na końcu. ale tak na prawdę i tak każdy przypuszczał jak to się skończy więc nie ma co się przejmować do tego pokazuje jak wygląda stealth w tej grze oraz parę mega ujęć przy których będziemy się zbiorowo onanizować przez najbliższe kilka miesięcy Edytowane 19 września 2009 przez pawel_k Cytuj
Don_Pedro 5 Opublikowano 19 września 2009 Opublikowano 19 września 2009 Co tam IGN'owi nie pasowalo, ze wystawili "tylko" 9.5/10? Ponoc scenariusz w U2 jest swietny - wreszcie! Od czasu MGS4 nie gralem w gre z porywajacą fabulą na PS3. Miodzio Cytuj
polaki899 32 Opublikowano 19 września 2009 Opublikowano 19 września 2009 Co tam IGN'owi nie pasowalo, ze wystawili "tylko" 9.5/10? Ponoc scenariusz w U2 jest swietny - wreszcie! Od czasu MGS4 nie gralem w gre z porywajacą fabulą na PS3. Miodzio Pasowało im wszystko bo nie było minusów tylko w podsumowaniu same + prezencja, fabuła, multiplayer Jednym słowem zachwycali sie nad tytułem. Co to dużo pisaać mamy kolejny hit, i gre roku ? Cytuj
Don_Pedro 5 Opublikowano 19 września 2009 Opublikowano 19 września 2009 Co tam IGN'owi nie pasowalo, ze wystawili "tylko" 9.5/10? Ponoc scenariusz w U2 jest swietny - wreszcie! Od czasu MGS4 nie gralem w gre z porywajacą fabulą na PS3. Miodzio Pasowało im wszystko bo nie było minusów tylko w podsumowaniu same + prezencja, fabuła, multiplayer Jednym słowem zachwycali sie nad tytułem. Co to dużo pisaać mamy kolejny hit, i gre roku ? ehhh, to czemu łochy nie wystawili grze 10/10, tylko teraz zanirzyli srednia... <_< Czepiam sie, ale chcialbym, zeby Uncharted 2 znalazlo sie na liscie najlepszych gier wszech czasow, i to gdzies w czolowce - bo na bank zdecydowanie na to zasluguje Cytuj
Emet 1 089 Opublikowano 19 września 2009 Opublikowano 19 września 2009 (edytowane) Oj już przestancie bo znowu zaczyna się gadka jak z KZ2. Jak się ludzie nagrali to potem okazało się, że wiekszość stwierdziła, że gra jest jednak na 9 lub 9+ a nie na 10 (mimo, że wcześniej besztali wszystkich za oceny poniżej 10). Edytowane 19 września 2009 przez Emet Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 19 września 2009 Opublikowano 19 września 2009 Szybko dosyć te recenzje się pojawiają. Premiera za mniej-więcej miesiąc a tu już IGN recenzuje. No to sobie wyobrażam co się w necie zaraz zacznie tona gifów, filmików, screenów, spoilerów itd. fuck. Cytuj
matrix_dk 1 Opublikowano 19 września 2009 Opublikowano 19 września 2009 Oj już przestancie bo znowu zaczyna się gadka jak z KZ2. Jak się ludzie nagrali to potem okazało się, że wiekszość stwierdziła, że gra jest jednak na 9 lub 9+ a nie na 10 (mimo, że wcześniej besztali wszystkich za oceny poniżej 10). Popieram nie ma co się za bardzo spuszczać, jak gra będzie świetna to się sama obroni i dychy będą wpadać same. Cytuj
YETI 10 992 Opublikowano 19 września 2009 Opublikowano 19 września 2009 Pierwszy level. http://tvgry.pl/?ID=619 Widziałem kawałek... śnieg jest niesamowicie wykonany! Cytuj
Trzcina 11 Opublikowano 19 września 2009 Opublikowano 19 września 2009 (edytowane) Lol Don Pedro, ty to najlepiej ze wszystkich wiesz ze gra zasluguje na 10, bo przeciez juz w nia grales, przeszedles, moze napisales gdzies nawet recenze. Ty to wiesz ze TO JEST gra na 10. :o Popieram Emeta, dobre prawi. Edit. Obejrzalem kilka minut tego gameplay z tvgramy czy jak to sie nazywa. Koles prowadzacy jest zabawny ;] Ale nie o tym. Slychac tam krzyki boberka... ja wiem ze juz o tym mowilem ale, tego sie po prostu sluchac nie da Oderwane od gry, brzmia jakby robil strasznie duza kupe a nie byl na granicy zycia i smierci w spadajacym pociagu... Nie rozumiem jak ktokolwiek moze mowic ze jest to rewelacyjne. Rewelacyjna jest oprawa, to na pewno. Dobrze ze mozna sobie poustawiac jezyki jak sie chce w menu. Edytowane 19 września 2009 przez Trzcina Cytuj
Don_Pedro 5 Opublikowano 19 września 2009 Opublikowano 19 września 2009 Pierwszy level. http://tvgry.pl/?ID=619 Widziałem kawałek... śnieg jest niesamowicie wykonany! snieg - faktycznie rewelka. Ogolem grafika zdaje sie byc lekko podrasowana wzgledem pierwowzoru - mamy ladniejsze postacie, lepsze animacje, skrypty i wybuchy. Oczywiscie U:DF to wciaz jedna z najpiekniejszych gier tej generacji ^_^ Gameplay identyczny jak w czesci pierwszej - troche platformowki w stylu Ico, troche strzelania. Tak czy siak pierwsze Uncharted to dla mnie po dzis dzien jedna z najlepszych gier na PS3 - platynowe trophy oraz 5 ukonczen mowia same za siebie. Czekam na sequel z wypiekami na twarzy Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 19 września 2009 Opublikowano 19 września 2009 Pierwszy level. http://tvgry.pl/?ID=619 Widziałem kawałek... śnieg jest niesamowicie wykonany! chcialem to obejrzec, ale zrezygnowalem. nie ogladam zadnych wiecej spoilerow. do premiery rozkoszuje sie beta multi i tyle bede mial z U2. over. Cytuj
walek 96 Opublikowano 19 września 2009 Opublikowano 19 września 2009 Ja raczej nie polecam ogladaniu tego filimiku (zaluje, ze obejrzalem). Ci ktorzy chca doswiadczyc najbardziej "miazdzacego" poczatku w historii gier video, na wlasnych LCD, lepiej niech poczekaja do premiery. Cytuj
Neox 158 Opublikowano 19 września 2009 Opublikowano 19 września 2009 Pierwszy level.http://tvgry.pl/?ID=619Widziałem kawałek... śnieg jest niesamowicie wykonany! Obejrzalem tylko kawalek, brawo dla Pana Boberka.... swietna robota, Milo ze czlowiek doczekal czasow kiedy to na konsole wychodza gry w ojczystym jezyku - tak trzymac!!! Cytuj
kajd 11 Opublikowano 19 września 2009 Opublikowano 19 września 2009 dobra akcja, brawo za dubbing, ładna grafika nic tylko grac Cytuj
Don_Pedro 5 Opublikowano 19 września 2009 Opublikowano 19 września 2009 Ktos tu powiedzial, ze w przypadku Uncharted 2 mamy do czynienia z najlepszym poczatkiem gry w historii. Zgadzam sie w 100%! Podczas gdy czesto inne pozycje zanudzaja treningami, albo wolno sie rozkrecaja, U2 wrzuca gracza od razu w lekko klopotliwa sytuacje Elementy platformowe znow zarządzą (sa identyczne jak w pierwowzorze), doskonale skrypty sprawia, ze U2 jeszcze bardziej przypominac bedzie film! Czekam na kolejny odcinek "gramy" na gry-online ^_^ Cytuj
Sephirath 0 Opublikowano 19 września 2009 Opublikowano 19 września 2009 Jezu, jak to dobrze, że nie będzie "zwykłego" tutoriala. Przecież od peirwszego Tomb Raidera do całkiem niedawna postęp był blisko zerowy. A tutaj w końcu poszli po rozum do głowy panowie technicy i Gracz nie czuje się jakby z liceum trafił do przedszkola. Nice. Jak ta gra wygląda.... Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 19 września 2009 Opublikowano 19 września 2009 No na prawdę lokalizacja daje radę. Dalej wolę oryginalne głosy, ale to chyba normalne. Ważne, że aktorzy starają się akcentować i grać, a nie tylko czytają kwestie z kartki. Początek faktycznie świetny, wrzucający od razu do akcji. Nathan jak zawsze ma pecha... Ten pomysł z flashbackami niegłupi i stopniowo przedstawia historię sprzed incydentu. Śnieg rewelacyjny, płomienie, animacje, blur. Faktycznie jak na razie najładniejsza gra i co ważne nie stawia tylko na efekciarstwo. Cytuj
konrado0905 7 Opublikowano 19 września 2009 Opublikowano 19 września 2009 Dubbing faktycznie jest bardzo dobry, ale lip-sync mnie zabija ;/ Czasami tekst leci, a postacie nie poruszają ustami. Cytuj
czak92 36 Opublikowano 20 września 2009 Opublikowano 20 września 2009 kto chętny na wspólną grę niech mnie doda do znajomych: czak92 Cytuj
Danonek 2 Opublikowano 20 września 2009 Opublikowano 20 września 2009 Tu nie chodzi o to co by miał Jak4 przyslonić Danon to psychofan tej serii Dla niego informacja o tym,że Naughty Dog będzie pracować nad Jak4 będzie jednym z najszczęśliwszych dni w jego życiu .Musielibyście wiedzieć jak się chłopak nerwuje widząc jakie cuda serwuje engine na potrzeby Uncharted i jak jego oczami wyobraźni przełożyłoby się to na grafikę nowego Jaka Unchartedy,Ratchety itp to dla Danonka nędzne substytutki Jaka $ Dextera Dla tych gier kupiłem PS3 Wczoraj miałem okazję pograć w betkę i muszę przyznać że zapowiada się miodzio multi Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi